.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Голям фен Аватара на mey_si

Козметика за солариум

1 )Някой може ли да ми препоръча козметика за солариум (преди и след солариум) ,от която да сте доволни ако може без автобронзанти. 2 ) цена горе-долу ..
    3 ) каде се продава?
    4 ) Солариум в София ,които бихте препоръчали и цени.

И аз си търся такава козметика.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Когато отидеш на солариум те там ще ти препоръчаш каква козметика да си вземеш според типа кожа и т.н
    Автобронзантите вървят към 6-15лв.
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Супер фен Аватара на j_adore2
    И на мен ми е интересно това за тези мазила преди солариум.Възможно ли е ако не съм го разнеска равномерно да стана на петна ии като се замисля,че в солариума примерно гърба не мога да си го намажа сама .. Та става ли така като при лосионите за изкуствен тен.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    e aз ползвам лосион за преди солариум и е с автобронзант и няма никакви петна..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    А какво трябва да се ползва за след това? Има страшно много неща и нищо не схващам. препоръчайте най-елементарното. Трябва да се хидратира ли основно или?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Много ли е голяма вероятността да стана на петна от автобронзант? Много искам да стана мноооооооого тъмна това лято, даже миналата година с какво ли не се мазах, бири, олио... но не стана както аз исках
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на lqlq89
    A аз да попитам в Бургас къде има вертикален солариум, знае ли някой?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    И на мен ми е интересно това за тези мазила преди солариум.Възможно ли е ако не съм го разнеска равномерно да стана на петна ии като се замисля,че в солариума примерно гърба не мога да си го намажа сама .. Та става ли така като при лосионите за искуствен тен.
    не много ясно,само при изкуствените афтобронзанти се получават грозни петна..иначе най добре си купи от самия солариум такъв защитен продукт

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Много ли е голяма вероятността да стана на петна от автобронзант? Много искам да стана мноооооооого тъмна това лято, даже миналата година с какво ли не се мазах, бири, олио... но не стана както аз исках

ооо със автобронзанти недей вообще и пробва..това са най големите болкуци,винаги се става на петна и стой като кир..и се лющи при всяко къпане,особено като си търкаш тялото със гъба и после със хъвлия,тогава става най-много на петна...и тена не стой естествено ми жълтенее!!!Всичкото го знам от собствен опит...

Повече от фен Аватара на mar7inaaa
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89
    A аз да попитам в Бургас къде има вертикален солариум, знае ли някой?
    Ивиса,по главната като тръгнеш от свободния надолу и вървиш малко и вдясно е Ивиса (в случай ,че не знаеш ;д) там има и вертикален и прав и е турбо : )))

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Няма да станете на петна , ако си купите хубав автобронзант , преди това си ексфолирате тялото , и да се мажете отдолу .. нагоре.
    Аз ползвам на Alverde автобронзанта и нямам никакви проблеми.. напоследък обаче взех да си ексфолирам кожата като към душ гел-а слагам захар..
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

е няма ли разлика между стандартните мазила за соларуим и автобронзанта... ??

Айде бе хора ...никой ли не се маже ??????????

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си