- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелят ми
Имам един проблем... и то голям! Гаджето ми винаги свършва доста преди мен... не изпитвам никакво удоволствие, а и без това не му е голям... Целият кеф е за него... Помогнете ми!!!
ахахаха супер си го стовари твоя приятел.
то густо, то пусто
правете по няколко тека, все някога ше свършиш
то густо, то пусто
16 години, от 6 месеца.Първоначално написано от LambOfGod
![]()
За колко време горе долу свършва гаджето ти?
Говорила ли си по този въпрос с него?
Имал съм случаи когато още след 3-тото проникване ми е идвало да свърша, но въпреки това съм устисквал докато свърши мацката, така че това неговото ми звучи като чиста проба егоизъм.
+1 Или като свърши накарай го да продължи с ръка или с езиче :PПървоначално написано от Joc
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
Боже! Вземи ме, иначе аз ще дойда!!!! Има достатъчно високи блокове !Първоначално написано от v1kit0
... А нищо просто изблик на..нещо си.
Смени си приятеля, с тоя малък шперц не те задоволява.
Или на него му е малък или твоята е бая голяма, ако разбираш на къде бия![]()
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
От къде ти дойде тази умна мисъл?Първоначално написано от norain
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
хахаха да..Първоначално написано от LovelyGirl
много тъпо изказване. смени си гаджето.
Can It All Be So Simple ?
Правите ли го редовно?Пък 10-15мин. след първото свършване го накарай пак да го направите,па може и да свършиш.Ако не-3ти път.![]()
От кога сте заедно с него?Круши ли имате в устите,че не можете да проведете един такъв разговор ?
Няма неизпълнени мечти - има изоставени желания!
Първоначално написано от v1kit0
Горката.... Аз очаквах отговор "на 14 години съм, седем пъти сме го правили"
Така взаимната обич, нежната и достатъчно дългата любовна игра и подходящият момент са много важни.
Сигурна ли си, че е от момчето? Има много външни фактори, които могат да ти повлияят така, неудобно легло, страх от нежелана бременност, страхът, че може да бъдете хванати или пък твойте мисли да са някъде другаде и т.н.
Преди това момче имала ли си други партньори?
стига с тия тъпи изказвания " сменяй го " бе х0ра !!!!!!!!!!
Вие не знаете ли какво е обич?Ся дай като му е малък и да мре ли ?Ами ако се обичат нужно ли е да го зареже защото така и изнася на нея...
Възмотена съм от лекомислието ви ...
От 6 месеца правиш секс и вече искаш вагинален оргазъм?!?! Миличка, има жени дето го чакат с години.
Аз пък съм възмУтен от правописа тиПървоначално написано от bebygirl
Мисля, че като си на 16 ти е малко трудно да разбереш що е то обич и да направиш разликата между любов и чисто сексуално желание. При положение, че са заедно само от 6 месеца, тезата ми се потвърждава.
По темата: на момчето може да му няма нищо. Понякога, ако мацката е много тясна се получава елемент на превъзбуда и това води до преждевременна еякулация. Но пък можеше да поговорите за това. Предварителната игра си е едно начало, но в твоя случай може да продължи повечко, за да може да си по-близо до така мечтаното ти свършване. От друга страна, споменаваш, че не ти доставя никакво удоволствие. Всяка жена си има ерогенни зони, като понякога се различават. Може би не успява да те възбуди достатъчно. Няма лошо да му дадеш някакви напътствия. Говорете и ще се оправят нещата. Ако само си мълчиш и го товариш по форумите, той ще продължава да си мисли, че е великият любовник.
Ако ти е първия, можеш да направиш нещо, което при други обстоятелства не бих го препоръчал - да се метнеш на някой друг, по-опитен, за да видиш какво те възбужда и после да го приложите с твоя.
И после с какви очи ще се яви пред нейния? "А, миличко, спокойно, беше с чисто образователна цел"Първоначално написано от kstanishev
![]()
Туше.![]()
И все пак ще е кофти, макар че е първият вариант, за който се сетих и аз.
Love! And may God bless you all !!
Защо си сигурна, че проблема е в него?Може да си ти.Проведете един свестен разговор за това.Ако не го направите сексуалния ви живот ще развали връзката ви!
Be natural, don't copy people that aren't better than you!
Като гледам темата, гаджето ти е просто егоист в леглото. Няма какво да направиш, не можеш да промениш такъв човек, ще го навиеш 1-2 пъти, ама можеш ли да го навиваш всеки път?!
Така че това което ти предложиха, да си търсиш друг, ти е единия вариант. Другия е "да се радваш на това което имаш", беше казано от някой модератор, не помня кой в момента.
пс. Това че стреля бързо си е оправдание, и аз понякога гърмя по-бързо ама незадоволена не съм оставил, правя го 2,3,4,5 ако трябва 10 пъти.
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
И скромен, брат...Първоначално написано от straus
ммм...тук може да се поспори. Една връзка не се основава на секса...Първоначално написано от Fixthat
![]()
Женско съм
^ но сексът е важна част от нея
просто поговерете и му сподели за проблема си :Ь