.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Уриниране

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian

Уриниране

Случвало ли ви се е да отидете до тоалетната по малка нужда,да си свършите работата и след няма и 1 минутка отнова да ви се доходи?Отивате падат 2 3 капки излизате,и така в продължение на близо 2 часа!Мен ми се е случвало и ми е интересно на някой друг дали е?

Мега фен Аватара на Mi6inka
    РАзбира се.. цистит.. т.е. не е задължително да имаш вече цистит, но при мен, когато веднъж направих цистит , след това при всяка настинка ми се получаваше така...постоянно ти се пишка, а пък...няма какво да пишкаш... от настиване се получава, не е приятно..Аз пиех уринал ( това ми изписаха) по 2 пъти на ден и ми мина

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Рядко ми се случва,но е отвратително!Но не при истинка,просто ей така,решава и става!

Повече от фен
    може да не е цистит щото аз е са го излекувах а гъбички тоест външно замърсяване и така постоянно предизвиква пикане (то не е пикане ама) :Д

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Абе да чукна на дърво,отдавна ми се не е случвало!Благодаря ви иначе много,беше ми любопитно!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    хмм... гъбичките не съм сигурна, че предизвикват подобни неща..ама пак не съм на 100% сигурна...според мен си е от цистита, защото и аз го изкекувах, но след това още време ми се появяваха от време на време тези симптоми... то си е възпаление и си минава малко по малко, може пак да се прояви леко и така... Ако наистина те притеснява, отиди на лекар, все пак за това са лекарите

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    хмм... гъбичките не съм сигурна, че предизвикват подобни неща..ама пак не съм на 100% сигурна...според мен си е от цистита, защото и аз го изкекувах, но след това още време ми се появяваха от време на време тези симптоми... то си е възпаление и си минава малко по малко, може пак да се прояви леко и така... Ако наистина те притеснява, отиди на лекар, все пак за това са лекарите
    За сега да чукна на дърво,няма проблеми,но за напред ще потърся лекар!Благодаря ти много мишенце

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    РАзбира се.. цистит.. т.е. не е задължително да имаш вече цистит, но при мен, когато веднъж направих цистит , след това при всяка настинка ми се получаваше така...постоянно ти се пишка, а пък...няма какво да пишкаш... от настиване се получава, не е приятно..Аз пиех уринал ( това ми изписаха) по 2 пъти на ден и ми мина
    при мен е същото защото не сме го излекували навреме и е станал хроничен..страшно неприятно е!Ако пак ти се появи нещо такова,отиди до личната да ти пусне изследвания на урината,и да види цистит ли имаш или е някаква друга бактерия!!!И не прибягвай до самолечение,защото няма да помогне,само ще облекчи нещата,но няма да те излекува,и ако е цистит ще ти остане.

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Аз преди да заспя вечер пия няколко глътки вода и веднага след това до тоалетната. Може 3 капки да имам , но ми дразни много и така немога да заспя ако не отида поне 3 пъти Често уринирам и пия много вода.Незнам заболяване ли е какво е.На ден по 7 пъти сигурно само по малка гужда говоря!Организма ми толкова е свикнал вече , че от 2 капки веднага след това ми се прихожда
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Знам,че цистита се получава най-често при жените!

Повече от фен
    може би ама при момчетата е супер сложно после

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от kiki1991

при мен е същото защото не сме го излекували навреме и е станал хроничен..страшно неприятно е!Ако пак ти се появи нещо такова,отиди до личната да ти пусне изследвания на урината,и да види цистит ли имаш или е някаква друга бактерия!!!И не прибягвай до самолечение,защото няма да помогне,само ще облекчи нещата,но няма да те излекува,и ако е цистит ще ти остане.
    Е тука паднах от коня.
    Цистит е възпалението на пикочния мехур, не бактерията, която го предизвиква.

stigmata, какъв пол си? От колко време ти се случва? При кашляне/кихане става ли така, че спонтанно да пуснеш няколко капки в гащите? При изправен стоеж случва ли ти се? А в легнало положение?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    stigmata, какъв пол си? От колко време ти се случва? При кашляне/кихане става ли така, че спонтанно да пуснеш няколко капки в гащите? При изправен стоеж случва ли ти се? А в легнало положение?[/quote] Мъжки съм!От повече от 2 месеца не ми се е случвало,не съм се изпускал Изправен,легнал,клекнал както и да съм си ми се пика и като отида едвам капват 2 капки!Така през 2 минути!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си