.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Искам Съвет

Скъпи форумци искам съвет от вас.Влюбена съм в човек който се слави като един от най-големите свалячи в града.Излизаме заедно много често,държим се все едно сме си заедно,но не сме понеже след 6 дена той заминава за чужбина за няколко месеца.Каза ми че ако не бил тръгвал за чужбина намеренията са му били сериозни.Говорим си на ден по телефона най малко 4 часа.Всичко беше страхотно, Но се стигна до там че той иска да прекараме нощта заедно,а аз съм такъв човек че преспя ли с него ще се привържа още повече.Дайте ми съвет какво да правя?! Струва ли си ?! Ще съм ви много благодарна

За мен не си заслужава! Ако той наистина искаше нещо сериозно, тези няколко месеца нямаше да са от значение. А и щом питаш, значи и ти самата не си сигурна, по- добре недей
    B

Повече от фен Аватара на valll
    моят съвет е да не спиш с него. в крайна сметка не можеш да знаеш какво ще прави там. кажи му, ако наистина иска да има нещо общо с теб да ти звънне след като се върне.

Град
    Sofiq

Отговора

Отговора се съдържа във описанието на въпроса ти,мила!
    Щом е сваляча на града,а до сега не си е поискал,просто иска да те изплющи за последен спомен от България! Нема лошо,ако го искаш и се пазиш от болест и бременност ,но не пази напразни надежди за нещо като се върне
    Никъде не прочетох по тия форуми,че някой обича някой! Всеки "се кефи",всеки "харесва"....Ами къде остана "добрата стара любов",бре хора!!!!
    Бъдете себе си,за да Ви разпознават другите,за да не лъжете себе си,и да не Ви е срам от думите и постъпките си....

Re: Отговора

Цитирай Първоначално написано от Pelops
    Отговора се съдържа във описанието на въпроса ти,мила!
    Щом е сваляча на града,а до сега не си е поискал,просто иска да те изплющи за последен спомен от България! Нема лошо,ако го искаш и се пазиш от болест и бременност ,но не пази напразни надежди за нещо като се върне
    Никъде не прочетох по тия форуми,че някой обича някой! Всеки "се кефи",всеки "харесва"....Ами къде остана "добрата стара любов",бре хора!!!!
    Obicham e dosta silna duma prosto Vlubena

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    по-добре го изчакай да се върне и тогава ако се развият нещата в положителна посока, тогава да правиш каквото и да било

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    По-добре изчакайте да се върне и тогава решете какво ще правите.Но според мен те лъже,това му е идеалното оправдание-спи с теб и заминава.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Мисля че не си заслужава. Не го прави
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си