.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Трябва ми помощ за изречения по немски...

Здравейте мили приятели, трябва ми помощ за превод на едни изречения от български на немски. Ще се радвам ако някой ми помогне!

1. Вчера следобяд разглеждахме с нашите гости картинната галерия в замъка Сансузи, близо до Потздам.

2. Моят приятел от Швейцария беше миналото лято в Турция, защото там работи негов братовчед със семейството си. Той не можа да си купи билет за месец юни и затова ще лети сега през август.

3. В края на седмицата ходихме на село и баба, и дядо ни чакаха на спирката. Цял ден им помагахме в градината и кухнята. Вечерта цялото семейство седнахме около масата в кухнята, весело разговаряхме и много се смяхме.

4. Яде ми се свинско филе със сос от гъби, пържени картофки със сирене и зеленчукова салата, защото вкусът им е отличен и имат много витамини. Ние пихме глътка бяло вино за здравето и щастието на семейството ни.

5. Тя слезе от трамвая и ходи пеша от спирката до гарата, но не можеше да върви бързо, защото куфарът и беше много тежък.

Милички много ще съм ви благодарна!!!!

Айде моля ви помогнете ми!

Може ли да ми помогнете с превода на този текст ?

Allgemein haben sie an meinem Umgang nichts auszusetzen , obwohl ich manchmal schon ganz komische Typen nach Hause mitgebracht habe . Sie verlangen auch nicht , dass ich im Haushalt helfe . Da macht mein Bruder mehr , muss ich sagen . Das Einzige , worueber sie staendig meckern , ist mein Zimmer . Es sollte ordentlicher sein , meinen sie . Aber ich finde , das ist meine Sache , solange ich meine Sachen nicht im Wohnzimmer rumliegen lasse . Und als sie mich mal erwischt haben , wie ich in meinem Zimmer geraucht habe , da gab's Zoff ! Dabei rauche ich nur ganz selten , eigentlich nur , wenn ich mit Freunden ausgehe . In diesem Punkt koennten sie wirklich etwas grosszuegiger sein , finde ich.

Благодаря предварително !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си