- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ще ми растат ли още циците
Здравейте абе да ви питам и ако може да ми давате свестни мненяи дали още ще ми растат щото не са ми пораствали от лятото.Не че сега се оплаквам,но сам още малка.Пиам защото ми дойе и доколкото знам циакала е последния етап.И може ли да не отговарят мочета.Благодаря
Ти добре ли си как цикъла ще е последния етап ?!Ще растат , споко , има време
![]()
Обичам !
Еми така съм чувала сега от каде да знам дали е вярно.И мжедо другото се оспокоих
мачкай ги секи ден по 1 час,щи пораснат![]()
Като прочетох темата ми се искаше да не бях чул за тоя форум...
Вече ти отговориха.Пий повече БОЗА
П.П. И влез в часа по БЕЛ !!!
що за простотия... ние от къде да знаем дали ще пораснат ..сякаш питаш какви числа ще се паднат за 6-ца от тотото
Hostis Honori Invidia
От боза не растат. От бозата се НАДЕБЕЛЯВА !!!![]()
![]()
![]()
>>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
>>> Minecraft <<<
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
Ххаахаха точно така,ама мачкането върви заеднос бозатаПървоначално написано от NaGaStYlE
![]()
![]()
вярно е няй-мног дупето ми да порасне,а и аз не питам как да пораснат питам дали. Въпреки ,че чак след като пуснах темата осаснах ,че е малко тъпа ама все пак да видя какво ще напишетеПървоначално написано от Ivan4o0o0
Както казаха и преди мен.. начи първо мачкаш.. после бозата.. и така ги редуваш..Първоначално написано от blackvelvet
![]()
YyoOnNiItTyY Знае най - добреПървоначално написано от YyoOnNiItTyY
.. Айде няма да продължавам..
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
Mчи мноо ясно че щи го знам най добре.. то туй ми го каза една приятелка на околовръстнотоПървоначално написано от norain
![]()
![]()
![]()
![]()
До сега бях виждал само теми за момчета,които питат дали ще им расте още пенисът,но за момиче,която пита дали ще и порастат циците не бяхЕ нали знаеш как може да пораснат-силикон!!!!!!!
...
растежът на циците наистина се стимулира чрез мачкане, защото се стимулират млечните жлези и по този начин се уголемява бюста!
четох за някво лекарство Herbal Bust Plus не съм го исползвала да кажа дали е добро но пишеше че е доказано на 80% че бюстът ставал по обемист!EpIc BOObs
![]()
и спокоино, това че сега не ти растът циците или просто не виждаш разниката не значи че няма да се развиваш още.. спирането на растежа при момичетата е 21 год! предполагам че имаш дооста вр до тогава, така че не бери грижи! ще порастнат![]()
Една кенза ми се изчайка
на прозорения отворец
и аз я пушнах с гръмаката!
+1Първоначално написано от Cucko0
![]()
Айде аз ще ти помогна като хвърля един боб... после ще пиша дали ще ти пораснат или не...![]()
Лъжеш !! От бозата стават хубави големи цици и дупе !!!Първоначално написано от Ivan4o0o0
![]()
>>DjBelev<<
хапвай повечко да видиш как всичко ще ти порасне... барабар с циците![]()
Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.
Ще растат, няма къде да ходят.![]()
Welcome to the Jungle...
kakvo ob6to ima lunataПървоначално написано от LambOfGod
Нали знаеш че луната е на фази когато е пълнолуние и почва да намалява циците ти стават по малки а когато почне да се пълни стават по големиПървоначално написано от bonbona102
![]()
Ако не цици то поне задник ще направиш :}}
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Ако не ти пораснат достатъчно големи цици винаги можеш да си сложиш силикон в циците.
Те циците ти ще растат, да не ти пука за тях! Обаче това което ме дразни е ,че хората избиват комплекси за нищо. Това ,че нямаш 3кубика в едната и да са естествени ИЗОБЩО, ама изобщо не би трябвало да е проблем за никой!
Ако просто искаш да знаеш, хората ти отговориха![]()
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?