.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Помощ .. :( Нормално ли е?!?

Значи на почти 12 години съм (без 1 месец) и все още съм ПЛОСКА КАТО ДЪСКА... Имам съвсем малки подутини само на едната гърда ... другата не помръдва А майка ми и сестра ми на моята възраст казаха че вече са били с бюст (не са били дебели, дори са били слабички) .. ии се притеснявам защо аз нямам,а те на моята възраст са имали Моля дайте ми съвет .. На вас на колко са ви порастнали .... ? и моля без обиди ..

Повече от фен Аватара на flower757
    Град
    Страната на мечтите...
    Спокойно!!!Напълно си си нормална-не бързай.Аз имам една съученичка , подобно на теб, а сега съм 7 клас ... Мойте започнаха , лятото на 12 години като бях , а сега април, живот и здраве, ставам на 14 и сравнително със си добре .. ''на почти 12 години съм (без 1 месец) и все още съм ПЛОСКА КАТО ДЪСКА... Silenced Имам съвсем малки подутини само на едната гърда ... другата не помръдва'' - Не се притеснявай нито за възрастта ти , нито пък за това , че едната не помръдва .. ами почакай-при всички е така!!

Благодаря ти за отговора Наистина успя да ме успокоиш

Повече от фен Аватара на flower757
    Град
    Страната на мечтите...
    Радвам се!

Глей ся ши направя един режим !!!
    1-ВИ ДЕН 2 л БОЗА с 4 пакета фъстъци
    2-ри ДЕН 3 л БОЗА с 5 пакета фъстъци
    ..... И така всеки де вдигаш с едно бройките докато не стигнеш
    по 100 л боза
    ТОГАВА ЩЕ СИ ОКОЛО ИМА НЯМА 300 кг и 100% ЩЕ ИМАШ ЦИЦИ !!! :P :P :P

Цитирай Първоначално написано от yamaha911
    Глей ся ши направя един режим !!!
    1-ВИ ДЕН 2 л БОЗА с 4 пакета фъстъци
    2-ри ДЕН 3 л БОЗА с 5 пакета фъстъци
    ..... И така всеки де вдигаш с едно бройките докато не стигнеш
    по 100 л боза
    ТОГАВА ЩЕ СИ ОКОЛО ИМА НЯМА 300 кг и 100% ЩЕ ИМАШ ЦИЦИ !!! :P :P :P
    нямаше нужда от този коментар

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Не че те плаша, но има някои ,които си остават плоски за цял живот. Но сегашните всичките сте надарени споко ;д Има момичета по на 15 дет нямат почти нищо и такива на 12 които са с много прилични размери изчакай още някоя годинка сега си още малка ;д но се пак зависи какви за теб означават малки и какви големи ;д ама ще порастнат
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Споко и аз бях така както и мои съученички аз съм 7 клас и имам една дето няма нищо, не се притеснявай може изведнъж да пораснат бързо, но ако ти е толкова некомфортно и се чувстваш неудобно си купи бюстие с подплънки аз си продължавам да нося такива и си е удобно а другия вариянт е наистина бозата и на мене ми помогна, пий колкото ти се пие и колкото можеш иначе спокойно има си време за всичко

Повече от фен
    аз съм 8 клас и нямам гърди ама тва ми е най - малкото за коет мога се притеснявам :Д дори ми е гот щот си тичам без да ги усещам как ми подскачат и да ме болят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си