- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Кой играе Left 4 Dead ??
Та кой играе на този шедьовър?? И влизате ли във сърварите в гарена?![]()
Хах, и аз мислех да пусна такава тема.Aма l4d или l4d2? аз играя двойката и я имам оригинална, ама не съм сигурна дали мога да играя с non steam.
И ако има някой дето играе вярно да казва, да се събираме за по един vs, че gametracker засича само един бг сървър, който естествено винаги е пълен.
http://whiteeyedfrog.deviantart.com/
I'm not weird. I'm limited edition.
Аз мисля скоро пак да я запиша, защото е супер фън да се играе![]()
![]()
![]()
хЪх...
ами айдеТЕ да се насабереме пък да ги меляме зомбитата бре, щом сме толко много силни смедавайте тука да правиме отбора и да се разбираме кога да пуцаме.
Аз за l4d 2 говоря иначе, въпреки че и единицата я играя.. но в момента имам инсталната 2-ка.
И аз я играх преди от време на време, сега само дота... Че не остава време от тренировки и работа..
Невъзможно е само силна дума, използвана от слаби хора, намиращо за по-лесно да живеят в света, който им е отреден, вместо да открият силата в себе си да го променят. Невъзможно не е факт. То е убеждение. Невъзможно не е твърдение. То е предизвикателство. Невъзможно е осъществимо. Невъзможно не временно. Невъзможно е нищо.
Аз по принцип бях добър и се нервех на нуубове... ама играя историята... нещо Версус мода не ме кефеше((( Пфф... то ако има 4 добри на експерт реалити ще е брутално яко!
хЪх...
ооооо като направим 4-ка на impossible, 4 часа 1 левел!То не бяха псувни, то не бяха викове, крясъци
Единия като запсува и другите се попикват от смях, айде от начало тоя левел
Ако някой има всички ъпдейти инсталирани може да направим една мрежа през гарена, говоря за L4D2Аз ги имам ъпдейтите де, ще ви ги пратя, ма навитаци да има.
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Ми айде аз съм навит, само ще обясните какво, що![]()
Невъзможно е само силна дума, използвана от слаби хора, намиращо за по-лесно да живеят в света, който им е отреден, вместо да открият силата в себе си да го променят. Невъзможно не е факт. То е убеждение. Невъзможно не е твърдение. То е предизвикателство. Невъзможно е осъществимо. Невъзможно не временно. Невъзможно е нищо.
еее аз съм прес стийм и не мога с вас![]()
![]()
http://whiteeyedfrog.deviantart.com/
I'm not weird. I'm limited edition.
Навит само да кажете как става номера за мултито.
Кажете кой торент да изтегля... преди съм ги теглил ама нещо по-ново дайте, че не мисе ъпдейтва пак 2 часа![]()
хЪх...
Екстра екстра, насъбрахме се значиЗа всички които искат да играеме, ето как да инсталират игрта, ъпдейтите и Гарена:
1. Теглите този торент: zamunda точка net/details.php?id=205168 и инсталирате играта.
2. Теглите ето тези ъпдейти които съм качил тук: inbox точка bg/reqFile.php?reqFile=4cda3c5f5c2ece6440a5bae2cbbff6 5c9d335dbe
Разархивирате и инсталирате един по един, както съм ги дал в архива под номера. Там има и обяснение за това как да се инсталират. Прочетете го. Във архива въм включил и Гарената за да не я търсите. Инсталирате я накрая нея. Има и включен видео файл в който съм обяснил как се правят настройките на Гарена за да се играе там.
3. Играете и пишете тук че сте подкарали играта, за да се насъберем повече народец. Ако има и женоря ще е още по-яко![]()
I will die, when I want to !
Записах я... благодаря за описанието, много е добро 5/5))) Ся пуцам... добрите стари времена... страшно добрата игра :>
хЪх...
снощи с 2-ма съфорумци разцъкахме малко, има ли още навитаци, може да пуснем един върсъс![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Мен версуса не ме кефи особеноПо-интересно ми е кампания примерно... или някакъв друг вид игра. Но опредлено много ме радва игричката
![]()
хЪх...