- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малък съвет
Има едно момиче от моя клас, с което се познаваме от преди, но не сме били близки и така до преди седмица - две, когато и писах по скайп /случайно/. От тогава си говорим много често и излизаме само двамата на кафе, разходка и други. И аз естествено започнах да я харесвам и си мислех, че и на нея и допадам, затова реших да и кажа, че я харесвам. Обаче когато и казах тя беше доста изненадана и ми каза, че е малко прибързано и ще е по-добре да се опознаем и тогава. От тогава отношенията ни не се промениха и тя продължава да излиза с мен. И се чудя, дали ме харесва или просто си играе с мен![]()
Откъде да знаем???
Предполага се, че щом отношението и не се е променило, значи не те разиграваа.
Ама направо ме уби с този въпрос човек ...
момичето не е искало да бърза а и тя не те е отрязала окончателно а и след като още излизате зачи няма повод за притеснение прост иска да те опознае малко повече .. бъди оптимист .. айде успехиии
ахамм... еми изчакай да отида да си купя боб и щи кажа дали те разиграва или неИ се чудя, дали ме харесва или просто си играе с мен Smile![]()
абе човек какъв е този въпрос ... ?! Не бързай .. всичко ще си дойде на мястото . Щом продължава да излиза с теб не си и безразличен . Така че споко .. и според мен няма причина да си мислишш че си играе с теб !![]()
Можеш да затвориш очите си за неща, които не искаш да видиш, но не може да затвориш сърцето си за неща, които искаш да почувстваш <3 !
Май не те харева,но не иска да ти го казва направо.Може би чака ти да се откажеш от нея!
Първоначално написано от Fiction7577
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow