.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

не съм се целувала а съм на 15

чувствам се много изостанала от другите .. и ако тръгна с някое момче аз не знам как да се целувам особено с език и се срамувам а не искам той да ме помисли за смотана

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Лол,колко такива теми ще намериш....-.-"
    НЕ си чак толкова изостанала има хора, които не са се целували ,а вече са на 18 (да кажем).За всичко си има време,хора,място.Най-малко всеки е минал през това и никой не е бил научен..
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

За всяко нещо има първи път .. Няма страшно .

Има много такива теми,можеше да се поразровиш малко..

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Kво значи изостанала -спрямо кое за Бога???

Всяко нещо с времето си и бтв какво искаш да постигнеш поствайки тази тема???Щото някак си няма смисъл от нея-да се целунем вместо теб ли,примерно?
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    Пловидив
    Режи си вените -.-

Изостанала си ест .. дниешните момичета да знайш ко праат ..

Божее може да си мозъчно изостанала , но да те светна , че за всичко си има време ..такаче нетръгвай с момче за да се целунеш и след тва КО ? мииииииииииииии *тръц*
    1.Отлепи
    2.Оближи
    3.Потопи

OH GOD WHAT HAVE I DONE ?!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Целуването е нещо, което ти е заложено отвътре. Няма нужда да се притесняваш, че не си го правила до сега, а и не си изостанала Целият ти живот е пред теб, имаш време за хиляди целувки и много други неща. Изживей си детството, а целувките ще дойдат с времето

--------------------------------------------------------

Спокойно, не бързай да го правиш с който ти падне- няма да ти направи голям кеф. Когато тръгнеш с някое момче не се срамувай- няма от какво. Когато настъпи момента- отпусни се и се отдай , всичко ще е ок, то си идва от вътре, както казват.

Какво, по дяволите, означава "изостанала съм"?!?
    Моята първа целувка беше на 17 и си струваше "закъснението", а доста мои приятели на по 18-19 още не са се целували.
    Всеки човек умира, не всеки истински живее.

Град
    София
    За пръв път се целувах на 18! За мен това не е нещо странно. Просто за всяко нещо си има дадено време и дадеин човек
    "A house is Not a Home", I hate this song.
    Is a house really a home when your loved ones are gone?

Повече от фен
    Че и аз съм на 15 и не съм... и? да се разсрелям, че не съм се целувал? Е**л съм го ще се живее и без това...15 години си живяла можеш и още

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Моята първа целувка беше в края на 15. И аз се притеснявах, обаче се взех в ръце и кво - ама то не било толкова трудно! Няма място за притеснения :P
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Оф защо всички момиченца стават курви??????????

Не е задължително на 15 да си се целувала 100 пъти и на 16 да си се ибала 200 пъти Работата ти е да учиш, а не да се мляскаш и да се ибеш с който ти падне

Аз познавам един човек на 20, който още не се е целувал.За целувката няма точен момент...тя става просто ей така.И няма правила как да се целуваш...това идва от върте и няма упътвания...може първия път да си несигурна, ама скокс!
    Най-добрите приятели се превръщат в най-добрите предатели. [от личен опит]

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    МИ ДЕЙСТВАЙ ПО ВЪПРОСА, НЕ РЕВИ ВЪВ ФОРУМА, САМО ЩЕ ТЕ ТРОЛЛНАТ

Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Моята първа целувка беше на 17 и не съжелявам.Не бързах за никъде и така беше по - добре. За Бога ти още си дете,остави ги другите,после те ще съжеляват не ти.Живеи си живота и да не ти пука.Най - хубаво е,когато най-малко очакваш,че ще ти се случи.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Мега фен
    Град
    Earth...
    Пробвай с кучето.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    em ako si grozna
    то густо, то пусто

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    ..
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Град
    Варна, моретоо :)
    Целувай предмишницата си и я наричай "Мартине".
    хЪх...

И какво ? Ако другите почнат да се мятат от 8мия етаж и ти ще се метнеш, защото се чувстваш изостанала ли ?
    Гледай себе си, не другите..
    Както казаха.. за всяко нещо си има първи път.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Ами то и моята целувка беше на 15.. началото де ,ама все пак е на 15 Тогава просто срещнах НЕГО..и ми се стри пефектинят момент за целувка.А колкото до самата целувка, няма как да се объраш какво да правиш, пък и момчетата винаги са водещи и в целувките и в други работки.. така че няма смисъл да се притесняваш.И аз си мислих ,че ще е провал, но за мое голямо учудване не беше, а на всичкото отгоре, беше с човека ,който е най важен за мен и стана супер

Аз също не съм се целувала.И к'во от т'ва???Чакам точния човек и т'ва е.Не насилвай нещата.И аз искам свястно момче ама няма.Явно сега не му е времето.Както казаха по-горе за всяко нещо си има определено време,тъй че не се мисли за толкова изостанала.По-добре да чакаш правилния момент и правилния човек и да запомниш първата си целувка,отколкото да се мляснеш с първия срещнат и да съжаляваш цял живот,че си пропиляла шанса си да направиш първата целувка незабравима.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от TechnoAddicted
    Режи си вените -.-

Изостанала си ест .. дниешните момичета да знайш ко праат ..

Божее може да си мозъчно изостанала , но да те светна , че за всичко си има време ..такаче нетръгвай с момче за да се целунеш и след тва КО ? мииииииииииииии *тръц*
    Хаха,точно.

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от dolly
    и да съжаляваш цял живот,че си пропиляла шанса си да направиш първата целувка незабравима.
    оф,голямата работа..
    кво толкова се вживявате?
    аз точно първата си целувка не я помня
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Послушай ме сега. Не гледай другите кога са се целували. Прецени кога ТИ ще се чувстваш готова. Това е като женския цикъл - на едни им идва на 12, а други са на 16 и още не им е дошло. Съжелявам за примера, да, гнусен е, но това е единственият начин да разбереш, че всеки човек е различен и не може всички да се целуват на една и съща възраст. Едни се целуват на 14, други на 20 и така.
    Когато дойде моментът е важно да се отпуснеш. Не захапвай устните и езика, затвори очите си (повечето хора при 1-вата си целувка забравят да го направят особено ако целувката е неочаквана) и просто прави кръговидни движения с езика си. Завъртай главата си наобратно на партньора си - ако неговата глава е наклонена наляво, то твоята трябва да е наклонена надясно, за да не се получи сблъсък. Преди целувката трябва да си измила зъбите си и да имаш прекрасен дъх, за да не отблъснеш човека срещу себе си. Успех !
    Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!

много си изостанала да знаеш...от каде си ако искаш мога да те науча...тамън и аз съм на 15....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си