.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Фен
    Град
    Bulgarian Shumen

Окосмяване на лицето

Бръсна се редовно, но не напълно. Има едни дълги тънки комсми, които са над бузите и стигат почти до очите. Напследък все повече ме дразнят, но се опасявам, че ще стана като Буги Барабата или Цветан Цветанов, ако ги обрсна Усещат се само при допир, а се виждат само при специална светлина и ъгъл, ама се дразня.
    Та да питам момчета имат ли такива косми, и ако да, бръснат ли ги, махат ли ги по друг начин, или просто ги оставят и не им обръщат внимание

Фен Аватара на angel_spirit
    Град
    paradise
    Приятелят ми си ги маха тези косъмчета с пинцета,ако те дразнят ги махни ,но никога не ги бръсни защото най-много верно да станеш като Буги Барабата..

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Горният отговор е добър, пък и нали знаеш кво става като се бръснеш навсякъде...
    Schhh! Hear the silence...

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Цялото тяло е покрити с руси косъмчета.. Ако са руси косъмчета малки дето само отблизо под специална светлина се виждат няма от какво да се притесняваш. Аз след като почнах да се бръсна тогава ги усетих щото отдолу лицето ми беше гладко без такива и ми направиха впечатление .
    ваУ рокс
    Grell

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Ам добре ,изглежда не е само при мене
    Както и да е , мисля че не се забелязват особено ,но мен ме дразнят страшно много . И така реших с пинсетка да пробвам да поразчистя малко.
    Освен че е кофти тръпка след това излизат едни много ситни пъпчици /не много на брой / ,които са още по гадни ... к'во праим ?
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Недей да ги бръснеш, че ще станеш космат, та нема да ти се верва!

GIVE... but don't allow yourself to be USED..
    LOVE...but don't allow your heart to be ABUSED..
    TRUST... but don't be NAIVE..
    LISTEN... to others but don't lose your OWN VOICE.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си