- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- плакали ли сте пред гаджето си?
да почти всеки път когато трябва да замине за Англия а аз да се върна в България ... ;(
мда..случва се почти всеки път, когато заминава в чужбина![]()
... Чудесата все се случват там, където вярват в тях !!!...
Росен
никога не бих вдигал самочувствието на няква пикла,ако ще и единствена да е..
от кога плачът значи вдигане на самочувствие?? ..Първоначално написано от theonlyone92
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
мъжът трябва да е мъж.. по-силният пол, без лиготии.. всеки ден започвам да го осъзнавам все повече.. особено да показваш такава слабост на БГ момиченцата? ТЦ....... абе изобщо..
лично мнение
ауу ние "БГ момиченцата" сме отделна графа така ли .. ?Първоначално написано от theonlyone92
![]()
Лигавщина за мен е да не знаеш какво искаш, а това да се довериш на някой и да му покажеш, че не си безчувствен е далече от лигавене ..![]()
Това, че някой мъж плаче не го прави по - малко мъжествен ..![]()
(мое мнение)
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Чакай малко като си показваш чувствата това не те прави мъж така ли аз не мисля така,но всеки си има мнение.Първоначално написано от theonlyone92
Какво?Първоначално написано от Nakadah
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Не съм,но ако ми се наложи ще го направя,не ме е срам от моето момче.Въпроса е там,че като съм плакала за нещо не му казвам,понеже знам,че много гадно ще му стане.
Да, плаках, но за доста голяма глупост, не беше нищо свързано с "Нас",но..Просто има теми на които съм много чувствителна и не мога да се сдържа.
А по спора, който видях - и аз не мисля, че един мъж е по-малко мъжествен,ако говори за чувствата си..Ако не ти каже какво чувства към теб ще го изкараш безчувствен, ако пък си казва излиза по-немъжествен..Е,е,..няма угодия.![]()
It’s funny how the people who know
me the least have the most to say..
Насълзявали са ми се очите доста пъти пред него, поради различни причини.. но все пак ми е един от най-близките хора.. винаги успява да ме успокои и да ме накара да се усмихна след това!![]()
да плакал съм пред нея нооо изобщо не беше заради нея или мен абе нищо свързано с нас![]()
Exorcism !
Естествено, че мъжете имаме чувства, но това е проява на слабост, не съм и не бих.
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Ами сега в момента си нямам приятел, но съм плакала и пред бившия (когато скъсахме и той ми каза супер грубо някои неща и аз се разплаках ) . А също и пред момчето преди него защото той ми каза че след два месеца заминава извън страната за дълго време и аз се разплаках... Аз съм чувствителна а и не е срамно да плачеш все пак си е човешко![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Не, не съм имала поводи. Плюс това май съм прекалено горделива, че да се разцивря. Е, все някога ще ревна, няма начин.