искам да напиша това, защото в момента няма някой наблизо, който да ме разбере, а и все пак друго е пред непознати хора човек да си се пооплаква - по-лесно е.
Та, става въпрос за едно момиче, естествено...
Видях я преди малко повече от година. И някак си си казах: "най-после - ето с т'ва момиче ще усетя какво е да живееш, както се казва в цитата, че само влюбените живеят. Учим заедно и се виждаме често. В началото като че ли и бях интересен - и двамата искахме да се видим - и се видяхме. После си пишехме в продължение на месеци. В един момент нещата започнаха да куцат нещо - не сме ставали гаджета, да подчертая. Казвал съм й, че я харесвам, но явно тя не споделя това. Дава ми знаци, че ме харесва, а всъщност не иска да задълбочим нещата. А аз съм луд по нея, никога не съм мислил, че ще се чувствам така, просто като чуя името й и замръзвам. Тя е всичко, което съм искал, а не съм знаел какво всъщност искам. Просто мога да я гледам цял ден - като се сетя за кожата й - абе всичко е перфектно за мен. Та, в един момент преди 3-4 месеца ми писна и реших, че ще я забравям вече. Така и направих - за мен тя не съществуваше - не съм се държал лошо, просто избягвах всякакъв контакт с нея - не исках нищо да ми напомня за нея. Но ето че тя не за първи път вече намира начин да ми напомни за нея като ми писа няколко дни подред да ме пита за неща, свързани с ученето. Като усети, че не искам да мисля за нея и търси начин да се появи пак. Не мога да разбера - ако не иска нищо да има между нас, защо пак налива масло в огъня?! Защо иска да контактува с мен, като знае, че аз я възприемам само като жена, не ми трябва просто като приятелка? Това много ме натоварва. Странен човек е, изглежда много силна като характер и не знам защо ги играе тия игри. Опитах се да я впечатля преди , което е нормално, но явно и аз не важа пред нея. Много е гадно чувството да се влюбиш... В крайна сметка можем да поддържаме само секс връзка, само защото се привличаме?! Без излишни натоварвания.