- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък
Търся подарък за приятеля ми , който скоро ще прави 18. Знам че всички ще започнете да ми казвате , че само аз го познавам и не мога ли да измисля аз подарък... Ама вече сме повече от 2 години заедно и съвсем съм се изчерпала..Подарявала съм му какво ли не - дрехи,книги,гривна , колажи , плюшена играчка , парфюми , колан, преспапие с наша снимка и какво ли още не.... Затова ви моля да ми дадете някакви идеи , защото просто вече съм напълно отчаяна...![]()
може този път, да бъде нещо малко, но от сърце : )
нещо което винаги ще е до него и ще му напомня за теб
примерно някакъв ключодържател с надпис
или гривна с първата буква от името ти.
Гривна вече съм подарявала... А пък сякаш не ми се иска да е нещо малко точно за 18тия му рожден ден ..![]()
Или може би нещо, от което всъщност се интересува/има нужда и няма да остане захвърлено по етажерките и шкафовете? Но какви ги говоря - затрупай го с още плюшени играчки (wtf?) и ваши снимки. Сигурна съм, че за това си мечтаят момчетата.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Амии.. подари му нещо свързано с някакво негово хоби или ако спортува нещо? хем ще го използва, хем няма да го захвърли някъде и докато прави любимото си занимание, ще се сеща за любимия си човек, например![]()
B
Първо ми хрумна да му подариш стриптизьорка или ден в детски кът (хич не е тъпо =р), примерно само за него и за приятелите му - нали има някво ново нещо да се биеш с лазери и някви такива, блъскащи колички, мъжки занимания и т.н.
Изобщо някаква мъжка вечер може да му подариш - отдели внимание за резервации и т.н.
Друг вариант е нещо рядко и скъпо, експонат, етц. Примерно ако намериш мини количка на любимия му модел кола и т.н. Нещо рядко и трудно за изнамиране, което той ще оцени че си му намерила и т.н.
Ако си пада по коли, бях гледала уникална енциклопедия за коли, 60 кинта, ама е подвързана, гланцирана, пълна с информация и т.н.
Сигурно има доста луксозни издания за различни мъжки хобита, така че се поразрови. Има много красиви фотографски снимки на жени и т.н.
Нещо изключително полезно, от което има нужда, но все още не си го е купил - също е добра идея за подарък [;
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ем.. Той редовно си ходи на фитнес .. иобщо взето това е единственото му хоби и нищо друго.. А пък за фитнеса не знам какво бих могла да му взема...
Вземи му едно въже за скачане.
Първоначално написано от jghgh
За стриптизьорка нещо не съм съгласнаа и съм си говорила с него за това , така че не мисля че ще се зарадва много..
А тази енциклопедия къде си я гледала ?
Има си въже... че и на мене беше взелПървоначално написано от w0sh
![]()
Вземи му боксови ръкавици и бинтове за ръка.Първоначално написано от tinkiwinkidipsi
П.П.Кажи ни до каква цена щот... това ще ти излезе към 50 лв![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Опа, даже съм те излъгала за цената, въпреки че като я гледах в Public Варна беше доста скъпа 0.0
Я скив това -> http://www.helikon.bg/books/243/1524...ia-dizajn.html Ето тази като я гледах беше доста луксозна.
http://www.helikon.bg/books/243/1427....html#comments Тази не я знам пък, обаче има 2 мнения и то положителни за нея
Обикаляй големите книжарници - Orange, Public (ако имате), книгите с фотографии са просто безценни понякогаТакива едни любителски, гланцирани, мм..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
И ръкавици има всичко си има .. А за парите .. до около 80-100лвПървоначално написано от MaGuSs
Трябва да мина да разгледам...Може и нещо да ми хване окото..Първоначално написано от jghgh
А преди няколко месеца бях решила че ще му взимам електрическа самобръсначка , защото имам много голям проблем с брадата му.. Ама сега като се позамисля май не е много удачен подарък..![]()
![]()
Що за ограничен човек трябва да си, че единственото ти хоби да е фитнес?![нищо лично]
От какво се интересува поне, какво прави освен, че ходи на фитнес? Ще заминава ли в чужбина? Къде обича да се разхожда... Не може живота му да се върти около фитнеса.
Мисли за някакъв подарък, който за него ще значи много, а на всички останали ще им се струва толкова обикновен...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
От 2 години сте заедно и си се изчерпала.
Недай си Боже някой ден да се омъжиш. Какво ще правиш тогава?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ограничен ли го прави това , че се занимава с тялото си , а не с ходене по кафета и обикаляне безцелно по улиците?Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Не, ограничен го прави това, че ЕДИНСТВЕНОТО му хоби е фитнес.
Не знам как може да си се изчерпала, сериозно.
Все пак ето ти няколко неща, свързани с фитнес - посъветвай се с инструктор и му купи адски протеини (бая парички са), карта за луксозен фитнес, скъпи спортни обувки... Знам ли.
Други неща - добра идея са тия енциклопедии. Или въобще не чете? Ваучер за книги/масаж? Бутилка супер марково уиски? Чивас-ът примерно е бая парички, обаче ще се чувства като Бог, докато го пие![]()
Резервирай една-две нощувки в спа хотел примерно? (Във Велинград има хубави, нашите бяха в "Бор".)
Ако пуши му вземи наргиле.Аз това купих на един бивш и беше супер доволен.Иначе може да му вземеш билети за нещо -пътуване или...нещо свързано с екстремни спортове.Може да го заведеш на специално място,което е резервирано само за вас...мм...ей такива неща.
подари му торта и отгоре на тортата да е изобразена някаква ваша снимка или примерно "Обичам те .... (там нещо си)"
една моя приятелка подари такава торта на приятеля си преди 2 години за 18-годишнината му и той много я хареса![]()
![]()
![]()
![]()
Нова приятелка! Ти не го заслужаваш!
Епа организирай му купон (демек купуваш алкохол, по-голяма торта и някаква храна(пица/китайска)) . Покани най-близките му приятели. Мисля, че ще се зарадва много повече. Не знам защо мислиш, че подаръка трябва да е свързан с вас 2мата- това е неговия рожден ден.
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl