.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 94 от общо 94
    Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от li0n
    Моите съболезнования. ;s

Това е много тежък момент. С приятели и подкрепа ще се справиш!
    http://vbox7.com/play:cc8d5644

Може да ти помогне тази песничка
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Много съжелявам... СТЕГНИ СЕ ! и преуспей в живота !

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Моля Ви, стига сте ъпвали темата. Като я видя само се депресирам.

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Моите най-искрени съболезнования. Дано почива в мир! Дано е на по-добро място!

Ducky wenii Maimunchoo

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Най-искрени съболезнования! Нека почива в мир! А ти бъди силен, защото и да не искаме живота продължава! На пук на живота ти успей, пред хората не показвай слабост, защото повечето са гадни и се възползват от това! Трудно е, но ТРЯБВА да успееш, защото само така ще можеш да направиш майка си щастлива, също и другите около теб!

много много съжалявам

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Искренни съболезнования,много съжалявам.Не целя нещо да се заяждам ама мисля,че това е лично нещо и е тъпо да го споделяш по форумите.

Моите съболезнования .. знам, че е много трудно да загубиш най- близкия си човек и то на тази крехка възраст, но трябва да продължиш живота си ! Ще ти е ужасно трудно, но когато трябва да постигнеш нещо, ще се сещаш за нея и ще го правиш заради нея ! . А ако тя е била добър човек със сигурност е на по - добро място !

Цитирай Първоначално написано от maksimal
    Цитирай Първоначално написано от li0n
    Моите съболезнования. ;s

Това е много тежък момент. С приятели и подкрепа ще се справиш!
    http://vbox7.com/play:cc8d5644

Може да ти помогне тази песничка
    Обожавам тази песен...винаги плача като я слушам.

Ей..горе главата мойте искрени съболизнования.Разбирам загубата ти..Баща ми е жив...но аз го чувствам като умрал защото не е до нас ... но това е друга тема.На тази крехка възраст е лошо да изгубиш родител..Продължавай напред с високо вдигната глава Важно е в този момент да бъдеш силен.

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Мойте най-искрени съболезнования..
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Единственото по-лошо нещо, което мога да си представя, е родител да загуби детето си.
    Едва ли помага да се каже, че това е неизбежният ход на живота, особено щом се е случило толкова рано. Човек трябва да намери сили в себе си, макар и приятелите да са важни. Потърсих из форума, изглежда авторът е намерил сили в себе си. С времето болката трябва да стане поносима, а спомените правят тъгата... почти приятна, с извинение за израза. Поне при мен е така...
    Най-искрено се надявам това да е последният ъп и темата да се заключи със съгласието на Martio, или най-добре, да се прояви самосъзнание и да не се изказват съболезнования месеци по-късно, на мен ми прилича на натякване.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    на мен пък тати почина
    да гледаш как заравят родителя ти .. нямам думи да го опиша, просто не го пожелавам на никой
    и като си помисля, че сега е сам там ... ;/

иначе моите съболезнования!
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Re: Това е ужасно....

Моите събплезнования ... ..всички ти казваме че трябва да продължиш напред..но на думи изглежда лесно .. трябва да си много силна .. и да се опиташ да продължиш което ще ти е адски трудно..бъди с близките си те са ти най-силната подкрепа в момента.. не мога да се поставя на твое място...всъщност никой не може .. това е нещо което не се разбира докато не се преодолее..жалко че ти се е наложило да преминеш през най-тежкия "период от порастването" толкова малка .. но това ще те направи по-силна ..

Моите искрени съболезнования отново

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Моите съболезнования
    Бъди силна , защото това е живота . Но си мисли за това че тя сега е някое по хубаво място и винаги когато искаш тя ще бъде то теб . Нищо не може да я замени майката ........ но просто това е живота
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Бъди силна , сега си в много трудна възраст , но прави нещата заради нея , не плачи колкото и да ти е трудно защото тя е някъде там на по хубаво място и ще страда ако те види че и ти плачеш
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie
    Съболезнования ;(

В момента приемат баща ми в болница заради абсолютно същите неща: асцит, сърдечна недостатъчност и събиране на вода в тялото и още неща имаше ..... започвам сериозно да се плаша
    това съм го писала преди доста време... всъщност с баща ми се случи точно същото, както с майката на това момиче.... гадно е да изгубиш роднина... особено майка или баща... колкото и да и казвате да продължи напред, никак не е лесно....
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Голям фен
    Моите съболезнования .. не мога и не искам да си представям какво ти е , но успях да се разплача ..

Ето една песничка и от мен :

http://www.vbox7.com/play:22ed54d8
    Хора много , Човеци малко !

Моите съболезнования..
    Бъди силен/силна. Животът продължава със или без любимите хора.
    Only God Can Judge Me !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си