.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 129
    Ужасно много пъти съм плакала пред него... с или без причина Двамата също се плакали заедно и мисля , че това укрепва връзката между двама човека... Не може да излизаш , да целуваш, а спиш с даден човек , а да не можеш да плачеш пред него..

не съм плакала за и пред мойте гаджета.. аз попринцип съм малко емоционално кастрирана и доста рядко ми се случва...
    пък и повечето пъти когато мн ми се реве почвам да се хиля като пача, за да мога да прекрия сълзите и накрая излиза че съм се разревала от смях
    Една кенза ми се изчайка
    на прозорения отворец
    и аз я пушнах с гръмаката!

Мега фен Аватара на mynichka
    Плакала съм, но не заради него- бяхме вкъщи в едната стая, в другата бяха брат ми и приятелката му и както спим към 4 телефона ми звъни беше брат ми, станах отидох в другата стая и само ми казаха, че отиват в болницата ии да не сме се притеснявали- тогава се върнах в моята стая и се разплаках
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Да,твърде емоционална съм,за да скривам сълзите си.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Многократно, по много. Ама аз съм си голяма ревла и за всичко си плача и когато съм тъжна, и когато съм щастлива, и от яд, и от безсилие...Ако има седмица без да плача поне малко, значи е мнооооого щастлива.

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Да и то не веднъж Дори веднъж и двамата плакахме ... точно в деня на заминаването му в Испания
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Аз.. никога не съм плакала пред гаджето си..или поне бифшото.Но ми се е случвало да плача пред момче, което много харесвам ,което едва ли не е едно и не мога без него..без той да знае, че всъщност плача за него...

Мега фен Аватара на xoxi
    Пред бившият много често ме избиваше на рев. Пред настоящият съм плакала само веднъж и то защото наистина ми се бяха натрупали доста отрицателни емоции.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Плакала съм пред много хора,но пред гадже определено не съм.

Супер фен Аватара на fen7asy
    пред него не.. ама пред толкова много други хора ;хх
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Супер фен Аватара на fen7asy
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Многократно, по много. Ама аз съм си голяма ревла и за всичко си плача и когато съм тъжна, и когато съм щастлива, и от яд, и от безсилие...Ако има седмица без да плача поне малко, значи е мнооооого щастлива.
    сродна душа ;х .. и аз съм голяма ревла и даже преди ми се подиграваха, че плача за всичко.. ама те като са безчувствени същества ;ххх
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Постъпи грешно... с правилното момиче.

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Същото е и при мен.
    Той е 1вото момче, което ме вижда да плача. В началото го мислех за слабост от моя страна, но после разбрах, че изобщо не е така.

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Супер фен Аватара на dead_princess
    Пред сегашния не съм, нямам и такова намерение.Пред един мъж покажеш ли слабост си аут оф дъ гейм

Пред него не съм плакала макар че веднъж почти го направих но се сдържах но по телефона съм плакала и говорила с него
    Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]

Пред никого не плача,не е срамно,просто пред близките си хора трябва да си силен,а чуждите да не натоварваш със своите проблеми
    Стар профил----->c0cii

Мега фен Аватара на babity
    Не. Рева може би два или три пъти годишно и правя всичко възможно да се случва докато съм сама.

Цитирай Първоначално написано от minimalGirl
    Пред никого не плача,не е срамно,просто пред близките си хора трябва да си силен,а чуждите да не натоварваш със своите проблеми
    А не трябва ли точно пред близките да можеш да се отпуснеш и да изразиш свободно емоциите си?
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на babity
    ^Да, но някои емоции трябва да запазиш само за себе си и това няма нищо общо с отпускането и/или разтоварването.

Град
    your mind,your body and your soul
    Да, доста пъти.Емоционална съм!
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ние редовно ревем.
    Понякога даже и двамата едновременно си ревем.
    Няма ясна причина.
    Единият като се разреве, и другият почва да цвили и взаимно си бършем сълзите

Винаги съм обичала да го казвам! Сълзите са полезни за кожата на лицето.

сега ня'а такива дзерове, но когато съм имал се е случвало, да. не за щяло и нещяло обаче, щот т'ва е глупаво вече

Да, плакала съм. Не съм искала да бъда слаба пред него, но сълзите не винаги означават точно това. Да поплачеш пред някого значи, че се доверяваш на човека срещу теб и можеш да разкриеш какво ти тежи.
    Той също е плакал често пред мен.

Фен
    Град
    Костинброд
    само веднъж но бяха няколко сълзи.. попринцип съм човек който задържа всичко в себе си забранила съм си да плача но тогава се бях скарала жестоко с приятел за който живота си давам и не можах да се сдържа и се поизложих малко...
    BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Плача..
    Плача,когато не искам да си тръгва от мен.
    Плача,когато прави глупости.
    Плача,когато ме обиди.
    Плача от радост,когато го погледна в очите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си