- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли в сродната душа?
Вярвате ли в сродната душа? Срещали ли сте вашата?
Как я познахте?
Аз лично вярвам, но мисля, че ми е твърде рано да я намирам и не смятам, че има как да разбереш със сигурност, че това е сродната ти душа![]()
B
Не вярвам в такива глупости.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
А може ли тези, които вярвате да дадете и едно определение за "сродна душа", че ми стана любопитно в какво по-точно вярвате.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
"сродна душа" определено не мисля, че е някой с който човешките ми характеристики и т.н. ще си паснат идеално, ще заживеем щастливо до края на дните си и ще имаме не знам си колко деца.. сродната душа е именно душа, която си пасва с моята душа, допълват се, и не ми е "сродна" до края на краткия ми човешки живот, а до края на съществуването на душата ми (ако има такова) и не твърдя, че ще срещна въпросната ми "сродна душа" в тоя живот ..
Предполагам, че няма да ме разбереш напълно, но попита в какво вярвам и ти казвам![]()
B
любовно ли? не. вярвах преди време, като бях наивен.
нелюбовно - да. и съм я намерил.![]()
ВЯРВАМ
Това,което не ме убива,ме прави по-силна!
МАЛЕ, КАКЪВ НЕГРАМОТЕН НАРОД!
Вярвам. За мен това е човекът, който без даме познава каква съм що съм, дойде в моя град, само за да ме види, без да знае дали изобщо ще съм на гарата, за да го посрещна. Това за мен в човекът, който допълва думите ми още от когато се познавахме от седмица. Това за мен е човекът, който ме гледа влюбено и ми казва, че иска да се ожени за мен. Това е човекът, от когото искам да имам деца. Смятам, че съм намерила своята сродна душа!![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Да... не съм я намерил, ама усещам, че ще е много готина![]()
хЪх...
Абсурдна е мисълта, че само едно същество ще споделя твоя живот. И това същество ще се намира точно в България.
Имаш право, но никой не говори за едно същество... Имаш си приятели, те не са ли ти сродни души също? (знам, че темата е ориентирана към гейския вид на думата "сродна")Първоначално написано от w0sh
хЪх...
Е да не би пък всички българи да са намерили сродната си душа в България?Първоначално написано от w0sh
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Вярвам, като не е задължително с този човек да имам любовна връзка, въпреки че и така ще е сладко, ако не и повече...
TheBeliever, със сродната душа имаш духовна връзка и то доста силна. Чувстваш се connected с него ... това си представям аз и съм го изпитвала в някаква степен...![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Засега не изпитвам нужда да лепя етикета "сродна душа" на мой близък човек, не ми се чагърта лепило после. Тоест на мен вече ми се наложи. Ако я срещна, ще повярвам. Ако не я, няма да повярвам.
Вярвам, но не съм я намерила, а и не бързам (:
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Не вярвам, че има един, точно определен човек, който ми е предопределено да го срещна и да сме заедно...![]()
--------------------------------------------------------
Предполагам има. Дали и къде ще го срещна зависи от обстоятелствата.
Welcome to the Jungle...
YouNeedLobotomy, считай това за последно предупреждение да спреш да се заяждаш.
Никой не е длъжен да се занимава с тийнейджърския ви хормонален дисбаланс. Престанете да оспамвате темите на хората.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Да,вярвам в това. Още не съм го срещнала.![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
вярвам, че някъде имам сродна душа, но не мисля, че е задължително това да е любимия човек, така да се каже ... може да е просто приятел![]()
Ами вярвам![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не, не вярвам.
Любов, сродни души, чувства ... такива неща за мен вече не съществуват.
Няма любов, има интереси!