- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- запознанство по интернет
И аз да разкажа моята история .. :
Значи в сайт за запознанства се запознах с едно момче. Отначало само се базикахме, дори и запознанството ни беше на базик, но с течение на времето се променихме и аз започнах да се привързвам страшно много към това момче. След време разбрах, че и той има някакви чувства към мен, но сме в различни градове и няма как да излезем и да се опознаем по-добре. Смисъл той има прител от моя град при който може да остане за 2-3 дена, но той самия ми каза, че така само ще се раздразним и ще искаме пак да се видим. Вече мина може да се каже година от запознанството ни и със всеки изминал ден се привързвам все повече и повече към този човек. Ако дори и 1 ден не си пишем или не чуя гласа му по телефона не съм същия човек.. Не съм посмяла да тръгна с друго момче заради него,, нито той с друго момиче заради мен .. :х ... някой може ли да ми каже какво да правя ..
На практика вие не се познавате. Колкото и да си пишете и да си говорите по телефона не е същото, няма я емоцията между разговорите ви. Когато си пишете и е ядосан, например, той може да се сдържа и на теб отговорите му да ти харесват, но когато сте един срещу друг, не знаеш как ще реагира и дали ще одобриш държанието му. Според мен, бъдете заедно, когато можете, а иначе не се ограничавайте така, защото няма смисъл![]()
B
Според мен е задължително да се видите.
Welcome to the Jungle...
Да ама и да се видим само ще се раздразним, защото надали ще може пак да дойде в СливенПървоначално написано от DarkTemplar
Толкова време и никакъв визуален контакт?!
Защо,не престанете с това "самозалъгване" и не вземете да си видите очи.
Ще се видите и още как ,ако се харесате ще намерите начин....А това според мен са неговите оправдания..
Идва за няколко часа с влака и го изпращаш обратно,какъв е проблема?
Нима те задоволява факта,че го чуваш само по телефона ?
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
И след като се видите ти започнеш да си мислиш само за него, а на него може и да не му пука за теб :х След като година не сте се видели, дори и да го направите само ще си причиниш болка. Не е лесно да се поддържа контакт от разстояние.
ПС: казвам това, защото бях в същата ситуация, година и половина само разговори по телефона и скайп, бях свикнала да ми казва лека нощ, да ме събужда сутрин преди да отиде на работа, и видяхме се, бяхме заедно 3 месеца и после всичко се развали. И сега ми е супер трудно да не говоря с него, да не му споделям, да не знам нищо за него.
Преминете в живи срещи или се забравете. Ясно е че средно положение няма. Макар че и в двата случая ще се разочаровате.
А и друго ми е интересно как се привързваш към някого, когото не си виждал? По скоро се привързваш към образа, който си си изградил за тоя човек. А от тая стълбичка.. падането е много болезнено.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Аз пък не съм съгласна с теб.Първоначално написано от GD
Каква е тази връзка в която си говорят 1 година по "скайп" и телефона...
Дай да излязат или всичко да приключва.За мен това не е връзка,това са някакви илюзии.Нека никога да не се видят да продължават така и накрая да се оженят по скайп .."
Тези пари,които давате по телефони ги дайте за един път с влака... пффф
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Ей тези две изречения са толкова верни, надявам се осъзнаваш, колко си права всъщност.Първоначално написано от balu4ka
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Има ли желание, има и начин. Няма ли желание, има оправдания.Когато обичаш, трябва да правиш определени жертви, неизбежно е.
Welcome to the Jungle...
Хах та ти дори не знаеш кой е човекът скойто си пишеш/говориш.. дали е този за който се представя или просто обича да си прави базик с момичета като теб. Така, че според мен не рискувай, защототова даже и любов не може да се нарече..К'во увлякла си се.. и ?! Има и други момчета преудолей го, защщото ще съжеляваш.. нищо в интернет не може да е на 100 % сигурно.. дори и за твоя безопастност не рискувай
Ще си намериш друго момче.. забелязвай хората, които са около теб и ти помагат, може би в тях се крие нещо!
![]()
Вижте се, омг , омг , омг . И тогава ще решите кой е влюбен, кой какво иска и т.н.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Бих дала всичко за да бъда на твое място,повярвай ми..... с моя приятел се запознахме от интернет,точно както каза ти, просто ми хареса като визия почнахме да си лафим ,после продължихме и по скайп и ден след ден,накрая той нямаше търпение да се върне от работа ,а аз от училище за да си пишем.....аз от малка живея в Гърция, а по принцип съм си от Ямбол и той е от Ямбол и така писане няколко месеца накрая аз се влюбих,той също след 7 месеца се прибрах в България и още от първия ден беще все едно сме ходили реално.Бях 2 месеца там ,после пак в Гърция и така вече 4-та година...... 2 месеца при него 10 месеца тук.Много е трудно да се задържи такава връзка,но вярвай,че връзките от разтояние понякога са много по-стъбилни..... след толкова време като не сме се виждали когато отида в Bg тръпката няма описване.Ако всичко мине по план дай Боже това лято вече ще си остана в Bg и няма мърдане вечеРадвай се, че поне и ти и той сте в България и се вижте на живо
![]()