.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Малък съвет

Има едно момиче от моя клас, с което се познаваме от преди, но не сме били близки и така до преди седмица - две, когато и писах по скайп /случайно/. От тогава си говорим много често и излизаме само двамата на кафе, разходка и други. И аз естествено започнах да я харесвам и си мислех, че и на нея и допадам, затова реших да и кажа, че я харесвам. Обаче когато и казах тя беше доста изненадана и ми каза, че е малко прибързано и ще е по-добре да се опознаем и тогава. От тогава отношенията ни не се промениха и тя продължава да излиза с мен. И се чудя, дали ме харесва или просто си играе с мен

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Откъде да знаем???

Предполага се, че щом отношението и не се е променило, значи не те разиграваа.

Ама направо ме уби с този въпрос човек ...

===========

момичето не е искало да бърза а и тя не те е отрязала окончателно а и след като още излизате зачи няма повод за притеснение прост иска да те опознае малко повече .. бъди оптимист .. айде успехиии

Град
    Somewhere in nowhere
    И се чудя, дали ме харесва или просто си играе с мен Smile
    ахамм... еми изчакай да отида да си купя боб и щи кажа дали те разиграва или не

абе човек какъв е този въпрос ... ?! Не бързай .. всичко ще си дойде на мястото . Щом продължава да излиза с теб не си и безразличен . Така че споко .. и според мен няма причина да си мислишш че си играе с теб !
    Можеш да затвориш очите си за неща, които не искаш да видиш, но не може да затвориш сърцето си за неща, които искаш да почувстваш <3 !

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Май не те харева,но не иска да ти го казва направо.Може би чака ти да се откажеш от нея!

Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Предполага се, че щом отношението и не се е променило, значи не те разиграва.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си