Здравейте, значи с приятеля ми съм от 7 месеца, но не мисля, че това има значение :Д Понеже много ме ревнува ме помоли да спра да излизам с момчета (като се има в предвид, че с тия момчета съм израснала и чувствата са само приятелски, просто е абсурдно). Добре, спрях да излизам с тях. Спряхме да си пишем и изобщо да комуникираме.. Само на здравей-здрасти сме.. На мен ми е адски кофти, че се получи така и ги пренебрегнах по този ужасен начин, но нали са ми приятели се поставиха на мое място. Знаят, че много го обичам и ме разбраха, няма сърдити всичко е 6+. От скоро приятелят ми започна много да се има с моите приятелки, постоянно им харесва снимки.. а-у. Казах му, че не ми е приятно да гледам как е харесал всяка една снимка и адски много се дразня от това, а той просто каза: ''ще правя каквото си искам, ако ми харесва-ще го харесам..'' Знам, че няма защо да ревнувам, имат си приятели момичетата, следя хронологии, не излизат с него, ако мен ме няма, но просто ревнувам от тях. Как да спра? Кое по-точно ме кара да ревнувам?