.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 94
    Град
    Стара Загора

Мама почина ;(

Преди 3 часа моята майчица почина Преди 3 месеца се появи асцитна течност в корема й и тя започна да се лекува без лекарска помощ, защото вярваше, че ще успее, н не успя. Последният месец беше на химиотерапия с хапчета, 3 пъти й вадежа вода от корема, беше много отслабнала, защото не ядеше, понеже щом хапнеше нещо, после го повръщаше Хапваше само по 2 лъжици кисело мляко и пиеше вода. Не можеше да стане сама и баба и татко я водеха до тоалетната. И днес ми се обадиха (бях у дядо) и ни извикаха да дойдем. Тя пъшкаше и въобще не ни погледна. След пъшкането започна тихо дишане и... умря Не знам просто как ще продължа без нея . На 13 години съм.

Град
    Бургас
    Моите съболезнования.

Животът продължава дори и да не искаш.
    От гледна точка на геометрията, любовен триъгълник е възможен само когато един от ъглите е тъп.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от faithhh
    Моите съболезнования.

Животът продължава дори и да не искаш.
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Много съжалявам трябва да се стегнеш,за да продължиш!Никога няма да я забравиш,но знаеш,че трябва да си силен/на заради нея.

Град
    Sofiq

Това е ужасно....

Мойте най-искренни съболезнования....
    Само не се отчайвай-живота е несправедлив,но смъртта е част от него.... Сигурен съм,че много си обичал майка си,но и тя те е обожавала и би била щастлива да те види щастлив и успял човек...Предстоят ти тежки дни,месеци и години,но не мисли,че не можеш да се справиш. С помощта на близките си се опитай да приемеш нещата такива каквито са...Майка ти би била щастлива ти да продължиш смислено живота си ...
    Бъдете себе си,за да Ви разпознават другите,за да не лъжете себе си,и да не Ви е срам от думите и постъпките си....

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Моите съболезнования

Супер фен Аватара на Fiction7577

Re: Това е ужасно....

Цитирай Първоначално написано от Pelops
    Само не се отчайвай-живота е несправедлив,но смъртта е част от него.... Сигурен съм,че много си обичал майка си,но и тя те е обожавала и би била щастлива да те види щастлив и успял човек...Предстоят ти тежки дни,месеци и години,но не мисли,че не можеш да се справиш. С помощта на близките си се опитай да приемеш нещата такива каквито са...Майка ти би била щастлива ти да продължиш смислено живота си ...

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna

Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    +

http://www.youtube.com/watch?v=1wYNFfgrXTI
    Мисля, че припева ще ти хареса.

Град
    София
    Кофти история...

Живота продължава,колкото по-бързо я забравиш толкова по-добре,защото за жалост от ония свят никой не се е върнал...

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Искрени съболезнования.... ;(
    Сигурно чувството е ужасно, но ти остава да се надяваш, че е отишла на по-добро място! (:

Един поздрав от мен с една изключителна песен!
    http://www.youtube.com/watch?v=fBOvOatPqnY

Мойте съболезнования..

Въпреки това ти трябва да продължиш напред ...

Всички ли сте злобни и отворени тук?

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Моите искрени съболезнования..
    Винаги ще си спомняш за нея.. дори и в най-лошите ви моменти тя е била до теб...
    С времето болката ще намалее, но винаги ще остане в съзнанието ти какво се е случило...

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Моите съболезнования.
    Мисли си само за добрите мигове прекарани с нея, опитай се да се разсееш след седмица или две. Сега имаш право да скърбиш, но после просто помни, че нейното желание би било ти да пораснеш, да завършиш. Прави всичко както тя би искала да го правиш. И не забравяй, че има хора, които те обичат и те подкрепят. Ако имаш нужда от нещо тези хора винаги ще са до теб.
    Въпреки, че ще ти е много трудно ти пожелавам да продължиш смело напред.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

МНОГО СЪЖАЛЯВАМ

Бъди силен и продължи напред,сигурна съм,че тя би искала това..

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    Съжалявам.
    Гледай на моменти като този, като на възможност да отвориш нова глава в живота си. Няма място да се отчайваш, в живота само смъртта е сигурна.
    Казват, че времето лекува... болката ще избледнее и винаги ще носиш спомена за нея. Този, който не е забравем, живее вечно.

+1

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Моите искрени съболезнования!
    И не го казвам просто така,а защото знам какво е!
    Не зная колко бързо мина толкоз време,но преди близо година моят баща почина-един от най-близките ми хора-най-милият,толерантен ,състрадателен човек,дал ми вкус към музиката и прочее..
    Два дена след рождения ми ден през нощта получи инсулт-много тежък-три дена беше в кома в болницта.Уж лекарите правеха всичко по силите си,ама все пак се случи точно в часа на раждането на брат ми преди 7 години.

недей да се отчайваш.В такива моменти разбираш кой е наистина до теб,и как с подкрепата на близък приятел нещата не изглеждат толкова зловещи.Винаги ще ти липсва и всяко нещо ще ти напомня на нея,..но такъв е животът.Аз лично вярвам в съдбата и каквото е писано да се случи,то ще сЕ случи-рано или късно.

Просто горе главата ,защото твоят живот продължава,както и този на баща ти и баба ти.

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    the show must go on.. както се пееше в една песен
    Моите съболезнования братле
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Моите съболезнования.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Моите съболезнования
    Обаче не мога да разбера как 3 часа след като майка ти е починала ти сядаш на някав комп влизаш в някав форум и го казваш на някви хиляди непознати аз много съжалявам обаче ти се ядосах :п
    На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!

Цитирай Първоначално написано от cunt
    the show must go on.. както се пееше в една песен
    Моите съболезнования братле
    "Humanity is overrated."
    ex. ChildOfBodom

Повече от фен Аватара на lamoon
    Моите най-искрени съболезнования..
    не знам как се чустваш, защото досега не ми се е случвало подобно нещо, но и на мен ми е малко странно защо сядаш на компа след като майка ти е починала. Аз ако съм на твое място едвали бих постъпила така...

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    ^На мен като ми се случи седнах седмица-две по-късно..но нямаме право дасъдим хората

Силно се надявам темата да не е ебавка..
    та.. ужасно, ужасно, ужасно много съжалявам..
    Нямам представа какво ти е, не искам и да знам..
    Просто се опитай да бъдеш силен/силна , за да се справиш със ситуацията..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен
    Град
    Earth...
    Мойте съболезнования!

ПС: За кво вдигате стари теми?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си