.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново

Новия фон дьо тен Vichy Normaderm Teint

Искам да попитам каква е разликата между тези 2 та http://1.bp.blogspot.com/_nqesDblDlC...nt_make-up.jpg

и

http://www.pharmacyathand.co.uk/medi...-TUBE-ETUI.jpg

знам че този първия май е по-нов,но не мога да го намеря никаде по сайтовете да се продава,а този 2рия го има навсякаде...

Мега фен Аватара на Infinity
    Първият се води за мазна кожа, против омазняване , а втория е за проблемна кожа.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    ^Всъщност и на двата пише, че са против несъвършенства, тоест проблемна кожа. Имам първия и никъде не пише, че е против омазняване на кожата.

До авторката - не знам къде търсиш, но първия го има във всички аптеки.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Повече от фен Аватара на mine
    А колко струват тези фон дьо тени, че ми стана интересно

Наистина първият го има в аптеките. Аз вторият не съм виждала.. Иначе аз си го взех за 26 лв. някъде

Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    ^Всъщност и на двата пише, че са против несъвършенства, тоест проблемна кожа. Имам първия и никъде не пише, че е против омазняване на кожата.

До авторката - не знам къде търсиш, но първия го има във всички аптеки.
    а хубав ли е???доволна ли си?покрива ли добре?

Голям фен Аватара на o0ps
    На мен не ми харесва - много воден и въобще не ми покриваше.

Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от o0ps
    за 1рия ли говориш или за 2рия

иначе има ли някой който е доволен от единя поне?

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от kiki1991
    Цитирай Първоначално написано от o0ps
    за 1рия ли говориш или за 2рия

иначе има ли някой който е доволен от единя поне?
    Първият.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Аз преди пробвах какви ли не ФДТ, но този е единствения от който съм супер доволна. Има добро покритие, естствено зависи си пак какво точно искаш да покриеш, по никакъв начин не ми запушва порите, случва се много често да стоя по цял ден с него и нямам абсолютно никакви негативни ефекти. Супер си е ФДТ-на, най-добрия, който съм ползвала. Аз си го взимам за 27-28 лв.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Фондютенът (обръщам внимание, че би било по-правилно да се каже с "ю", защото на френски няма определителен член "ДЬО", което е побългарена глупост, а "дю" (du). Друг е моментът, че определителният член в съчетанието "fon de teint" е de (произнася се "дъ"), но на български не върви да кажем "фон дъ тен", затова по-добре да казваме "фондютен" - поне има някакво съответствие с истинската дума! )
    Та, да изкажа мнение за продукта - доволна съм от него, може би е най-добрият фондютен, който съм ползвала някога. Може би някои девойки, които си слагат на цялото лице, биха го намерили за твърде непокривен и течен, но на мен ми върши перфектна работа - прикривам само сенки под очи и си слагам на носа за прикриване на червенини - доста лек е и изобщо не личи. Никой не може да познае, че имам грим, дори и да сложа малко и на бузите и на челото, което обаче се случва много рядко, защото там нямам нужда. Няма парабени и е подходящ за чувствителна кожа (мойта ^^).
    Има и защитен фактор 20 - като цяло си заслужава паричките. Вече който търси ефект тип фолкзвезда......... този няма да му свърши работа, защото за да седи като маска, ще трябва да се изразходва сигурно цялото шишенце

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си