.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    1.Всеки е бил на твоето място
    2.Няма от какво да се притесняваш,защото всъщност техниката на целуване не е толкова трудна.Тайната е да ти идва от вътре и да вложиш малко чувство.
    3.Има хора на 20 и кусур години които не могат да се целуват хубаво,но това далеч не значи че не са се целували преди.Така че шансът да те вземе за смотана е минимален
    Стар профил----->c0cii

Сигурен съм, че след още 10 годиини тийновете ще се жалват - "Не съм преболедувала един трипер даже, какво да правя?".

Не си се целувала, девствена си, нямаш никакъв опит - е и? Щом някой те харесва харесвате точно такава. Някой момчета го намират даже за много чаровно.

Има си място,време и човек.Няма смисъл да бъразаш .. а целувката с език поне на мен ми дойде от вътре.

ПП.Някой може ли да ме светне какви са тези "volume" Пр. "Кой цитат от песен отговаря на любовното ви положение?vol.6
    Учи се от вчера, живей за днес, надявай се за утре.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    По-добре е да те научи момче което харесваш. Ако и той те харесва дори ще му е приятно да го прави.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от Shallow
    Има си място,време и човек.Няма смисъл да бъразаш .. а целувката с език поне на мен ми дойде от вътре.

ПП.Някой може ли да ме светне какви са тези "volume" Пр. "Кой цитат от песен отговаря на любовното ви положение?vol.6
    т.е това е шестата подред такава тема. Когато една тема стане с мноого страници я затварят и правят втора(т.е vol.2)
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от Shallow

т.е това е шестата подред такава тема. Когато една тема стане с мноого страници я затварят и правят втора(т.е vol.2)
    Благодаря ти : )
    Учи се от вчера, живей за днес, надявай се за утре.

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    Умри тогава..

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Боже,отпусни се и го направи.

лелее идеално те разбираам споко. бях абсолютно същата допреди година някъде и по-малко даже. пишех ги сякфи такива по форумии и т.н. виж сега заа гаджето ии аз си мислехх 'оох кога ще сиимамм вече съм на 15... ' значи ако искаш момчетата да те харесват обличай се стилно прави си прическа слагаи малко грим (не говоря като кифлите) и най-важното не се оставяй на хората отстояваи правата си и имай самочувствие казвам ти и най-грозната да си като имаш самочувствие сички ше те виждат мн различно. таа и друго ако искаш гадже отпусни се малко и се огледай кой те харесва и междо др специално на мене ми се наложи да направя първата крачка няколко пъти така че не чакай някой да те заговори ей така днешните момчета са много срамежливи и в повечето случай ако не започнеш ти няма и те да направят нищо аа за целувката... наистина си идва от вътре. гледай се пак да си с някой които вече се е целувал ии първия път да знаеш ще ти е много гадно ;дд ама после става яко. ;д аа ии др нещо което специално при мене се оказа ключово : за всеки случай дай на всички да се разбере че си нямаш гадже ;дд защотоо може много момчета да си мислят че имаш и за това нищо да не правят дано да съм помогнала )

според мен няма място за притеснение на 15 си не си на 25. а пък, когато намериш някой, който да те разбира и заслужава целувката ще си дойде отвътре. и тогава няма да има никакво значение на колко си и дали си се целувала. освен тва не се притеснявай толкова аз съм срещала момчета, който особено мн се кефят на това, че не е имало друг преди тях, някак си възгордяват се, че ще са учители един вид

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Брее момичето не се е целувало и е на 15. Край! Официално ти си загубенячка. А замисляла ли си се, че когато се харесаш с едно момче и речете да тръгнете ти можеш да у кажеш, че не си се целувала. А и няма нищо сложно, че да се притесняваш. Смяятай.
    ^^^
    Бургас <3

Е,вече трагедия ще правим от това!Стига глупости .. на всеки му идва времето,,просто чакай подходящ човек
    Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!

нали знаеш '' всичко с времето си ''

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Най-лесния начин да се отракаш в този случай е като отидеш на дискотека и там се забиеш с някой. Страшно е , човек се притеснява за хиляда неща преди това, но това е начин чрез който 1) можеш да срещнеш яко момче , 2 ) да потренираш и експериментираш и никога да не го срещнеш пак този човек, за да те е срам.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    За всичко си има време.
    Всеки човек си е различен и това, че не си правил нещо, а някви хора са...не значи, че си изостанал, смотан и т.н
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от MilanowPz
    Умри тогава..
    Умри ти ..

Ако в момента за 15 годишните е срамно, че не са се целували, не знам след няколко години какво ще е. Сигурно на 15 ще искат секс...
    █║▌│█│║▌║││█║║█
    PEOPLE=SHIT
    █║▌│█│║▌║││█║║█
    742617000027

Почити на 19 съм и не съм Завиждам ти на притеснението, аз отивам се самоубивам

Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от GuitarGuy
    Ако в момента за 15 годишните е срамно, че не са се целували, не знам след няколко години какво ще е. Сигурно на 15 ще искат секс...
    Too late, we are already there...
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    and to find

that are close to me,

For that
    and hope to find

О, Боже...
    Всеки се целува по свой начин, дори без да се учи! За всичко си има 1-ви път.
    http://www.facebook.com/pages/The-be...390516?sk=wall "ХАРЕСАЙТЕ" СТРАНИЦАТА МИ !!Enjoy

Мишле

Мега фен
    ти пък, какво се впрягаш за нищо! като дойде моментът, просто се отпусни! ако не го олигавиш до очите, опитът се брой за успешен.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от JellyDust
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    ти пък, какво се впрягаш за нищо!
    Егати глупавия добитък. Впряга се... за нищо.
    Ти пък земи си успокой малко селския маниер!

Град
    FoReVeR LoST
    Целуването не е толкова сложно - просто правиш това, което и другия и се получава.
    Да намериш някой, с който да се целуваш, е по-трудно
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    and to find

that are close to me,

For that
    and hope to find

Да, може да й е рано, но с негативните си коментари едва ли й помагате.

Просто като си хванеш момчето, гушнете се, почнете да говорите за нещо, постепенно започваш да си извърташ главата към бузата му и го целуваш. Ако той все пак иска, посягаш към устните и.. *тадааам* Не е толкова трудно.
    Слабостта на позицията става слабост на характера.

Цитирай Първоначално написано от ExileGirl
    Да, може да й е рано, но с негативните си коментари едва ли й помагате.

Просто като си хванеш момчето, гушнете се, почнете да говорите за нещо, постепенно започваш да си извърташ главата към бузата му и го целуваш. Ако той все пак иска, посягаш към устните и.. *тадааам* Не е толкова трудно.
    Съгласен съм!!! Няма значение дали можеш или не въпросът е следният.
    Достатъчно смела ли си да го целунеш дори да знаеш, че не можеш. Първият път може да си ударите зъбчетата, но няма значение важно е да се сещате и да пробвате пак и пак УСПЕХ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си