- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да разберем,че момче харесва момиче?
Моля вии,искам признаци,най-често използваните,най-ясните,по които се разбира на ако не 100,поне 90%.. не съм намерила такава тема,но съм сигурна,че има,за което се извинявам... чакам :P
![]()
Това,което не ме убива,ме прави по-силна!
МАЛЕ, КАКЪВ НЕГРАМОТЕН НАРОД!
за най-сигурно отиваш и го питаш![]()
.. мм кат цяло и тва е вариант.. еми то неможе точно да се обясни .. простоо самото му държаниее към теб(или към даден човек) се променя.. просто го усещаш..
Когато едно момче харесва дадено момиче, не се държи по същия начин с нея както с останалите. Гледа я по различен начин, естествено нямам предвид да се е вторачил в нея и да я гледа като полезно изкопаемо, а когато си говорят, когато тя минава покрай него и т.н. НО, все пак, това не означава, че я харесва на 100%![]()
B
Погледа, държанието - всичко може да го издаде. Но си зависи и от самото момче. Не всички показват чувствата си и дори понякога странят от момичето, което харесват. Страни животни са момчетата - иди ги разбери!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
^ Т'ва важи за всеки представител на хомо сапиенс. Ако виждаш, че се държи към теб по по-различен начин и си уверена, че не иска да преписва от теб домашните, то може би има зачатък на харесване от негова страна. Няма сигурен начин да разбереш, т'ва е истината. Ще си проличи, ако те харесва чак толкова много.
Редовно виждаш коментари на стената и like на снимките.
Can It All Be So Simple ?
нз но според мен просто не се държи мн по различно но трябва да те гледа по различно .. кст те види никога да не те подминава без дори здр .. и аз се интерисувам от тази тема.. но според мен не бива мн да вярвате на момчетата мн трудно се среща свястен..![]()
Първоначално написано от xinfamous
![]()
![]()
![]()
![]()
хЪх...
Мила, още колко теми ще пуснеш, за да разбереш дали 16 годишният батко те харесва? Ние не четем мисли, няма как да ти кажем. Всеки си има самостоятелен подход и държание. Нали беше решила да му казваш какво изпитваш. Просто спри да ни питаш и земи направи нещо![]()
Всички се чудиме как да разберем момчетата..Те са прости същества. Ние си мислим, че са трудни за разбиране, но не е така...всеки път когато се чудиме нещо свързано с момчетата, ни започваме да мислиме неща.., а на края се оказва много лесно даги разбереш..Написах го много объркано, но дано да ме разберете)
А как да разбереш дали те харесва...
1) сържи се мило с теб
2) когато се срещнете по коридорите ти казва здр..или те прегръща
3) пише ти по скайп
4) а най- лесно..питай гоо..(така е нах- сигурно), но ако си срамежлива стани приятелка с него и все някога ще разбереш)
Очите.Както много хора са казали, тялото може да прави едно, но очите никога не лъжат и разкриват всичко останало...
![]()
Еми отиваш и го питаш,ако каже ДА там се опознавате и така, ако каже НЕ тогава просто без да си съсипеш репотацията казваш,че само се шегуваш и така .... Дано да съм помогнала![]()
момчето се държи с теб по мило отколкото с другите момичета, отделя време за да ти обърне внимание.. използва мн целувки или прегрудки в скайп или ФБ, пише ти постоянно и пуска някви намеци!
това са най - често забалежимите действия![]()
![]()
Една кенза ми се изчайка
на прозорения отворец
и аз я пушнах с гръмаката!
Прост може да бъде само коментарът ти.Първоначално написано от kari05
1), 2) и 3) не са сигурни белези за харесване. Човекът може да го прави само от учтивост, или пък да те възприема просто като приятел.
Колкото до 4) - хората лъжат!
--------------------------------------------------------
Пфхахах.. Трябва да си незнам каква, за да не усетиш дали едно момче те харесва. Даже по погледите им личи![]()
Не знам защо, но почти всички си мислят, че за да разбереш дали някого те харесва, трябва да отидеш при него и да го питаш направо. За мен това е грешно, някак си не върви един ден да отидеш при него и да му кажеш "харесваш ли ме?" или нещо такова, най- малкото ако е по-притеснителен съвсем нищо няма да посмее да каже, пък и както каза BlueFace, хората лъжат .. Запознай се с него, сближете се и от там нататък чакаш, той ако те харесва няма да стои и да гледаПървоначално написано от kari05
![]()
B
много ясно,че се усеща,но все пак мисля,че тази тема е полезна,преди да ме наричаш каквато и да е виж себе си![]()
Пуснато на: Вто Мар 22, 2011 10:09 pm Заглавие:
Еми отиваш и го питаш,ако каже ДА там се опознавате и така, ако каже НЕ тогава просто без да си съсипеш репотацията казваш,че само се шегуваш и така .... << A aко ти каже само добре защото всичко станало под натиск? кво ще рече това?!![]()
Тва стана отдавна ся са сетих да попитам..
\\ относно това начина по който гледа и се държи издава всичко
![]()
Не съм те нарекла никакПървоначално написано от qgodinka
. Въздържах се
Някой каза, че се чудиш дали 16-годишния батко те харесва
Ми отвори си очите, ако те харесва ще си проличи. Аз себе си се виждам мила и никога не бих пуснала такава тема, защото имам достатъчно акъл, за да преценя дали едно момче ме харесва или не.
този форум е за споделяне на проблеми,задаване на въпроси и т.н,щом не ти харесва темата и си много остра не я чети![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ставаш куриозна,миличка
![]()
даПървоначално написано от xinfamous
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ми като си пуснала тема ще търпиш всякакви мнения бе.. Нали за това е форум - не може като видиш отрицателен коментар и да се правиш на коя съм аз.
П.П : Много си отворена, пък бас хващам че си някоя 13-годишна пикла със самочувствие без покритие.
Първоначално написано от DubstepRLZ
бейййй едно време как са разбирали хората кой кого харесва, като са нямали скайп и фейс ;хх
По темата: Когато харесвам дадено момиче се държа с нея по различен начин. Пред останалите плюжтя простотии наред и не ми пука какво ще кажат и какво ще си помислят, докато пред нея се съобразявам. Също така ѝ помагам, когато мога![]()
Първоначално написано от NeSumSuglasen