- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс за първи път - въпрос
Здравейте момиче съм и с гаджето ми имаме следния проблем.Той е детствен аз също на 17 сме и 2та и когато тръгнем да го правим на него не му става.По вереме на любовната игра е като камък но когато вече съм достатъчно готова за да проникне в мен на него му спада.Незнам защо се получава така.Сигурна съм че и той е готов и много го иска но ... Аз съм готова да изчакам още но на него му е супер неприятно след това... имам чуството че търси вина само в него.Та въпроса ми е какво да направим за да не му спадне в най важната част?Моля за сериозни отговори а не за лигавене!!!Благодаря !
Както е притеснен след 100гр. няма и да има наченки на втвърдяване. Просто трябва да се отпусне.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Проблема според мен е, че се шашка.
Трагедията е пълна...
Ами играйте си по-игриво и бъдете малко по-бързи![]()
да слуша
Трябва да се отпусне да не мисли много много а да действа другото си идва отвътреи аз бях така като приятеля ти но като се отпусне ще се оправи
успех следващия път
![]()
Oт вълнението е,като да свъриш преди да започеш...Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
От притеснение е. Понатискайте се на голо и ако се случи пак да падне, му кажи, че е нормално и да не се панира. Ако желаеш, може да му направиш свирка и пак ще е "твърд като камък".
50-100 грама алкохол също е решение, но след това може да има леки проблеми.
Welcome to the Jungle...
Човещинка си еПървоначално написано от miminko
Ако стане така, да имат малко търпение и да пробват пак.
Welcome to the Jungle...
^^Представих си картинката![]()
Имам мръсно подсъзнание..
Първоначално написано от miminko
+1
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
Спада му щото се притеснява пробвайте половин един час преди игрите и опита за полов акт да удари 1 малко уиски мани ебавка помага!!!Или мастика ама тя... е гадна...
Мастиката е "Майстор" в това отношение а ако "свърши преди да си започнала" му говори и го успокой да не се спича и че е нормалноПървоначално написано от Amateur
УСПЕХ !
Това свърши работа определено! Мерси! Благодаря на всички за съветите и за това че не се подиграхте.Всичко мина перфектно и сега даже още повече си го обичам.Благодаря пак на всички!Първоначално написано от miminko
![]()
А честито.Първоначално написано от nonameasdasdasd
![]()
Welcome to the Jungle...