.

Виж резултатите на анкетата: Влизате ли във facebook.com

Гласували
74. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА! Не мога без facebook!

31 41,89%
  • Понякога.

32 43,24%
  • Категорично НЕ! Пълна загуба на веме!

9 12,16%
  • Какво е това facebook? :O

2 2,70%
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Много съм съгласен с теб Nam3less3 за тази мания, всички други да знаят какво става по всяко време.. и не мога да я разбера. Надявам се, че след време фейсбук ще отихне като сайт и няма да я има тази същата вманиаченост като сега.
    Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина!

Град
    Варна, моретоо :)
    Фейсбук за мен е едно лайно, а създателят му - задник.
    хЪх...

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Преди постоянно бях във фейсбук. По цели дни и нощи съм седяла там. Криво ми беше без него, но приятеля ми е против тези глупости и покрай него и аз свикнах вече. Влизам, но по-често в неговия профил, в моя не съм влизала сигурно вече половин месец, че и повече. Супер тъпото ми е вече, само ако ми е много скучно влизам.

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    почти всеки ден, да не кажа всеки ден влизам във фб, но не защото съм пристрастена, а просто за убиване на скуката ... а и като сравня фб със скайп, фб определено е по-добрия вариант

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    Кога ли ще откриете MySpace и Twitter до преди година-две никой не знаеше за Facebook

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Влизам да .. често е, но не е чак да не мога без него!

Не можеш да й забраниш да няма .. всеки си решава сам за себе си

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Категорично НЕ! Пълна загуба на време!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Какъв ти е проблема,момичето да си има фейсбук,като иска. А и аз мислех като тебе преди да си направя,сега не мога и ден без да вляза
    Брях,брях

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    1.Мм да,доста често влизам във фейсбук .Имала съм периодите "тъпо е,влезам веднъж на два месеца",имала съм период на пристрастеност..сега пак си ми седи постоянно включен,но манията я няма чак толкова.
    Какво правя ли?
    Гледам новини за мои любими звезди,групи,гледам нови клипове и новини,предимно на приятелите и близките ми.
    Ползвам го като начин да се свързвам с роднини и приятели извън България..средство за комуникиране с класа /от 26 човека 24 имат фейсбук и класната също/

2.Не можеш да й забраниш,можеш само да й кажеш мнението си и че не би ти било приятно..но тя си решава
    3.Фейсбук НЕ е създаден като сайт за запознанства,моля моля.Създаден е за комуникация между студентите от не помня вече кой университет.

Айде със здраве,няма да ти се получи темата.Поне не от отрицаталната й страна.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аз влизам всеки ден, но защото играя една игра там. Ако играта не беше във фейсбук, спокойно мога да си изтрия профила и няма да ми пука. Наистина го използвам за това предимно. Понякога си пиша с една колежка от там.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Paramour
    феисбук като че ли отдавна е изгубил първоначалната си цел-сайт за запознанства..
    в момента всички си качват снимки от къде ли не, намират познати в мрежата, поддържат по някакъв начин връзка с тях.
    Аз имам фейсбук, преди мислих, че е тъпо.. сега обаче с толкова много хора поднових контакт благодарение на фб.. просто бях изгубила и телефоните и скайповете им(нямам идея как .. ;\) ии с общи приятели ги намерих и така..сега отново излизаме, когато имаме време (:
    а относно 'проблема ти': остави я да прави каквото си иска. както казаха преди мен: тя на теб така ли ти се бърка в работите..
    Нямам какво да добавя =)

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    За някои е любов, за други жива мания...

dontcare, Харвард, а впоследствие се разраства и за други американски (а после и европейски и световни) университети.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Град
    <3
    Така. Не знам как са се изписали цели три страници (явно, защото е от март месец Оо), НО:

-ОбъркАл си раздела, слънце. +
    -Това си е лично твое мнение и не можеш да ми твърдиш в разни темички

помогнете ми да и покажем колко е зле тоя сайт и че няма никаква файда от него
    -Колкото и недоволствате, фейсбук няма да изчезне. Който има - има. Който няма - няма. Въпрос на избор.

Ключ.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си