.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Скули ! КАК ?

Здравейте съфорумници (:
    Въпроса ми е следния : Как да направя скули ?
    От миналата седмица започнах да бягам и да скачам на въже.Дали това ще помогне ? Не съм няква бузеста но искам скули !! Моля ви, дайте ми съветче : ( Благодаря на всички {}

Скули не се правят. Грешно си си задала въпроса. По-скоро може би би искала да знаеш как да ти се личат скулите повече? Не мога да ти кажа как би могло да стане, но знам, че в лице е най-трудно да се отслабне, следователно не храни много надежди.

Да, но пък може и да има начин да се появят дори и леки. Надявам се след много бягане и скачане на въже да има ефект. Но ако наистина няма начин, тогава как могат да личат скулите повече ?

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Джвакай по 5 6 дъвки на веднъж да заздравеят!

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Глупости..как със скачане на въже ще ти се получат СКУЛИ?! Какви простотии ръсите.. ако имаш изобщо скули,можеш да ги подчертаеш с руж..
    • Обичай,за да те обичат! •

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Скули не се правят. Грешно си си задала въпроса. По-скоро може би би искала да знаеш как да ти се личат скулите повече? Не мога да ти кажа как би могло да стане, но знам, че в лице е най-трудно да се отслабне, следователно не храни много надежди.
    Напротив. Лицето отслабва първо по принцип.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Трудно ще отслабнеш в лицето,а и пак няма гаранция,че ще имаш хубави скули - все пак зависи и от формата А до тогава може да използваш зрителна измама ПРИМЕР!!!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Защо да не станат и скули ? Като бягам и като скачам на въже отслабвам като цяло и бузите мисля, че също се "тресът" . Може и да греша, но затова попитах !

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Приемам,че лицето отслабва,но скули няма как да е получааааат...все едно при отслабване да се получи тръпчинка на брадичката или на бузите АБСУРД! Не се излагайте!
    • Обичай,за да те обичат! •

Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Напротив. Лицето отслабва първо по принцип.
    Не съм сигурна, но съм чувала и чела разни работи, че повечето хора отслабват отдолу-нагоре. Демек първо отслабват краката, бедрата, талията, гърдите, ръцете, шията и след това се получава и това отслабване в лице.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Скулите са част от черепа, т.е кости. Няма как да ги тренираш, оформяш и заздравяваш. Или ги имаш, или не.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Точно пък при отслабване скулите се оформят/показват,защото лицето слабее,кожата се опъва,подкожните мазнини намаляват и готово.
    По твоята логика щом ребрата на пълните момичета не изпъкват,то то и след като отслабнат пак няма да се виждат ... Същото е.
    Друг е въпроса,че в зависимост от формата на лицето и скулите са различно изразени.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Да, така е ! Но пък някои хора след като отслабнат стават много "изпити в лице" точно това искам и аз .. Мерси на всички за отговрите. Ще продължавам да тренирам пък каквото стане

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy

Друг е въпроса,че в зависимост от формата на лицето и скулите са различно изразени.
    Ей това имах предвид. Даденост е. Със сваляне на килограми могат да се подчертаят, но не и да се оформят.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Скулите са различно изразени при всеки отделен човек. Лицето наистина отслабва последно. Мога само да ти кажа, че на впитото лице ще му се радваш докато си малка, но станеш ли на 25-30 ще си искаш бузите обратно, защото по принцип по заобленките лица с бузки изглеждат по-млади.

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    А как мога да отслабна леко в бузите? Като цяло имам добро разпределение на хранителните в-ва в организма и не напълнявам само на 1 място, но от малка още ги имам и ми е неприятно постоянно да ми ги дърпат като на клоун . Какво да правя?
    Love is everything!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    А как мога да отслабна леко в бузите? Като цяло имам добро разпределение на хранителните в-ва в организма и не напълнявам само на 1 място, но от малка още ги имам и ми е неприятно постоянно да ми ги дърпат като на клоун . Какво да правя?

Върни се на първата страница и прочети последния ми пост. Хах, не, наистина не мога да разбера тази мания по скулестото лице. На дърти години ще изглежда покъртително...

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing

Върни се на първата страница и прочети последния ми пост. Хах, не, наистина не мога да разбера тази мания по скулестото лице. На дърти години ще изглежда покъртително...
    О, не, аз в никакъв случай не искам скули! Просто явно е наследствено лекичко и в бузите съм по-пухкава, но макар и вече отдавна да съм минала тези години, ми е писнало като имаме гости и да ме хващат и размотават за бузите .. болезнено е ..
    Love is everything!

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing

О, не, аз в никакъв случай не искам скули! Просто явно е наследствено лекичко и в бузите съм по-пухкава, но макар и вече отдавна да съм минала тези години, ми е писнало като имаме гости и да ме хващат и размотават за бузите .. болезнено е ..
    Болезнено,но съвършено за хората щипейки тези сладки бузки

Малко руж - добре сложен може да оформи контурите на лицето

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    с грим
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    У холу...
    Под скулите (костите) има малки мускулчета, които трябва да бъдат тренирани, за да повдигат кожата, която създава илюзията за изпъкнали скули. Айде сега ме убедете, че в лицето няма мускули. Как да ги тренираш? - Усмихвай се по-често или прави чести упражнения от сорта на: свий устните във форма целувка и същевременно се усмихвай или гледай нещо, което те разсмива. При мен имаше ефект, но след дълги упражнения. Скоковете едва ли ще ти помогнат, най-много от друсането да ти увисне кожата, а трябва именно обратното, за да се подчертаят скули. Използвай и руж (както казаха по-горе), но гледай да е в цвят 2,3 тона по-тъмен от цвета на кожата ти, а не като повечето, които грешно го правят - имат жълтеникава кожа и слагат червеникав руж, което седи супер изкуствено. Ако ти е жълтеникава - кафеникав руж. Ако ти розовее - по-червеникав. Ако е нещо средно... опитай да ги смесиш, докато не получиш своя цвят и гледай да го нанасяш под скулите, а ако искаш още повече да изпъкнат - продават бронзант във всяка козметика - него го слагаш на най-изпъкналата част на скулите и малко около нея.
    Ушев педераст!

И според мен с дъвченето на доооста дъвки може и да получиш някакъв ефект...било то и незначителен.А относно отслабването в лицетоо...при всеки е различно,аз например не мога да отслабна там,но мама когато и да е на диета или просто ограничи част от храната си отслабва там и супер много и завиждам за скулитее

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Дай снимка и ще ти кажем как да си нанесеш ружа. А според формата на лицето и сама можеш да намериш в нета клипчета и статии.

http://www.youtube.com/results?searc...apply+blush+on

Ако не разбираш, поне го гледай! Това е по-важното и ще схванеш.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен
    Няма какво да направиш, за да се сдобиеш със скули. Това си зависи от костите на черепа, които със сигурност няма как да промениш. Иначе с перли\руж, нанесени по подходящ начин, може да постигнеш известна зрителна илюзия.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си