.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Среща

Фен Аватара на Tennnnn
    Град
    Майна city

Среща

Ето че дойде момента и аз да пиша тема в този раздел..
    От извесно време започнах да изпитвам чувства към едно момиче , тя е от квартала и се засичаме много често.Вчера направих първата крачка, спрях я и се запознахме.Сега предстои да я покана да излезем но не е там проблема , проблема е че ме е страх да не направя нещо прибързано.
    Кажете си мнението..

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Под "нещо прибързано" какво имаш предвид? Да тръгнеш да й се натискаш, а на нея да не й е кеф?
    Действай бавно, но славно - така успеха ти е сигурен

Повече от фен Аватара на valll
    явно наистина имаш чувства към нея. трябва да проявиш самоконтрол. момичетата не обичаме да ни притискат, но и мразим момчето отсреща да не поема никаква инициатива. така, че трябва да улучиш идеалната среда. давай и възможност да говори и се интересувай от нея, но не трябва да е като разпит. покажи и, че се интересуваш от нея и че искаш да и имаш доверие, както и тя на теб. все пак ти препоръчвам да не я целуваш на първата среща. леки нежни докосвания ще я накарат цяла вечер да мисли за теб. на следващият ден и се обади и уреди друга среща. мисля, че ще проработи, поне при мен би проработило.

Цитирай Първоначално написано от valll
    явно наистина имаш чувства към нея. трябва да проявиш самоконтрол. момичетата не обичаме да ни притискат, но и мразим момчето отсреща да не поема никаква инициатива. така, че трябва да улучиш идеалната среда. давай и възможност да говори и се интересувай от нея, но не трябва да е като разпит. покажи и, че се интересуваш от нея и че искаш да и имаш доверие, както и тя на теб. все пак ти препоръчвам да не я целуваш на първата среща. леки нежни докосвания ще я накарат цяла вечер да мисли за теб. на следващият ден и се обади и уреди друга среща. мисля, че ще проработи, поне при мен би проработило.
    +1
    B

Фен Аватара на Tennnnn
    Град
    Майна city
    Цитирай Първоначално написано от valll
    Точно това имах предвид да не направя сичко на първата среща , и да и дойде в повече..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си