.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Болкаа

Болкаа

Значи моят проблем е следният : От почти 2 седмици ме боли опашката.. Не съм се натоварвала, не съм правила упражнения, не съм падалаа (или поне не помняя ) .. и като седя и почва да ме боли.. значи болката е някаква гаднаа и се появява в различно време.. понякога когато ходя, седя или когато му скимне.. и незнам какво да правяя вече .. Който е имал такива проблеми нека сподели или някой, който знае какво мога да направя
    Down on me..

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Чул съм,че има херния при която те боли кръста(това са й симптомите).Не помня как се казваше,има си найменование!Мисля,че беше ломбална.А боли ли те седалището,крака и стъпалото?

Повече от фен Аватара на valll
    ооооо аз бях така преди няколко дни. шегувах се, че ми расте опашка не че е много забавно. както и да е при мен причината се оказаха новите ми прашки, които имат на това място някаква дантела и с тесните дънки се е протрило мястото. замисли се дали не е възможно да е това.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    И мен ме е боляла и сега пак боли, но много по-малко и при мен май беше от много седене ;д като почнах да стоя повече време прав и взе да ми отминава
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

мм да поболва ме седалището и от време на време кракът.. амм най-вече ме боли като си седна на гъза
    Down on me..

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Иди до личната ако не е намаляла болката,че гледам от 6 дена още те боли!

Повече от фен Аватара на flower757
    Град
    Страната на мечтите...
    Мене при падане ме боля доста и не можех да се навеждам .. но без причина- не знам , но има едно мазило ,което на мен лично винаги ми помАга - репарил - много е ефикасно , ако искаш пробвай .Но в крайна сметка няма да изгубиш нищо, ако се консултираш с лекат.
    Дано се оправиш бързо ..

Да се отиде на лекар незабавно, защото може да е киста на опашната кост.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Не пробвай мазила,лекарства,бабини деветини и т.н.,а отиди при личния лекар да те прегледа.Възможно е да е от мн седене или тесни дрехи,но трябва със сигурност да се разбере причината. Успех и кажи после какво са ти казали.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Ох,какви кисти-стига сте гадали ,пффффф.
    Върви на лекар,ние тук НЕ знаем какво ти е-нито рентген имаме,нито нищо.
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си