- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мама почина ;(
Аз пък силно се надявам да е ебавка, верно не е хубаво да се шегуваш с такива неща, но....Първоначално написано от BaffaLsc
п.с съжалявам за майка ти.
Моите съболезнования.![]()
Не знам какво е да загубиш близък човек, но определено чувството не е приятно особено когато е родната ти майка. Искрено се надявам да се справиш с трудностите в живота и да не се предаваш. Успех и отново много съжалявам.
Моите съболезнования!![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Аз бях на 14 години, когато същото се случи с баща ми. Просто забравяш за случилото се (колкото и да е трудно) и продължаваш напред. Иначе ще става все по-зле и по-зле.
Моите съболезнования..![]()
Опитай се да приемеш нещата такива , каквито са и продължи напред.
Според мен като за начало си намери някакво хоби, занимавай се с нещо, за да се разсееш и да не мислиш за майка си.
Моите съболезнования,наистина много съжалявам за загубата ти.Тежко е да изгубиш родител сигурна съм...Болката никога не спира..Бъди силна-това е най-важното
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Моите съболезнованияМного е трудно да свикнеш с мисълта, че никога
няма да видиш човек, който си обичал и който е бил
до теб в добро и в лошо, но горе главата, живота продължава ..
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Моите съболезнования.
Nakadah, как не те е срам точно за такава тема да питаш?! Разбирам да е от 2006-та, да си като ужилен, но е едва от март тази година.Първоначално написано от Nakadah
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Много съжалявам.Наистина много гадно.И си едва на 13![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Не мога да си представя какво еПоплачи си...мисля, че ще ти помогне. Моля те не прави глупости, за които после ще съжаляваш! Потърси приятелите си и близките си хора. Те ще те успокоят и ще ти дадат някаква подкрепа.
![]()
![]()
![]()
![]()
Абсолютно съм съгласна. Няма как да избегнеш периода на мъка, нали знаеш, загубилият близки минава през няколко фази: Отрицание, Обвинение и т.н. Но да, и моят съвет е същия: Повтаряй си, че тя те гледа и би била много нещастна, ако заради нея зарежеш целия си живот!Първоначално написано от Pelops
![]()
Како, останах без думиПървоначално написано от kalpazanka
![]()
Моите съболезнования...![]()
Моят съвет е да продължиш напред.
http://www.neobux.com/?r=borisov15
Така се печелят пари онлайн. Регистрирайте се и няма да съжалявате.
Много съжалявам, моите съболезнованияако ще те успокои знам какво е да загубиш важен човек моят дядо почина точно преди да каже нещо на баба ми, но не мога да си представя какво ти е, и как ще се справяш без нея, но вярвам че си силен и упорит човек, това ще ти помогне ще станеш прекрасен човек не тъжи животът ти продължава
и тя винаги ще е с теб в сърцето ти. Мисля че ще е добре да споделиш с някого и да поплачеш на воля защото и на мене ми беше тежко но го държах в себе си и резултатът не беше много добър...Надявам се поне малко да сме те успокоили
![]()
Плюй в лицето на смъртта и продължи напред...
Съболезнования ;(
В момента приемат баща ми в болница заради абсолютно същите неща: асцит, сърдечна недостатъчност и събиране на вода в тялотои още неща имаше ..... започвам сериозно да се плаша
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
И моята майка почина миналата година , но живота продължава .. ще страдаш , ще те боли ,но с времето ще свикнеш с болката ... просто не се предавай !!![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях.Над мен летеше моят страх като гарван чер.И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
МОИТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът продължава.. И аз не мога да си представя живота без мама.. На почти същата възраст съм като теб.. предполагам как се чувстваш..!!!
Горе главата!! Дръж се и не се предавай..!!
Колкото и изтъркано да ти звучи.. Животът продължава!!
И наистина е така!!
И отново.. Искрено съжалявам![]()
![]()
Знам,че каквото и да кажа ще бъде малко.
Не искам да омаловажавам вашите(а и моите загуби),но това да загубиш родител е по-тежко от всичко останало,особено майка.Майка,която те е родила,която те е отгледала и обичала.
Мойте най-искрени съболезнования!ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД!
Човек е жив,докато е жив споменът за него.
Моите съболезнования![]()
Много, много съжалявам. Опитай се да бъдеш силен/а и да продължиш напред.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥