- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Крадене в училище
В училище ходим в друг кабинет по информатика, химия, физика, физическо и др. И вече не веднъж се случва да ни се крадат пари, защото друг клас (12) идва на нашето място в нашата стая. Класната казва да си носим раниците с нас, но 6-7 кг не е лесно да се мъкнат, а нямаме камери в стаите. Учителите няма как да им кажат нещо, защото ако ги попитат най-лесно е да се каже-моя си е чантата. Какво да правим според вас, защото и на мен ми откраднаха пари и ми стана доста неприятно. Може би и аз съм си виновна но все пак.![]()
![]()
![]()
Много ясно, че си виновна. Кво дирят парите ти в раницата?
А как можете да си оставяте парите в чантите. Носи ги с теб. Както и най-ценните неща. Ако това продължи , съобщете на директора.
Носи си парите в теб, както и телефона. А в чантата ти нека стоят само учебниците, химикалите и т.н. Едва ли ще ти крадат учебниците...
Подкрепям останалите,парите трябва да седят винаги в джоба ти!На всякъде се краде,бъди внимателна!
Да, защо ти е необходимо да мъкнеш цялата си чанта!? Взимай само мобилния и парите. Абе кой клас си![]()
ми взимайте си чантите, просто е ;д Вярно, че са тежки.. ама всички сме така ;д
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Еми взимаш си парите,телефона,ключовете и нещо друго,ако имаш скъпо с теб.Освен и вие,ако не сте 12 клас,не вярвам да тръгнат да ти крадат учебниците,така че всичко щ е ок![]()
10 клас съм. Пари съм губила и от джоба, а портфейла ми е голям. Иначе и тетрадки са взимали. По-рано бяха 8ми клас-идваха за 2 часа английски, сега 2рия срок 12 клас и класната нищо не прави-ние сме си били виновни. Е да, ама ако на мен ми се наложи да ида в друга стая и да имам час там няма да бъркам в останалите чанти в стаята, нали?
Мисля утре да говоря с класната им. Може тя да предприеме нещо-знам ли? :/
Като слушам, шансът да загубиш парите е по-малък от този да ти ги откраднат.
Извод: Те са 12 клас, големи хора, класната ти нищо няма да предприеме. Най-много абитуриентите да се разправят лично с вас ако ги изпортиш, което няма да ти е в плюс
Следователно - взимай си нещата с теб, баш толкова зле да си всеки път да губиш всичко, не вярвам. Но пък знае ли човек.
ти джобове нямаш ли? -.- еми близко е до акъла да си носиш парите с теб. надали ще ти тежат много : )
I found your body
somewhere in between
no where and hell. (:
^Да,портфейла можеш да си го оставяш и просто да си взимаш парите и личните документиВ интерес на истината класната не може да направи нищо.
Ми не може ми!Остава да почне да ви охранява и раниците!Първоначално написано от Greennight
Ама чакай малко.. Нещо аз ли не схващам?.. Значии..вие си оставятре раниците примерно в 34 кабинет и после отивате за история в 8ми, после за математика в 23 и така..? След като аз го имам заповече от нормално като ходя от един кабинет в друг да си нося раницата, не виждам проблема и вие да го правите.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
7-8 и 9кг да ми е раницата пак ще я нося,тя не че на мене не ми е толкова... К'во по дяволите ти правят парите в раницатаНоси ги в теб...
![]()
Страдам от синдром на придобита Еуфория!!![]()
Хора, тук не става дума само за парите. Взимали са й тетрадки, може някой ден цялата чанта да й отмъкнат. Кофти ситуация, но наистина най- добре е да мъкнеш чантата със себе си... По възможност се разбирай с другарчето по чин да си разделяте учебниците и ползвай папки вместо тетрадки, за да не мъкнеш 6 кила...
always late but worth the wait!
Айде ако не цялата, раница поне си взимай пари, документи, телефон с теб. И едва ли някой ще вземе учебниците.![]()
Носете си чантите, как така ще ги оставите на произвола..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Зимат те,зимат и ги продават на борсата!Първоначално написано от radeberger
Оставете учебниците... то има такива клептомани,че даже и нея ще земат![]()
Страдам от синдром на придобита Еуфория!!![]()
+1.Първоначално написано от DesireToFire
Егати мързеливата работа! Ще си оставиш нещата на произвола и после "ама те ми ги взимат" ?!?!
Толкова ли не можеш една раница на гръб да носиш, за Бога, 10 клас сте!!
Не сте ли свикнали още от 5-ти с това местене по кабинетите??
Нямам думи.
първо кой идиот ви кара да ходите на даскало със 6-7 кила раници и второ кажи им на 12ти клас, че са смешковци.Като се праят на толкова големи и крадат пари да вземат като големи да изкопаят някоя нива-ше видиш как веднага ще клекнат.........
И в моето училище се краде. В понеделник по мат излязох на дъската да реша една задача и като се върнах ми нямаше химикалкатаЕгаси хората егаси кражбите
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Още един въпрос ти зубар ли си?! Аз съм 9-ти клас и си нося само 1-2 тетрадки.А в това.....университетите се носят само химикалки![]()
Как ще си оставяте пари/документи по чантите бе, вие нормални ли сте? Как 10 клас чантата ще ти тежи толкова? Аз 10 клас носех 3 тетрадки най-много.