- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Крадене в училище
Първоначално написано от Mario95
не, не съм зубАр, просто уча в МГ и се изискват тия всичките бумаги. Ако не носиш учебник или не пишеш ти пишат забележка, двойка и те гонят повечето. :/
иначе някой попита защо едва ли не ме мързи да си нося чантата с мен-имам проблеми с гърба и дори сутрин и като се прибирам ми е много трудно да я нося. а днес я претеглих-и въпреки че със съученичка си делим учебниците, тежеше 7,400 със 500 мл вода,чадър и несесер(това беше излишно освен учебниците).
както и да е , а за дребните неща-досега съм купувала поне 20 гумички, и не знам аз ли ги губя, някой яде ли ги или какво ги правят като ги вземат-в момента 1 нямам у дома.и химикалки изчезват също!
а в едно училище в моя град (1, да!!) имат шкафчета с катинари и си слагат екипите или учебниците там. А ние 2 дни в седмицата и екип трябва да носим, който също е около 1.5 кг-кецове,анцунг долнище, тениска и ролон и айде.. :/
Добре бе зубър не ме поправяй.На нашия клас само 1-път една госпожа писа 2-ки за без учебник повече не посмя.Бал съм ги у нахаканите даскали.Кой е града ,защото в повечето цари анархия в повечето часове
Хахахаахахахаахахахаха, носи си и памперс. Ако наистина си 10 клас и ти е така положението, то е трагично. Осъзнай се малко. Утре като отидеш в университета, ще трябва да мъкнеш 1 сак 30кг само с учебници тогава...
Това с водата няма да го коментирам, защото ме избива на смях, с чадъра 2 пъти.
Кви са тия всичко важно се носи в тебе кви чанти там са само тетрадките и учебниците
Ама си много прав/аПървоначално написано от Cybershot
![]()
Страдам от синдром на придобита Еуфория!!![]()
1.5 kg за долнище, тениска и гуменки о.О Ти хубаво си в МГ ама знаеш ли колко е това? И междодругото току-що претеглих раница с 4 тетрадки голям формат, учебник голям формат по биология(200стр.), учебник малък формат по математика(432стр.), книга "Евгений Онегин"(291стр.), тетрадка със спирала малък формат, конституция, училищен вестник + джоб пълен с химикали, моливи, гуми, пергел, четка за коса и подобни. И всичко това тежеше 3.100кг. И аз уча в МГ..След като си делите учебниците, колко повече неща носиш?
Още едно сравнение: претеглих 11 учебника и излязоха 4.500кг. ...
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Мъкни си скапаната чанта бе мързел! Класната ви го е казала, толкова ли си проста че да не го разсъдиш?
ПС: Ебати смеха, за некви си 2 лв правите мизерии. В моя университет често изчезват телефони/лаптопи и тн. И защо? Защото разглезените тъпаци си ги зарезват някъдето докато отидът се наредът си купът кафе![]()
![]()
![]()
Хаха... аз съм в спортно у-ще и нося учебиници,и 2 екипа за тренировки... т'ва е всеки ден... Изненадващо как раницата ми е под 4кг,а твойта 7Малко май си преувеличила!
![]()
за кфо са ви чанти... 1 тетрадка по всичкология и тфа епарите в задния джоб ( щото и да се опитат да те оберат... като са ти при задника.. няма как да не усетиш ) телефона в джоба и тфа е
![]()
Айде бе и да не носи една тетрадка,и всичко да си носи,най-важните неща не се оставят така на произвола...Първоначално написано от MilanowPz
![]()