Почти на 14 години съм и още съм плоска. Цикълът ми дойде преди почти една година някъде, но от тогава няма никакви промени в бюста, само имам леко изпъкнали части. 49 килограма съм. Не знам какво да правя, тъй като всички момичета от моя клас имат гърди. Мислех, че е защото съм много слаба, но има и по-слаби от мен в моя клас със съвсем нормални гърди. В миналото училище всички ми се подиграваха заради това, че съм плоска. Унижаваха ме и ме биеха, казваха, че не съм нормална...
За това сега спрях да нося бюстиета и си купих един сутиен с подплънки, и започнах да нося и сутиените на сестра ми, като пъхам памук/салфетки//чорапи и такива неща, само и само да изглежда сякаш имам нещо и да си спестя подигравките...
Въпреки това ми писна да го правя а и не е много удобно или приятно... Но ме е срам от себе си Започнах да вярвам на какви ли не абсурдни неща: да пия боза, да мажа с някакви кремчета, да масажирам, да спя със сутиен, дори повярвах на онази японска мелодия от 2006 (ако се сещате) дето уж като я слушаш ти порастват, но след една седмица откачих и спрях да я слушам.. но нищо не става. почти никакви са.
даже се окосмяват но това е друга тема
Повечето жени в семейството ми нямат много големи гърди, но на мойта възраст май са имали поне нещо!
Според вас нормално ли е за тази възраст? Ще пораснат ли? Не мога да търпя повече, моля ви помогнете ми