.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Малък цикъл

значи проблемът ми е следният: за първи път ми дойде на 13 януари февруари месец ми вървеше по 3 дена този месец март (на 7ми) ми дойде и ми вървя 2 дена сега на 20 март отново ми дойде (за 2ри път в месеца) и на 20 като ми дойде имаше 1-2 капки вчера вече видях че ми е дошло вече наистина но не много а днес изобщо нямаше какво е това откакто ми е дошло за 1ви път си мисля че съм бременна а пък съм девствена и никога не съм правила секс (все пак съм на 13 :Д) ии нз защо така само 2 дена ми върви притеснявам се помощ

Повече от фен Аватара на flower757
    Град
    Страната на мечтите...
    Понеже си на 13 , мислиш че си бременна , про положение , че си девствена .. ако те е срам да говориш за това с родител - прочети някоя книжка ... Аз не мога да кожа какво е- нека даде мнението си някой по-опитен . Само поне малко ще те успокоя: Практически невъзможо е в това ти положение да си бременна!!! .. не си хермафродит , пък и щом ти е дошло на скоро , ще отнеме време да се нормализира всичко!

Начи чакай малко сега...ти си детствена , но те е страх да не си бременна...WTF ти да не очакваше сега като ти е дошло , да получиш няква супер сила да се самооплождаш!! Иии..тва че ти е дошло , значи че сто процента не си бременна , дори и да беше спала с някого и да е станал някъв гаф , щом ти е дошло , начи споко няма да има бебе!
    Тцтц..аа тва понеже миналия месец ти е дошло за първи път не очаквай цикъла ти да е нормализиран , може да отнеме дори година , та даже и повече докато всичко се нормализира! И ти препоръчвам да седнеш с майка си или с някоя по - голяма компетентна кака , с които да поговориш по тия теми , а не ввсеки месец да си мислиш , че си бременна , при условие че си детствена!!

Цитирай Първоначално написано от alonedark
    Начи чакай малко сега...ти си детствена , но те е страх да не си бременна...WTF ти да не очакваше сега като ти е дошло , да получиш няква супер сила да се самооплождаш!! Иии..тва че ти е дошло , значи че сто процента не си бременна , дори и да беше спала с някого и да е станал някъв гаф , щом ти е дошло , начи споко няма да има бебе!
    Тцтц..аа тва понеже миналия месец ти е дошло за първи път не очаквай цикъла ти да е нормализиран , може да отнеме дори година , та даже и повече докато всичко се нормализира! И ти препоръчвам да седнеш с майка си или с някоя по - голяма компетентна кака , с които да поговориш по тия теми , а не ввсеки месец да си мислиш , че си бременна , при условие че си детствена!!
    Че е детствена, за това оправия няма. Дали е девствена - само тя може да каже.

Фен Аватара на angel_spirit
    Град
    paradise
    Казваш че си девствена,а се плашиш,че може да си бременна..
    Не мога да те разбера..иначе мисля че няма за какво да се притесняваш,мисля че не е нищо сериозно просто първоначално цикъла е доста нередовен,менструацията продължава различно и т.н,тъй че според мен няма повод за притеснение,ако наистина си мислиш че е нещо по сериозно,говори с майка си и евентуално посети гинеколог,но според няма нищо страшно..

цикалът ти не е нормализиран и е нормално да има някои пропуски или закъснявания, не идвания или дори прекалено бързо да идва ! спокойно НЕ си бременна!
    Една кенза ми се изчайка
    на прозорения отворец
    и аз я пушнах с гръмаката!

Повече от фен
    мен цикъла ми е от една година и преди един месец ми дойде 3 пъти за месец февруари . ама казаха че е нормално и кат ми дойде пак ако е силно да пия витамин Ц ама такива разтворими или от големите смучещи да ми е по малко . Не си бременна . аз се притеснявах че иам спин като нит съм правила секс нит съм се дрогирала :Д

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Пак бъркате цикъл и менструация.

Авторке, като се притесняваш, отиваш на лекар. Не пускаш тема във форум. Една ехография през корема няма да ти навреди, не бой се.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на mayaaa
    Първите месеци е нередовен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си