- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Скули ! КАК ?
Здравейте съфорумници (:
Въпроса ми е следния : Как да направя скули ?
От миналата седмица започнах да бягам и да скачам на въже.Дали това ще помогне ? Не съм няква бузеста но искам скули !! Моля ви, дайте ми съветче : ( Благодаря на всички {}
Да, но пък може и да има начин да се появят дори и леки. Надявам се след много бягане и скачане на въже да има ефект. Но ако наистина няма начин, тогава как могат да личат скулите повече ?
Глупости..как със скачане на въже ще ти се получат СКУЛИ?! Какви простотии ръсите.. ако имаш изобщо скули,можеш да ги подчертаеш с руж..![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Напротив. Лицето отслабва първо по принцип.Първоначално написано от Lorein
Трудно ще отслабнеш в лицето,а и пак няма гаранция,че ще имаш хубави скули - все пак зависи и от форматаА до тогава може да използваш зрителна измама
ПРИМЕР!!!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Защо да не станат и скули ? Като бягам и като скачам на въже отслабвам като цяло и бузите мисля, че също се "тресът" . Може и да греша, но затова попитах !
Приемам,че лицето отслабва,но скули няма как да е получааааат...все едно при отслабване да се получи тръпчинка на брадичката или на бузите АБСУРД! Не се излагайте!
• Обичай,за да те обичат! •
Скулите са част от черепа, т.е кости. Няма как да ги тренираш, оформяш и заздравяваш. Или ги имаш, или не.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Точно пък при отслабване скулите се оформят/показват,защото лицето слабее,кожата се опъва,подкожните мазнини намаляват и готово.
По твоята логика щом ребрата на пълните момичета не изпъкват,то то и след като отслабнат пак няма да се виждат ... Същото е.
Друг е въпроса,че в зависимост от формата на лицето и скулите са различно изразени.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Да, така е ! Но пък някои хора след като отслабнат стават много "изпити в лице" точно това искам и аз .. Мерси на всички за отговрите. Ще продължавам да тренирам пък каквото стане![]()
Ей това имах предвид. Даденост е. Със сваляне на килограми могат да се подчертаят, но не и да се оформят.Първоначално написано от 3oPuTy
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
А как мога да отслабна леко в бузите? Като цяло имам добро разпределение на хранителните в-ва в организма и не напълнявам само на 1 място, но от малка още ги имам и ми е неприятно постоянно да ми ги дърпат като на клоун .Какво да правя?
Love is everything!
О, не, аз в никакъв случай не искам скули! Просто явно е наследствено лекичко и в бузите съм по-пухкава, но макар и вече отдавна да съм минала тези години, ми е писнало като имаме гости и да ме хващат и размотават за бузите .. болезнено е ..Първоначално написано от Rebirthing
Love is everything!
Болезнено,но съвършено за хората щипейки тези сладки бузкиПървоначално написано от SladkaZagadka
![]()
с грим![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Под скулите (костите) има малки мускулчета, които трябва да бъдат тренирани, за да повдигат кожата, която създава илюзията за изпъкнали скули. Айде сега ме убедете, че в лицето няма мускули.Как да ги тренираш? - Усмихвай се по-често или прави чести упражнения от сорта на: свий устните във форма целувка и същевременно се усмихвай или гледай нещо, което те разсмива. При мен имаше ефект, но след дълги упражнения. Скоковете едва ли ще ти помогнат, най-много от друсането да ти увисне кожата, а трябва именно обратното, за да се подчертаят скули. Използвай и руж (както казаха по-горе), но гледай да е в цвят 2,3 тона по-тъмен от цвета на кожата ти, а не като повечето, които грешно го правят - имат жълтеникава кожа и слагат червеникав руж, което седи супер изкуствено. Ако ти е жълтеникава - кафеникав руж. Ако ти розовее - по-червеникав. Ако е нещо средно... опитай да ги смесиш, докато не получиш своя цвят и гледай да го нанасяш под скулите, а ако искаш още повече да изпъкнат - продават бронзант във всяка козметика - него го слагаш на най-изпъкналата част на скулите и малко около нея.
Ушев педераст!
И според мен с дъвченето на доооста дъвки може и да получиш някакъв ефект...било то и незначителен.А относно отслабването в лицетоо...при всеки е различно,аз например не мога да отслабна там,но мама когато и да е на диета или просто ограничи част от храната си отслабва там и супер много и завиждам за скулитее![]()
Дай снимка и ще ти кажем как да си нанесеш ружа. А според формата на лицето и сама можеш да намериш в нета клипчета и статии.
http://www.youtube.com/results?searc...apply+blush+on
Ако не разбираш, поне го гледай! Това е по-важното и ще схванеш.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Няма какво да направиш, за да се сдобиеш със скули. Това си зависи от костите на черепа, които със сигурност няма как да промениш. Иначе с перли\руж, нанесени по подходящ начин, може да постигнеш известна зрителна илюзия.
Ако искаш да си щастлив - бъди.