- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Препоръчайте ми фдт
Търся си фдт до 10 лева за нормална кожа,който да има прилично покритие ( не очаквам чудеса за толкова пари ) и да е траен.
ПОлзвах на SO clear,но имам чувството,че сам се изтрива на лицето ми :Д,после импала,но ми казаха,че бил за по - зряла кожа и искам да го сменя,но сега карам на него защото поне е траен и си стои като го сложа.Искам обаче друг..моля помагайте![]()
Bourjois healthy mix 16,50 е до края на март, но ще останеш доволна.
Aз този не ти го препоръчвам.Тоновете му са адски тъмни,поне за моята кожа,и стоят адски неестествено.Не знам какво толкова му харесвате всички,може би в мен е проблема.Първоначално написано от tonittaa
![]()
Иначе до 10 лева аз не се сещам за нищо добро...Държиш ли да е до толкова,или може примерно 5-10 лева отгоре?
Everything changes, but beauty remains ...
И аз не съм доволна от affinitone.Много ми идва мазен и тежък за моята кожа,пък и най-светлия цвят ми стоеше като маска..
а можете ли да препоръчате неомазняващ фдт. Готова съм да дам до 35лв
always late but worth the wait!
на мейбълин хубави ли саПървоначално написано от Rebirthing
Много относитело е да кажеш за един фондиотен дали е хубав или не,Скоро видях една фр-ка беше си сложила този на Мейбълин новия и и седеше добре.Тези дни и аз трябва да си купя някакъв,ама да видим какъв ще си избера.Както ми е суха кожата и се лющя като шаран нз какво бихте ми предложили?
Cql jivot izmamnici obichah i na tqh nakraq zaprilichah...
Аз използвам на Essence "Stay all day". Дълготраен е, има плътна текстура и хубаво покрива. Леко кремав е и лесно се нанася. Много съм доволна относно цената му спрямо качеството.
Препоръчвам ти го единствено, ако имаш проблемна кожа, защото формулата му е тежка и има склонност да задушава кожата като запушва порите, но това всъщност е проблем, с който ще се сблъскаш с всеки фдт под 20 лв. Явно нямаш възможност, за кой знае какво качество, следователно и от макияжа ти не бива да очакваш да върши чудеса.
Успех!
loreal mat morphose
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."