- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да я попитам?
заедно сме от около месец и се чудя как да я питам коректно без да се засегне или да я обидя с нещо .. мисля че сме готови и двамата но незнам как да я попитам
С уста и думи?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
просто я предразположи...тя ако е готова няма да има нужда от питане,а ако не е,недей я кара да бърза![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
За чувства и секс не се пита.
Малеее, ако е някоя мнителна кучка като мен, няма да видиш секс докато не скъсате.
Изобщо.не.си.помисляй.да.пи аш.за.такива.работи.!!!
Чакай и си трай, по-добре ; )
Просто бъди до нея, целувай си я, предразполагай я, но така че да не личи, че искаш да я предразполагаш. Много е издайническо да си плъзгаш ръцете като некъв загорелник по нея и да й пъхтиш в ухото.
Просто целувай по шията, нежни целувки с език.. трябва да я разтопиш и сама да си го поиска![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Чакай и си трай, по-добре ; )
Просто бъди до нея, целувай си я, предразполагай я, но така че да не личи, че искаш да я предразполагаш. Много е издайническо да си плъзгаш ръцете като некъв загорелник по нея и да й пъхтиш в ухото.
Просто целувай по шията, нежни целувки с език.. трябва да я разтопиш и сама да си го поиска Cool[/quote] .. аз точно така мислех да направя Smile
6+Първоначално написано от jghgh
Защо повечето момчета сте такива ? Толкова ли ти се чука , бе мамаму стара?? Добре и аз съм момче ! Със приятелката ми сме вече 6 месеца и нито един път не съм и НЕ БИХ и казал нещо подобно!
Чакам тя да поиска, тя да разбере , че е готова и тогава !
Няма смисъл да се бърза !
Когато му дойде времето, а и търпението се възнаграждава![]()
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
Не, не, не.Първоначално написано от TheBeliever
С допир и милувки.
norain, доникъде няма да стигнеш с тая нагласа. Като пораснеш, ще разбереш. Бтв, девствен си, нали?
ДаПървоначално написано от PinkPan7her
Защо няма да стигна до никъде ?
Това , че не съм ебнал първата която ми падне не би трябвало да е лошо ?
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
"НЕ БИХ и казал нещо подобно!
Чакам тя да "
Еми пич значи никога няма да стане ти да не мислиш че ще дойде при теб и ще ти каже айде да се наебем ???Ти трябва да си по инициативния![]()
![]()
![]()
![]()
Не е нормално за 6 месеца да не направиш и най-тънкия намек за секс.
Жените също го харесваме, знаеш ли? Едва ли ще се обиди, ако й пуснеш ръка... Едно момиче не се събужда една сутрин и си казва "Готова съм", тя го решава в прегръдките на човека до себе си. А едно девствено момиче едва ли ще си поиска само.
Мъжете трябва да сте водещи, харесва ниКогато решим ние да водим, ще го разберете, не се притеснявайте.
![]()
Всяка монета си има две страни.
От личен опит трябва да ти кажа, че нагласата на момичето е най-важна. Ако тя от самото начало е решила да не пуска, ръце и мръце въобще няма да помогнат
Да вземем пример със себе си. Не знам кво искам и всякакви други там упреци, които ще получа - да, така е.
Като тръгнах с бившия си не съм си мислила да правя секс с него и това нямаше да се случи. Наречете ме лапе по акъл, но си беше така.
Като почна да ми прави намеци даже стана по-зле, защото съм мнителна и реших че ме притиска, че е с мен само заради това и т.н.
Така че не се знае дали настояването изобщо ще помогне или само ще оплеска нещата. Ако е някоя по-филмираща се кучка, може да реши, че онзи не я цени и я притиска, само заради секса е с нея и т.н.
И пак, най-важна е нагласата на момичето, защото ако тя му е навита, секс ще има, но ако е на по-детски акъл и не иска секс, увещаванията няма да помогнат, дори и най-лекия подход (да търпи и да чака)
Това го гарантирам, а и чисто психологически човек като иска нещо, го прави, а като не го иска - не го прави и/или си намира оправдания.
Даже тези, които ще скочат и ще кажат, че те самите са си променяли решението като са карали партньора да чака, да не се самозалъгват. Още като сте се опознали мислено и дълбоко себе си вие сте преспали с човека, и сте решили че ще му "пуснете", независимо след колко време (това вече си е суетене). Но ако сте на детския акъл и не сте готови, няма да станете с натискания и т.н.
Обясних вече и за филмите.
Така че, norain, не се знае дали въобще ще се е???еСтрува си да опиташ де, може и наистина да е от по-срамежливите. Просто мисля, че има над какво да се помисли над поста ми.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Наистина има над какво да се замислиш.
Съгласна съм, че нагласата е важна, но си мисля (и се надявам), че мъж на място може лесно да промени тази нагласа, без да се държи като пълен простак и да поставя ултиматуми. Някой от мъжките беше казал някъде си: "Номерът е да я погледнеш и да й става влажно." (Почти съм сигурна, че беше умри - евала му правя, разбира ги много тия неща)
Аз мисля, че трябва да й направиш намек- все пак сте заедно от много време, а ако и тя е девствена си мисля, че е добре да поговорите малко, за да се чувства тя сигурна, а не директно в леглото. Тя ако не го е правила, едва ли сама ще го поиска.
Иначе евалата, че не си с нея само заради това![]()
Ами виж, голямо значение има момичето.Аз напримевр си казвам направо и без заобикалки, че ако го чакам моя да прояви инициативата и...още да си чакам. 8-)Първоначално написано от yamaha911
Давай направо, понякога трябва директност;)
Shorty I love you
And you love me too
We were meant to be
Cause shorty
You love me
And I love you too
And I promise I'll be true to you
Въпросът му е как да я попита, а не как да я предразположи. И замисли се, щом пита такива неща по форуми, дали има такта и подхода, за да "я накара да се подмокри с поглед".Първоначално написано от PinkPan7her
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Каро бях 6ти клас един съученик ми каза че ако не му стана гадже ще ме набие... пробвай с тоя подход
Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.