.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Голям фен Аватара на eminemfenka

Прекалено повърхностно ли гледам на нещата?

Та от 1 година г/д познавам едно момче , имали сме супер хубавите моменти заедно, разбира ме се .. чудесно ни е , но в последствие аз усетих някакво привличане,следователно той ми отговори със същото..
    НО той е по-нисък от мен , и ми е някак некомфортно..

Вярно ръста е без значение,когато човека срещу теб ти дава всичко,има уникален характер.. обаче по улиците и прочие ми е супер тъпо особенно,ако се опита да ме гушне,предполагам,че и на него му е някак шит.. просто незнам дали да избегна връзката или да приема всичко както е .,,
    ла-ла-ла

Уф,боже.Изобщо не се занимавай с момчето.Щом не можеш да приемеш този негов жалък недостатък, просто няма смисъл.Най-много да го нараниш.

Раздвоена съм между чувствата си и комфорта си..
    ла-ла-ла

Какви чувства? Ако имаше по-различни от приятелски, това изобщо нямаше да те тревожи.

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

От опит тря'а ти кажа, че когато се колебаеш за нещо, това е равно "не".

Докато/Ако не ти изчезнат колебанията, не се занимавай с него
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Това с комфорта прозвуча леко егоистично .. и на него може да не му е приятно като е "по улиците" с тебе, но явно не го оценяваш съгласна съм с buzzzz
    B

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    От опит тря'а ти кажа, че когато се колебаеш за нещо, това е равно "не".

Докато/Ако не ти изчезнат колебанията, не се занимавай с него
    Права е jghgh

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от Gerrynka
    Това с комфорта прозвуча леко егоистично .. и на него може да не му е приятно като е "по улиците" с тебе, но явно не го оценяваш съгласна съм с buzzzz
    Ние Геритата се подкрепяме

neeDaBosS <3 { }

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Купи му обувки с висок ток

П.П.Шегувам се... нямаш никав шанс ...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

anonymous708973
    Guest
    И аз не бих се чувствала комфортно.
    Винаги си ги харесвам поне с 10 санта отгоре... за да мога като сложа токчета, да не стърча като жираф над него.

Цитирай Първоначално написано от Gerrynka
    Аз в темата споделих , че не ми е комфортно и , че може би и на него не му е приятно .

---

В своя защита бих казала,че силно ме привлича, харесва ми да прекарвам времето си с него и прочие.. Но за да ме гушне аз трябва да се навеждам , ако се държим за ръка сме като по-малък брат и сестра, и не не сте прави , че ако държа на него това не би ми минало през ума , ако не сте изпитвали нещо към по - нисък от вас , това е друг въпрос ..
    ла-ла-ла

Мега фен Аватара на TheBeliever
    За какви години и каква разлика във височината става въпрос? Ако сте на 15-16 той до година може и да те задмине на височина.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

18 той

15 аз

ми той ми е някъде до рамото
    ла-ла-ла

Еми аз съм ходила с човек нисък колкото мен и съм изпитвала привличане и тва не ми е било проблем и т.н. Но това съм само аз, разбира се...

Смея да ти кажа, че има ли дори едно притеснение дали да тръгнеш с някого, без значение дали е нещо важно или нещо малко/повърхностно, значи не трябва да губиш времето си и неговото

Трябва да си сигурна, че желаеш момчето точно по начина, по който е, и тогава може и да ви се получи.
    Да, ти се притесняваш за нещо дребно, но докато/ако не спре да те човърка, повярвай ми, няма да ти потръгне.

Никога не тръгвай с някого, ако имаш колебания, независимо дали са основателни, умни или тъпи.
    За да тръгне една връзка добре, е необходим оня етап на сляпо влюбване, намиране само на хубавото в човека и пренебрегване/незабелязване на недостатъците и т.н.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

jghgh ужасно си права..
    ла-ла-ла

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Хич да не е повърхностно е Чиста проба издребняване.Пък и не виждам нищо смешно в такава ситуация
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Да попитам, все пак, за каква разлика говорим ?
    B

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не е повърхностно. По-скоро е подсъзнателно, че ти си търсиш пораснало, възмажало момче, а той не ти вдъхва такова усещане. И аз бих се чувствала така на твое място. Ако исках да съм с момиче, щях да си хвана момиче.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Смея да ти кажа, че има ли дори едно притеснение дали да тръгнеш с някого, без значение дали е нещо важно или нещо малко/повърхностно, значи не трябва да губиш времето си и неговото

neeDaBosS <3 { }

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си