- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мама почина ;(
Моите съболезнования. Няма какво да ти кажа освен да бъдеш силна/силен. Особено, ако си момиче връзката Ви е била по-голяма и сте били по-близки. Опитай се да мислиш за друго. Знам какво ти е. Аз не мога да си представя живота без моята майка. Дори сега кахят сълзи от очите ми. Прави това, което е искала майка ти в нейна памет. Надявам се болката да намалее с времето.![]()
Първоначално написано от Pelops
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Трудно е, но ще свикнеш ! Не се предавай и продължавай напред.
Моят баща почина когато бях на 4 почти не го помня...
Много съжелявам за майкати ;(![]()
Just Be Yourself !
Моите съболезнования. Но живота продължава.. Ще ти е тежко доста време. НА 5 години баща ми изчезна безследно... Минаха 10 години.. няма нищо за него... Знам какво е защото и той за мен е мъртъв.. Но знай че тя винаги ще е до теб... Просто гледай напред![]()
![]()
Моите съболезнования !!!! Отначало е много трудно, знам, но намери волята и силата да продължиш напред. !
Наистина много съжалявам. Но както казаха останалите може да ти бъде трудно, но никога не забравяй, че майка ти те е обичала и винаги
ще те обича ! Знай, че е на по-хубаво място и иска да те види като преуспял човек.
Gossip Girl ♥
The Vampire Diaries ♥
Pretty Little Liars ♥
Teen Wolf ♥
------------------------------------------------
And when I'm gone, just carry on, don't mourn
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm looking down on you smiling
And I didn't feel a thing, So baby don't feel my pain
Just smile back
моите съболезнования![]()
моите съболезнования....тя е с теб![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Аз също загубих майка си преди известно време.
Бъди силна,всичко ще не нареди. Ще намерих утеха при най-близките си хора.
Моите съболезнования.
Love to be loved by you.
оо.. горкия
болката ще отмине с времето, трябва да намериш сили да продължиш.. семейството и приятелите ти ще ти окажат подкрепа..![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Каквото и да кажем, едва ли ще променим нещо.Много съжалявам наистина.Сигурна съм, че ще я запазиш в сърцето си за цял живот!
Моите съболезнования! Тя винаги ще е с теб и ще те пази.![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Моите съболезнования.Съжелявам за майка ти.Никой човек не заслужава това особенно на тази крехка възраст.Знай че тя е с теб и те пази.Не прави глупости.Продължи живота си смислено!Сигурна съм че тя го иска.И още едно нещо искам да спомена-В този момент сме най-уязвими!НЕ посягайте към алкохол цигари или по-лошото наркотици!
![]()
![]()
Моите съболезнования! Наистина ужасна трагедия! Но живота продължава... колкото и банално да ти звучи. Всичко минава макар и да не ти се вярва точно в момента! Аз вярвам, че ти въпреки че не те познавам си силен човек и ще успееш да го преодолееш и да продължиш напред!
In a mad world , only the mad are sane...
Първоначално написано от faithhh
![]()
![]()
Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}
Моите съболезнования. ;s
Това е много тежък момент. С приятели и подкрепа ще се справиш!
+1Първоначално написано от Fiction7577
![]()
Моите съболезнования![]()
[hug]
Ако трябваше да избирам между-- фалшиви приятели ии самотата бих избрала --- да бъда сама) !!
Моите най-искрени съболезнования ! Бъди силен,няма да ти е лесно,но трябва да продължиш да се бориш . Съжалявам за загубата ти![]()
maDamn