.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Препоръчайте ми фдт

Търся си фдт до 10 лева за нормална кожа,който да има прилично покритие ( не очаквам чудеса за толкова пари ) и да е траен.
    ПОлзвах на SO clear,но имам чувството,че сам се изтрива на лицето ми :Д,после импала,но ми казаха,че бил за по - зряла кожа и искам да го сменя,но сега карам на него защото поне е траен и си стои като го сложа.Искам обаче друг..моля помагайте

Bourjois healthy mix 16,50 е до края на март, но ще останеш доволна.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от tonittaa

affinitone
    Aз този не ти го препоръчвам.Тоновете му са адски тъмни,поне за моята кожа,и стоят адски неестествено.Не знам какво толкова му харесвате всички,може би в мен е проблема.
    Иначе до 10 лева аз не се сещам за нищо добро...Държиш ли да е до толкова,или може примерно 5-10 лева отгоре?
    Everything changes, but beauty remains ...

И аз не съм доволна от affinitone.Много ми идва мазен и тежък за моята кожа,пък и най-светлия цвят ми стоеше като маска..

Супер фен Аватара на scrooper
    а можете ли да препоръчате неомазняващ фдт. Готова съм да дам до 35лв
    always late but worth the wait!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Sa4kiSabiram до 10 лв. мога да ти препоръчам само фон дьо тени на Есенс или Мейбълин.

scrooper какво имаш предвид под "неомазняващ" oil-free ли или ? По-точно за какъв тип кожа търсиш ?

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Sa4kiSabiram до 10 лв. мога да ти препоръчам само фон дьо тени на Есенс или Мейбълин.

scrooper какво имаш предвид под "неомазняващ" oil-free ли или ? По-точно за какъв тип кожа търсиш ?
    на мейбълин хубави ли са

Много относитело е да кажеш за един фондиотен дали е хубав или не,Скоро видях една фр-ка беше си сложила този на Мейбълин новия и и седеше добре.Тези дни и аз трябва да си купя някакъв,ама да видим какъв ще си избера.Както ми е суха кожата и се лющя като шаран нз какво бихте ми предложили?
    Cql jivot izmamnici obichah i na tqh nakraq zaprilichah...

Препоръчвам ти новия на Мaybelline и седи супер

Аз използвам на Essence "Stay all day". Дълготраен е, има плътна текстура и хубаво покрива. Леко кремав е и лесно се нанася. Много съм доволна относно цената му спрямо качеството.

Препоръчвам ти го единствено, ако имаш проблемна кожа, защото формулата му е тежка и има склонност да задушава кожата като запушва порите, но това всъщност е проблем, с който ще се сблъскаш с всеки фдт под 20 лв. Явно нямаш възможност, за кой знае какво качество, следователно и от макияжа ти не бива да очакваш да върши чудеса.

Успех!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    loreal mat morphose
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си