- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не съм се целувала а съм на 15
1.Всеки е бил на твоето място
2.Няма от какво да се притесняваш,защото всъщност техниката на целуване не е толкова трудна.Тайната е да ти идва от вътре и да вложиш малко чувство.
3.Има хора на 20 и кусур години които не могат да се целуват хубаво,но това далеч не значи че не са се целували преди.Така че шансът да те вземе за смотана е минимален![]()
Стар профил----->c0cii
Сигурен съм, че след още 10 годиини тийновете ще се жалват - "Не съм преболедувала един трипер даже, какво да правя?".
Не си се целувала, девствена си, нямаш никакъв опит - е и? Щом някой те харесва харесвате точно такава. Някой момчета го намират даже за много чаровно.
Има си място,време и човек.Няма смисъл да бъразаш .. а целувката с език поне на мен ми дойде от вътре.
ПП.Някой може ли да ме светне какви са тези "volume" Пр. "Кой цитат от песен отговаря на любовното ви положение?vol.6
Учи се от вчера, живей за днес, надявай се за утре.
По-добре е да те научи момче което харесваш. Ако и той те харесва дори ще му е приятно да го прави.
т.е това е шестата подред такава тема. Когато една тема стане с мноого страници я затварят и правят втора(т.е vol.2)Първоначално написано от Shallow
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Благодаря ти : )Първоначално написано от DesireToFire
Учи се от вчера, живей за днес, надявай се за утре.
Умри тогава..
Боже,отпусни се и го направи.
лелее идеално те разбираам споко. бях абсолютно същата допреди година някъде и по-малко даже. пишех ги сякфи такива по форумии и т.н. виж сега заа гаджето ии аз си мислехх 'оох кога ще сиимамм вече съм на 15... ' значи ако искаш момчетата да те харесват обличай се стилно прави си прическа слагаи малко грим (не говоря като кифлите) и най-важното не се оставяй на хората отстояваи правата си и имай самочувствие казвам ти и най-грозната да си като имаш самочувствие сички ше те виждат мн различно. таа и друго ако искаш гадже отпусни се малко и се огледай кой те харесва и междо др специално на мене ми се наложи да направя първата крачка няколко пъти така че не чакай някой да те заговори ей така днешните момчета са много срамежливи и в повечето случай ако не започнеш ти няма и те да направят нищоаа за целувката... наистина си идва от вътре. гледай се пак да си с някой които вече се е целувал
ии първия път да знаеш ще ти е много гадно ;дд ама после става яко. ;д аа ии др нещо което специално при мене се оказа ключово : за всеки случай дай на всички да се разбере че си нямаш гадже ;дд защотоо може много момчета да си мислят че имаш и за това нищо да не правят дано да съм помогнала
)
според мен няма място за притеснение на 15 си не си на 25. а пък, когато намериш някой, който да те разбира и заслужава целувката ще си дойде отвътре. и тогава няма да има никакво значение на колко си и дали си се целувала. освен тва не се притеснявай толкова аз съм срещала момчета, който особено мн се кефят на това, че не е имало друг преди тях, някак си възгордяват се, че ще са учители един вид![]()
Брее момичето не се е целувало и е на 15. Край! Официално ти си загубенячка. А замисляла ли си се, че когато се харесаш с едно момче и речете да тръгнете ти можеш да у кажеш, че не си се целувала. А и няма нищо сложно, че да се притесняваш. Смяятай.
^^^
Бургас <3
Е,вече трагедия ще правим от това!Стига глупости .. на всеки му идва времето,,просто чакай подходящ човек![]()
Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!
нали знаеш '' всичко с времето си ''
Най-лесния начин да се отракаш в този случай е като отидеш на дискотека и там се забиеш с някой. Страшно е , човек се притеснява за хиляда неща преди това, но това е начин чрез който 1) можеш да срещнеш яко момче , 2 ) да потренираш и експериментираш и никога да не го срещнеш пак този човек, за да те е срам.![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
За всичко си има време.
Всеки човек си е различен и това, че не си правил нещо, а някви хора са...не значи, че си изостанал, смотан и т.н![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Умри ти ..Първоначално написано от MilanowPz
Ако в момента за 15 годишните е срамно, че не са се целували, не знам след няколко години какво ще е. Сигурно на 15 ще искат секс...
█║▌│█│║▌║││█║║█
PEOPLE=SHIT
█║▌│█│║▌║││█║║█
742617000027
Почити на 19 съм и не съмЗавиждам ти на притеснението, аз отивам се самоубивам
![]()
Too late, we are already there...Първоначално написано от GuitarGuy
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
О, Боже...
Всеки се целува по свой начин, дори без да се учи! За всичко си има 1-ви път.![]()
ти пък, какво се впрягаш за нищо! като дойде моментът, просто се отпусни! ако не го олигавиш до очите, опитът се брой за успешен.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ти пък земи си успокой малко селския маниер!Първоначално написано от JellyDust
Целуването не е толкова сложно - просто правиш това, което и другия и се получава.
Да намериш някой, с който да се целуваш, е по-трудно![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
Да, може да й е рано, но с негативните си коментари едва ли й помагате.![]()
Просто като си хванеш момчето, гушнете се, почнете да говорите за нещо, постепенно започваш да си извърташ главата към бузата му и го целуваш. Ако той все пак иска, посягаш към устните и.. *тадааам* Не е толкова трудно.![]()
Слабостта на позицията става слабост на характера.
Съгласен съм!!! Няма значение дали можеш или не въпросът е следният.Първоначално написано от ExileGirl
Достатъчно смела ли си да го целунеш дори да знаеш, че не можеш. Първият път може да си ударите зъбчетата, но няма значение важно е да се сещате и да пробвате пак и пак УСПЕХ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()