.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Да действам или да не бързам ;д

Здравейте, не мислих че някой ден ще пиша в подобен форум за такава тема.. но се притеснявам че ще изпусна хубавото момиче . Знам че ме харесва, излизаме вече от месец през 3-4 дена, но в момента имам други схеми в главата си и много много не искам да става нещо по-сериозно. Много ми е объркана главата не знам какво да правя. Дали ще ме чака още време или да действам докато ме иска. Иии дали след време ако стане нещо между нас парите ще са проблем за връзката.. техните са паралии пък аз съм в средно положение.

ами според мен, действай .. пък и няма да се жениш за нея, че техните да те гледат колко пари имаш
    B

Град
    Бургас
    Действай,преди да се е отказало момичето,щом върви,просто ще си пропилееш шанса
    Това,което не ме убива,ме прави по-силна!
    МАЛЕ, КАКЪВ НЕГРАМОТЕН НАРОД!

Супер фен Аватара на tanch3t093
    И аз ти казвам да действаш, след време би било твърде късно. А ако тя наистина те харесва няма да гледа дебелината на портфейла ти
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Щом се харесвате,давай,защото наистина може да я загубиш!Парите ще окажат влияние задължително по натам!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    От какво ти е объркана главата?? Според мен, ако ще тръгваш с нея само за едното е*ане не си струва, щом момичето е свястно. Оправи си "схемите" и тогава действай

П.П. Бургазлия ли си ? хД

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    От какво ти е объркана главата?? Според мен, ако ще тръгваш с нея само за едното е*ане не си струва, щом момичето е свястно. Оправи си "схемите" и тогава действай

П.П. Бургазлия ли си ? хД

Едното ебане =
    Той получава оргазъм = Тя не получава оргазъм защото той е бездарник => 1 оргазъм > 0 оргазми.
    Къв е проблема?
    ицулкобетсеив

Голям фен Аватара на xinfamous
    тя щом те е чакала цял месец начи наистина имаш голям късмет.От друга страна щом цял месец не си направил ход на 'хубаво' (по думите ти) момиче което знаеш че те харесва си ебаси педала,щи еба и схемите .
    Can It All Be So Simple ?

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Както казаха останалите действай докато в време, че току виж някой ти я отмъкнал.А и момичето няма да те чака дълго още ако има симпатий.Деиствай, че после да не съжаляваш.И успех.

Трябва да знаеш какво искаш и след това да разбереш какво иска и тя. Съгласен съм, че не трябва да изпускаш шанса, но и недей да й разбиваш сърцето.
    Всеки човек умира, не всеки истински живее.

Ако не искаш гадже, по-добре не тръгвай с нея, защото "ей така, да не си изпусна шанса" си е чисто разиграване на момичето, а тя щом цял месец те чака, изглежда си пада по теб. Не го изяснява. Помисли си кое ти е по-важно - схемите или тя?

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от qgodinka
    Действай,преди да се е отказало момичето,щом върви,просто ще си пропилееш шанса
    А за финансовото положение няма защо да се притесняваш,това не е решаващ фактор особено на вашите години.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Най-добре да побързаш и да вземеш ши****то си решение, защото момичето няма да те чака вечно...
    Ако си толкова объркан вземи си изясни мислите, и давай смело напред с нея...
    Да не стане така, че после да пишеш тема - 'ама как да и кажа.. какво да направя, за да и предложа и т.н. '

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Най-добре да побързаш и да вземеш ши****то си решение, защото момичето няма да те чака вечно...
    Ако си толкова объркан вземи си изясни мислите, и давай смело напред с нея...
    Да не стане така, че после да пишеш тема - 'ама как да и кажа.. какво да направя, за да и предложа и т.н. '
    Хах няма то пък и не мисля че вече съществуват предлагания от типа "ще ходиш ли с мен" след 17 годишна възраст.. не съм на 12 споко. И знам какво да кажа и как да и го кажа. Просто ми беше любопитно какво мислите. Мерси за бързите отговори, не очаквах да са толкова много.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy

Re: Да действам или да не бързам ;д

Да действаш и да не бързаш. Няма ли такъв вариант?
    Честно казано ние момичетата сме по-склонни да чакаме. Но ти си прецени какъв е случая. Но пък ако знаеше как да я размотаваш, докато заискаш нещо сериозно, нямаше да питаш. Тъй че... Само с искам не става.
    П.п. Вие още не сте се взели, дето му се вика, пък вече мислиш защо може да не се получи. Ако не пробваш, няма да разбереш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен
    Ще е доста кофти цял месец да те чака и после нищо..
    Ако наистина я харесваш, действай
    УСПЕХ !

А за финансовото положение няма защо да се притесняваш,това не е решаващ фактор особено на вашите години.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си