.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Защо е толкова студен?

Здравейте хора, имам един проблем. С моя сме от 4-5 месеця някъде зааедно и напоследък се държи по-особено, не се обажда както преди, не ми говори както преди, имахме период дето много се карахме, и сега като му говоря че вс ще е наред, той само казва мхм и нищо повече, струва мисе някак студен. Имате ли някакви идеи, защо?

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Ами единствения начин е не да питаш някой тук, защото едва ли ние можем да гадаем какво мисли и става.Сядате и говорите.

Ами говорим вече колко пъти, но е различен. Преди ми говореше някакви милички неща, ся вика само не знам, ще видим какво ще стане и така.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Ами кажи да се изясни какво иска.Неможе така незнам или ще видим.Какво да незнае какво да се гледа или иска да е с теб или не или нещо си има проблеми.Така нестава в една връзка.

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Според мен,не го влечеш вече!Попитай го,харесвам ли ти още?Какво става с теб,не си като преди?Друга ли си харесал?Опитваш се да ме разкараш,но ти е гузно ли,какво?

Просто си му омръзнала. Може би вече няма какво да му предложиш или той на теб,а може би и двете. Минали сте първите месеци,когато всичко е най-бурно и забавно,дошли са караниците....Според мен той вече не е емоционално обвързан с теб. Ако няма какво да си кажеш с даден човек,няма и причина да сте заедно.
    Аз само не разбрах това негово "мхм" от незаинтересованост ли е или от липса на вяра,че нещата между вас ще се оправят.
    One day you're a muse. The next day you're old news.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Нещата между вас ,вече са се изчерпали.
    Не иска да ти каже,че това може би е края..за да не те нарани.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    Варна, моретоо :)
    Най-вероятно го е ухапал вампир и е пожелал да се трансформира. Съжалявам! Ако е роднина на Едуард - още повече съжалявам!!
    хЪх...

Вчера бяхме заедно... като че ли почнаха да се нормализират нещата, да се връщат както бяха. Държи се по-добре, говори по-мило, прегръща ме, сигурно е бил засегнат от тоя гаден период и можеби още не му е напълно минало, но личи, че почва да му минава Надявам се всичко да си стане както си беше. Ако ли не, значи не е било писано

Голям фен
    Възможно е да си има някакви проблеми и мисли в момента,да е под стрес и затова да не ти обръща толкова внимание.

Може да си има някакви проблеми и понеже е момче, няма да ти каже какво става с него. И аз имах такъв приятел и когато се е държал с мене така, винаги това бе проблема - неговите проблеми. Сядайте да говорите, ама му покажи че си му приятелка и може ти каже кво му е (ако му има нещо де )
    I guess you're too afraid to show your feelings...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си