- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта към facebook.com
Много съм съгласен с теб Nam3less3 за тази мания, всички други да знаят какво става по всяко време.. и не мога да я разбера. Надявам се, че след време фейсбук ще отихне като сайт и няма да я има тази същата вманиаченост като сега.
Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина!
Фейсбук за мен е едно лайно, а създателят му - задник.
хЪх...
Преди постоянно бях във фейсбук. По цели дни и нощи съм седяла там. Криво ми беше без него, но приятеля ми е против тези глупости и покрай него и аз свикнах вече. Влизам, но по-често в неговия профил, в моя не съм влизала сигурно вече половин месец, че и повече. Супер тъпото ми е вече, само ако ми е много скучно влизам.
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
почти всеки ден, да не кажа всеки ден влизам във фб, но не защото съм пристрастена, а просто за убиване на скуката ... а и като сравня фб със скайп, фб определено е по-добрия вариант
Кога ли ще откриете MySpace и Twitter до преди година-две никой не знаеше за Facebook
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Влизам да .. често е, но не е чак да не мога без него!
Не можеш да й забраниш да няма .. всеки си решава сам за себе си![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Категорично НЕ! Пълна загуба на време!
Какъв ти е проблема,момичето да си има фейсбук,като иска.А и аз мислех като тебе преди да си направя,сега не мога и ден без да вляза
![]()
Брях,брях
1.Мм да,доста често влизам във фейсбук .Имала съм периодите "тъпо е,влезам веднъж на два месеца",имала съм период на пристрастеност..сега пак си ми седи постоянно включен,но манията я няма чак толкова.
Какво правя ли?
Гледам новини за мои любими звезди,групи,гледам нови клипове и новини,предимно на приятелите и близките ми.
Ползвам го като начин да се свързвам с роднини и приятели извън България..средство за комуникиране с класа /от 26 човека 24 имат фейсбук и класната също/
2.Не можеш да й забраниш,можеш само да й кажеш мнението си и че не би ти било приятно..но тя си решава![]()
3.Фейсбук НЕ е създаден като сайт за запознанства,моля моля.Създаден е за комуникация между студентите от не помня вече кой университет.
Айде със здраве,няма да ти се получи темата.Поне не от отрицаталната й страна.
Аз влизам всеки ден, но защото играя една игра там. Ако играта не беше във фейсбук, спокойно мога да си изтрия профила и няма да ми пука. Наистина го използвам за това предимно. Понякога си пиша с една колежка от там.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Нямам какво да добавя =)Първоначално написано от Paramour
За някои е любов, за други жива мания...
dontcare, Харвард, а впоследствие се разраства и за други американски (а после и европейски и световни) университети.
Welcome to the Jungle...
Така. Не знам как са се изписали цели три страници (явно, защото е от март месец Оо), НО:
-ОбъркАл си раздела, слънце. +
-Това си е лично твое мнение и не можеш да ми твърдиш в разни темички
-Колкото и недоволствате, фейсбук няма да изчезне. Който има - има. Който няма - няма. Въпрос на избор.помогнете ми да и покажем колко е зле тоя сайт и че няма никаква файда от него
Ключ.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.