.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

Крадене в училище

В училище ходим в друг кабинет по информатика, химия, физика, физическо и др. И вече не веднъж се случва да ни се крадат пари, защото друг клас (12) идва на нашето място в нашата стая. Класната казва да си носим раниците с нас, но 6-7 кг не е лесно да се мъкнат, а нямаме камери в стаите. Учителите няма как да им кажат нещо, защото ако ги попитат най-лесно е да се каже-моя си е чантата. Какво да правим според вас, защото и на мен ми откраднаха пари и ми стана доста неприятно. Може би и аз съм си виновна но все пак.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен
    Много ясно, че си виновна. Кво дирят парите ти в раницата?

Мега фен Аватара на iiordanova
    А как можете да си оставяте парите в чантите. Носи ги с теб. Както и най-ценните неща. Ако това продължи , съобщете на директора.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Носи си парите в теб, както и телефона. А в чантата ти нека стоят само учебниците, химикалите и т.н. Едва ли ще ти крадат учебниците...

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Подкрепям останалите,парите трябва да седят винаги в джоба ти!На всякъде се краде,бъди внимателна!

Супер фен Аватара на mayaaa
    Да, защо ти е необходимо да мъкнеш цялата си чанта!? Взимай само мобилния и парите. Абе кой клас си

ми взимайте си чантите, просто е ;д Вярно, че са тежки.. ама всички сме така ;д
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Град
    София
    Еми взимаш си парите,телефона,ключовете и нещо друго,ако имаш скъпо с теб.Освен и вие,ако не сте 12 клас,не вярвам да тръгнат да ти крадат учебниците,така че всичко щ е ок

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    10 клас съм. Пари съм губила и от джоба, а портфейла ми е голям. Иначе и тетрадки са взимали. По-рано бяха 8ми клас-идваха за 2 часа английски, сега 2рия срок 12 клас и класната нищо не прави-ние сме си били виновни. Е да, ама ако на мен ми се наложи да ида в друга стая и да имам час там няма да бъркам в останалите чанти в стаята, нали?
    Мисля утре да говоря с класната им. Може тя да предприеме нещо-знам ли? :/
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Като слушам, шансът да загубиш парите е по-малък от този да ти ги откраднат.

Извод: Те са 12 клас, големи хора, класната ти нищо няма да предприеме. Най-много абитуриентите да се разправят лично с вас ако ги изпортиш, което няма да ти е в плюс

Следователно - взимай си нещата с теб, баш толкова зле да си всеки път да губиш всичко, не вярвам. Но пък знае ли човек.

Град
    някъде в слънчевата система :)
    ти джобове нямаш ли? -.- еми близко е до акъла да си носиш парите с теб. надали ще ти тежат много : )
    I found your body
    somewhere in between
    no where and hell. (:

Град
    София
    ^Да,портфейла можеш да си го оставяш и просто да си взимаш парите и личните документи В интерес на истината класната не може да направи нищо.

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    ^Да,портфейла можеш да си го оставяш и просто да си взимаш парите и личните документи В интерес на истината класната не може да направи нищо.
    Ми не може ми!Остава да почне да ви охранява и раниците!

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Ама чакай малко.. Нещо аз ли не схващам?.. Значии..вие си оставятре раниците примерно в 34 кабинет и после отивате за история в 8ми, после за математика в 23 и така..? След като аз го имам заповече от нормално като ходя от един кабинет в друг да си нося раницата, не виждам проблема и вие да го правите.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Град
    The Moon,Milky Way
    7-8 и 9кг да ми е раницата пак ще я нося,тя не че на мене не ми е толкова... К'во по дяволите ти правят парите в раницата Носи ги в теб...
    Страдам от синдром на придобита Еуфория!!

Супер фен Аватара на scrooper
    Хора, тук не става дума само за парите. Взимали са й тетрадки, може някой ден цялата чанта да й отмъкнат. Кофти ситуация, но наистина най- добре е да мъкнеш чантата със себе си... По възможност се разбирай с другарчето по чин да си разделяте учебниците и ползвай папки вместо тетрадки, за да не мъкнеш 6 кила...
    always late but worth the wait!

Супер фен Аватара на radeberger
    Айде ако не цялата, раница поне си взимай пари, документи, телефон с теб. И едва ли някой ще вземе учебниците.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Носете си чантите, как така ще ги оставите на произвола..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Цитирай Първоначално написано от radeberger
    Айде ако не цялата, раница поне си взимай пари, документи, телефон с теб. И едва ли някой ще вземе учебниците.
    Зимат те,зимат и ги продават на борсата!

Град
    The Moon,Milky Way
    Оставете учебниците... то има такива клептомани,че даже и нея ще земат
    Страдам от синдром на придобита Еуфория!!

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Ама чакай малко.. Нещо аз ли не схващам?.. Значии..вие си оставятре раниците примерно в 34 кабинет и после отивате за история в 8ми, после за математика в 23 и така..? След като аз го имам заповече от нормално като ходя от един кабинет в друг да си нося раницата, не виждам проблема и вие да го правите.
    +1.

Егати мързеливата работа! Ще си оставиш нещата на произвола и после "ама те ми ги взимат" ?!?!

Толкова ли не можеш една раница на гръб да носиш, за Бога, 10 клас сте!!

Не сте ли свикнали още от 5-ти с това местене по кабинетите??

Нямам думи.

Град
    Варна
    първо кой идиот ви кара да ходите на даскало със 6-7 кила раници и второ кажи им на 12ти клас, че са смешковци.Като се праят на толкова големи и крадат пари да вземат като големи да изкопаят някоя нива-ше видиш как веднага ще клекнат.........

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    И в моето училище се краде. В понеделник по мат излязох на дъската да реша една задача и като се върнах ми нямаше химикалката Егаси хората егаси кражбите
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Още един въпрос ти зубар ли си?! Аз съм 9-ти клас и си нося само 1-2 тетрадки.А в това.....университетите се носят само химикалки

Супер фен
    Как ще си оставяте пари/документи по чантите бе, вие нормални ли сте? Как 10 клас чантата ще ти тежи толкова? Аз 10 клас носех 3 тетрадки най-много.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си