- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена съм. :D:D
значии.. скоро разбрах, че съм влюбена в едно момче.. то е от съседния клас, преди една/две години се премести там, а аз още не бях толкова контактна, колкото сега и не се запознах с него, нито пък той с мен.. е бяхме си лапенца 5/6 клас някъде.. така де наскоро разбрах, че имам чувства към него.. не спираме да се ръчкаме във ФБ, а като се видим в училище само се гледаме
даже скайпа му нямам.. срам ме е да му го взема по фейсбук, апък да не говорим за на живо :х таа исках да ви попитам според вас как да постъпя? мисля, че за запознанство е малко късничко
апък изведнъж да му пиша без да имаме нищо общоо? не знам, не знам.. кажете к'во да прая, щото скоро вече няма да сме от 1 училище ;х ;дд
Първоначално написано от BladeDancer
По-лесно ще стане ако му пропишеш във фейсклефука.И после като го виидш някъде в коридорите няма да те е толкова срам да му кажеш поне здравей!Имай търпение,първи ден здравей!Втория ден,как сме днес?И така лекинка,полекинка в някой чудесен ден ще се развие разговор.
Преди 1 година сте били лапенца,а ВЕЧЕ НЕ СТЕ,А ? !
![]()
![]()
![]()
Сега сериозно-Просто трябва да поемеш инициативата...Няма нищо страшно,защото днешните момчета са пълна скръб,ако чакаш принца на бял кон...просто няма да стане... И бъди себе си,усмихвай се,огледай се наоколо....ПисаХ и преди малко в едно подобно на твоето питане -"Огледай се,околко теб има толкова много момчета,някой от които със сигурност си заслужава да им обърнеш малко повече внимание!"Успех!
Бъдете себе си,за да Ви разпознават другите,за да не лъжете себе си,и да не Ви е срам от думите и постъпките си....
Как точно разбра, че си влюбена? Имам в предвид от поста ти изглежда се 1 някой е дошъл казал ти е: "Ти си влюбена в този", а ти си получила просветление "О, да! Мерси, че ми отвори очите!". Това, че те гледа в даскало нищо не значи, пък камо ли това, че те ръчка във фейсбукПросто събери кураж и говори с него. Щом е от съседния клас, значи можеш често да го виждаш, вероятно имате общи приятели и едва ли е толкова трудно да намериш обща тема за разговор. Просто трябва да се престрашиш.
Напълно съм съгласнаПървоначално написано от kloely
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
мерси, човек.. ще се опитам ;д пък за останалите мнения.. няя кво да кажа.. то вие коментирате само за да ставате фен>мега фен ии кви бяха там другите..Първоначално написано от stigmata
Това, че си решила, че само този отговор ти се струва пълноценен ... това не значи, че ние си пишем коментарите за да имаме повече мнения... не говори без да знаеш ...![]()
Е извинявай, ама тва с ръчкането във фейсбук ме уби!![]()
![]()
Че и аз преди като имах ФБ се ръчках с един приятел постоянно, с когото сме си много близки, но нима това значи, че сме влюбени?![]()
Аааа и да, така като чета не е ник'ва любов, а поредното пубертетско хлътване, което ще отмине след 2 месеца.![]()
ПП: Хахахаха писали сме че да станем мега-фенове, ахахахаха![]()
![]()
![]()
ох аз забравих, че в тоя сайт трябва да се правя на простичка, за да се разбираме.. значи: това, че се ръчкаме искам да копираш като цитат и да ми постнеш къде съм казала, че означава, че е ВЛЮБЕН в мен.. или пък затова, че ме ГЛЕДА??! айде ако обичаш, а и ако не. ;д а и не ми се правете, че пишете коментари, защото искате да помогнете на някого.. тва в тоя саит са няколко единици.. +тва не твърдя, че съм влюбена, до колкото знам? а че просто съм си го харесала? ясно? - еми и да не е няма как по олигофренски да се обясни. благодаря ви за уникалните мнения, наистина много ще ми послужат! лека нощ.
Първоначално написано от kloely
С лакмус за влюбеност много ясно. Ебати тъпия въпрос. Продават във всяка аптека.
Ако просто си говориш с него шанса да го отегчиш с малоумието си е около 200% . Защото си малоумна и отегчителна. Имаш 2 успешни варианта.
1. Подкупване. Това може да стане ако си богата. Покажи, му че си богата. Ще се превърнеш в много по-интересен събеседник и сексуален обект.
2. Отвлечи майка му, отрежи и езика и му го прати по пощата с писмо, че ще продължиш ако не се гушкате.
ицулкобетсеив
Първоначално написано от YouNeedLobotomy
Исках да подкрепя съвета на някой друг, но всички освен мен в темата са идиоти. За това искам да споделя, че съвета ми звучи много разумно.
ицулкобетсеив
Ако мислиш, че съвета ти звучи разумно - май си сбъркала много..Първоначално написано от YouNeedLobotomy
Сарказмът ти не е никак умен, че камоли разумен .
С простотии не се доказва, че си велик..
Тва не е сарказъм бе домат.
Беше си абсолютно рационален съвет.
И работи. Тествано е.
ицулкобетсеив
Щях да напиша абсолютно същотоПървоначално написано от kloely
![]()
--------------------------------------------------------
Ох боже .. вече нямам думи...
Как може да има такива мозъци да измислят такава помия, че и да ми се хвалят с нея.. не си интересен/на...
Та това ако не е сарказъм ти какво разбираш под тая дума.. та аз спирам, защото обърнахме темата на чат с простотии, които после авторката ще ми разправя, че нямало смисъл от отговорите на другите и т.н. айде...
Еми то има 5 вида неща които се казват във форума обикновено.
За това няма нужда да се очудваш, че и двамата сте лишени от рационална мисъл по един и същи начин.
ицулкобетсеив
Успех ти пожелавам,че ще ти е нужен!Първоначално написано от fen7asy
![]()
Първоначално написано от nepowtorima
Сарказъм = Късам месо от древногръцки
На български се приема като дял на хумора, който използва груби или обидни фрази за да осмее нещо.
Аз бях напълно сериозен.
Тъпа си като краставица. - Това не е сарказъм, защото коментирам факти. НЕ го правя, за да те осмея.
Тъпа си като краставица с допълнителна хромозома. - Хромозомите нямат значение за интелекта на краставиците. => Това е било сарказъм.
ицулкобетсеив
Тоя пък и той![]()
![]()
и се пише Учудвам
![]()
![]()
ПТ-заговори го на живо-като за начало му кажи здрасти и лека усмивка ,пф знам ли -просто се отпусни и действай ,'щото ние каквото и да ти кажем ти си решаваш и стига си планувала -трябва всичко да е спонтанно и така.А и моля те не изказвай мнение,че тук повечето пишат за да качват ранг -тъпичко е да го твърдиш![]()
Разбра, че си влюбена след няколко ръчкания във фейсбук??????![]()
(>O_o)>