- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не съм се целувала а съм на 15
лелее идеално те разбираам споко. бях абсолютно същата допреди година някъде и по-малко даже. пишех ги сякфи такива по форумии и т.н. виж сега заа гаджето ии аз си мислехх 'оох кога ще сиимамм вече съм на 15... ' значи ако искаш момчетата да те харесват обличай се стилно прави си прическа слагаи малко грим (не говоря като кифлите) и най-важното не се оставяй на хората отстояваи правата си и имай самочувствие казвам ти и най-грозната да си като имаш самочувствие сички ше те виждат мн различно. таа и друго ако искаш гадже отпусни се малко и се огледай кой те харесва и междо др специално на мене ми се наложи да направя първата крачка няколко пъти така че не чакай някой да те заговори ей така днешните момчета са много срамежливи и в повечето случай ако не започнеш ти няма и те да направят нищоаа за целувката... наистина си идва от вътре. гледай се пак да си с някой които вече се е целувал
ии първия път да знаеш ще ти е много гадно ;дд ама после става яко. ;д аа ии др нещо което специално при мене се оказа ключово : за всеки случай дай на всички да се разбере че си нямаш гадже ;дд защотоо може много момчета да си мислят че имаш и за това нищо да не правят дано да съм помогнала
)