- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- плакали ли сте пред гаджето си?
Да,плакала съм пред него,но не ме е било срам.По-скоро ми беше кофти,че показвам слабите страни на характера сиЗа напред ще знам да не го правя
)
One and only...
"Опит е името, с което много хора наричат грешките си."
Първоначално написано от metaphysical
Първоначално написано от ellsss
Плача единствено пред приятеля си и пред никой друг..
Ако говорят лошо за теб и е вярно - поправи се, ако е лъжа - смей се!
Епиктет
345819642934730258 пъти, даже сигурно му е втръснало.![]()
Ама пък толкова по-големи излагации ми е виждал, че това надали го впечатлява.
когато хамстера му умря и двамата ревахме![]()
Всеки ден . Какво да се прави , обичам лук..
И при мен е така,но и аз съм плакала пред него.[[/b]Първоначално написано от wasch0
*Just me*
Пред сегашния ми приятел не съм плакала.Само пред едно бивше гадже бях ревнала, но с него отношенията ни бяха специални, че дори и повече от това.Чувствах го различен.Иначе пред други хора рядко плача.
+1... Много е гадно, когато връзката е от разстояниеПървоначално написано от marin4itu
Особено, както сме ние - от един и същи град, но той е студент в София и примерно 1 седмица сме заедно 3-4 разделени...
![]()
lOve iS in The aIr
Случвало се е![]()
![]()
Колкото по-недостъпно е нещо, толкова по-желано е!
Какво можеш да направиш, когато единственият човек, който може да спре сълзите ти, е този който те е разплакал?
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Мда. но не е било заради него ;д
... Живей с мечти, а не със спомени ...
единствено пред него и пред родителите си съм плакала :)
Хахахахахахаха много e смешно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахахахахахахахаахахахах
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
много е смешно хахахахха
![]()
![]()
![]()
:
:
: :
![]()
: Cмешно е!
Последно редактирано от Turgun_ : 06-13-2013 на 08:18
Да съм плакала-не,но очите ми са се насълзявали пред него..И все пак се сдържам когато ми иде да ревна :х
Стара тема.
Плакала съм 2 пъти. И двата от щастие и умиление.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Много пъти съм ревала пред него, просто съм много чувствителен човек. Колкото и да се мъча да си "преглътна" сълзите или тъгата, няма как. И от щастие, и от мъка, и от умиление, и от яд, и от безсилие, и от страх, и от много други неща.
Писала съм в тази тема, но е било отдавна.
Ии вече мога да отговоря, че съм плакала, да, и пред бивши, както от радост, така и от мъка.![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
те плачат пред мен щото им слагам пимп слап
_√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™
Не, не говори добре за един мъж, ако проявява слабост пред жената. Сълзите будят съжаление, а от съжаление знаем кои се нуждаят. Мъжът трябва да създава усещане за сигурност у жената, разбира се, с покритие. В случаите, когато тя плаче пред него, добре е да се внимава, тъй като женските сълзи често целят манипулация, дори несъзнателна. Не винаги можем да подтискаме чувствата си, но е от полза да знаем как да ги контролираме, за да не се стига до излишно драматизиране.