- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- плакали ли сте пред гаджето си?
от смях съм плакала пред не един и двама човека![]()
иначе не, пред никого.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
да.. няколко пъти. последният път беше,защото се разделяхме (скъсахме) . бяхме на една пейка , първо се смяхме, слет това ме прегърна , аз също. и изведнъж усмивката ми изчезна и осъзнах,че това беше края. края на нещо невероятно, нещо перфектно, нещо,което никога няма да забравя. И МНОГО ЧЕСТО СИ ПЛАЧА ! АЗ СЪМ РЕВЛА !![]()
Сега нямам,но пред бившия не съм,въпреки че съм по емоционална.Но лично аз не виждам нищо срамно,нали имате връзка,имате доверие,какво толкова ?![]()
Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!
Да, плакала съм. От безсилие, от болка.
Сдържам се пред другите, на пръсти се броят хората, които са ме виждали да плача. Но пред него не мога да нося маската на щастливото безгрижно момиче. Опитвам, но не успявам да го заблудя и когато вече се наложи да му обясня защо съм разстроена сълзите сами бликват. Не ми харесва, но ако пред него не мога да съм себе си, то пред кого?
И той е плакал два-три пъти при по-емоционални спречквания. Или поне толкова съм забелязала, защото той плаче тихо, без звук. Само сълзите се стичат.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Да. Но... Сложно е. Едно момче не трябва да те кара да плачеш, а да те утешава, когато ти се случи.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Пред бившия милион пъти.Със сегашния сме от скоро заедно, така че още не е имало такива моменти и дано няма.
днес... за първи път мисля) просто ми се беше насъбрало повече напрежение и естествено той ми върна усмивката !
да, вендъж. Бяхме в полицията вечерта и чаках наще да ме приберат,но плаках заради един фр дето бяхме там заради него![]()
![]()
![]()
Никога не съм плакала пред приятеля ми ,надявам се да не ми се налага![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Според мен няма нищо срамно-било то пред гаджето,пред приятелки..дори и сама насред улицата съм си плакала.Откакто съм с Него обаче е така-станах в пъти по-чувствителна..
Като се скараме нещо и мен ми става гадно-плача.Оценявам,че беше до мен в най-най трудните ми дни (когато баща ми почина) и тогава не съм спирала да плача.Често ми се случва.
Ако сме се скарали прсот си спомням колко много го обичам и това,че не искам да го загубя и забравям за всичко.![]()
Е, че аз ако на неговото рамо не плача .. на чие?![]()
![]()
Няма нищо срамно или лошо в това ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от BaffaLsc
+1
Аз съм момче и не намирам нищо срамно в това, аз съм плакал пред приятелката си, но винаги когато е ставало това ми е било много шибано
да .. не мисля, че има нещо срамно .. ( на него също му се е случвало )
му boy
За времето, в което сме били заедно, което не е никак малко ми се е случвало много пъти, да. Имали сме множество спречквания, трудности, рев, викане. Два пъти дори се е случвало да плачем заедно, което сега, когато се сещам ме кара да се усмихвам. Поне знам, че е имало чувства.
Да ! Плакала съм.. и двамата.. защото.. той е в болница.. и ми е супер кофти само като го видя там.. а напоследък често ми се налага.. ;xxx
Не щото сa пραзнu в глaвaтa .,
a щото сa пρaзнu в съρцaтa. ;]
случвало се е , а и не намирам нищо странно в това да плачеш пред гаджето ..
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
` .. Да плакала съм пред нея един път .3ащото трябваше да си тръгвам ,и ми стана мъчно,но успя да ме успокои само за 1 секунда !
![]()
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.