- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- плакали ли сте пред гаджето си?
Ужасно много пъти съм плакала пред него... с или без причинаДвамата също се плакали заедно и мисля , че това укрепва връзката между двама човека... Не може да излизаш , да целуваш, а спиш с даден човек , а да не можеш да плачеш пред него..
![]()
не съм плакала за и пред мойте гаджета.. аз попринцип съм малко емоционално кастрирана и доста рядко ми се случва...
пък и повечето пъти когато мн ми се реве почвам да се хиля като пача, за да мога да прекрия сълзите и накрая излиза че съм се разревала от смях![]()
![]()
Една кенза ми се изчайка
на прозорения отворец
и аз я пушнах с гръмаката!
Плакала съм, но не заради него- бяхме вкъщи в едната стая, в другата бяха брат ми и приятелката му и както спим към 4 телефона ми звъни беше брат ми, станах отидох в другата стая и само ми казаха, че отиват в болницата ии да не сме се притеснявали- тогава се върнах в моята стая и се разплаках
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Да и то не веднъжДори веднъж и двамата плакахме ... точно в деня на заминаването му в Испания
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
Аз.. никога не съм плакала пред гаджето си..или поне бифшото.Но ми се е случвало да плача пред момче, което много харесвам ,което едва ли не е едно и не мога без него..без той да знае, че всъщност плача за него...
Пред бившият много често ме избиваше на рев. Пред настоящият съм плакала само веднъж и то защото наистина ми се бяха натрупали доста отрицателни емоции.
И спря да се върти за миг земята..
Плакала съм пред много хора,но пред гадже определено не съм.
пред него не.. ама пред толкова много други хора ;хх
Първоначално написано от BladeDancer
сродна душа ;х .. и аз съм голяма ревла и даже преди ми се подиграваха, че плача за всичко.. ама те като са безчувствени същества ;хххПървоначално написано от krem4et0
Първоначално написано от BladeDancer
Първоначално написано от krem4et0
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Същото е и при мен.Първоначално написано от krem4et0
Той е 1вото момче, което ме вижда да плача. В началото го мислех за слабост от моя страна, но после разбрах, че изобщо не е така.
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Пред сегашния не съм, нямам и такова намерение.Пред един мъж покажеш ли слабост си аут оф дъ гейм![]()
![]()
Пред него не съм плакала макар че веднъж почти го направих но се сдържах но по телефона съм плакала и говорила с него![]()
Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]
Пред никого не плача,не е срамно,просто пред близките си хора трябва да си силен,а чуждите да не натоварваш със своите проблеми![]()
Стар профил----->c0cii
Не. Рева може би два или три пъти годишно и правя всичко възможно да се случва докато съм сама.
А не трябва ли точно пред близките да можеш да се отпуснеш и да изразиш свободно емоциите си?Първоначално написано от minimalGirl
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
^Да, но някои емоции трябва да запазиш само за себе си и това няма нищо общо с отпускането и/или разтоварването.
Да, доста пъти.Емоционална съм!![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Ние редовно ревем.
Понякога даже и двамата едновременно си ревем.
Няма ясна причина.
Единият като се разреве, и другият почва да цвили и взаимно си бършем сълзите
![]()
Винаги съм обичала да го казвам! Сълзите са полезни за кожата на лицето.![]()
сега ня'а такива дзерове, но когато съм имал се е случвало, да. не за щяло и нещяло обаче, щот т'ва е глупаво вече![]()
Да, плакала съм. Не съм искала да бъда слаба пред него, но сълзите не винаги означават точно това. Да поплачеш пред някого значи, че се доверяваш на човека срещу теб и можеш да разкриеш какво ти тежи.
Той също е плакал често пред мен.
само веднъж но бяха няколко сълзи.. попринцип съм човек който задържа всичко в себе си забранила съм си да плача но тогава се бях скарала жестоко с приятел за който живота си давам и не можах да се сдържа и се поизложих малко...
BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)
Плача..
Плача,когато не искам да си тръгва от мен.
Плача,когато прави глупости.
Плача,когато ме обиди.
Плача от радост,когато го погледна в очите.