.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Повече от фен

какво мислите за тази ретро преса?

Какво мислите за тази ретро преса? Добра ли е? http://www.pazaruvaj.com/masha-za-ko...585-p44086118/

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Според мен не много..за тази цена...значи не трябва да очакваш нещо кой знае какво.
    • Обичай,за да те обичат! •

Супер фен Аватара на girl91
    Аз имах такава, но я продадох. Малко по-трудно е работенето с нея, отколкото с другите ретро преси, защото не е със щипка - трябва сама да я отваряш и затваряш (не знам дали ме разбра). Покритието й не е хубаво.

Повече от фен
    А ще ми препоръчате ли друг тип ретро преса, който да прави РАЗЛИЧНИ от тази ретро маша къдрици : ) И да е горе/долу на достъпна цена

Супер фен Аватара на girl91
    Какви по-различни къдрици искаш? И каква ще е тази различна ретропреса? Всички ретропреси, които са подобни на тази, правят едни и същи вълни, някои имат по-дебели тръби и къдриците не стават толкова ситни.

Повече от фен
    Ами така като искам д апробвам нещо различно, а вече имам преса-маша на ровента две във едно има за изправяне за вафлички и още 3-4 приставки за къдрене вече имам и тази ретро преса от снимката... Та искам още нещо различно което ще разнообрази прическата ми .. можеби някаква друга разновидност на ретро преса незнам или разни идеи прически, които мога да си напрвя в домашни условия ии да изгледах сумати клипчета проблема ми е, че никога не става така както на клипа просто явно не правя нещо като хората или косата ми е по друг тип ...

Просто,не винаги става,като на клипчетата от първия опит...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    не мога да излезна щото ми гръмна пресата майна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Повече от фен
    Ами ще пробвам повече пъти занапред.Някакви прдложения за ретро преса по-различна или за прическа?

Повече от фен
    Сигурно ще попитате косата ми е дълга нямам бритон и е светла дълга дълга ... почти до кръста

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си