Цитирай Първоначално написано от xvd
Цитирай Първоначално написано от umri
Чувство за притежание. Усеща че губи женската си сила над теб и иска да я възвърне. Тук е моментът да й кажеш яж ми ху'я или не ме занимавай. Няма любов, няма влюбване, най-много бегло привличане. Мое си се еб'ете от време на време... кво..?
Най-после един човек да ме разбере! И аз т'ва викам, да си се праскаме и да не ме занимава с нейните глупости. Само се чудя как да й го кажа да не ме занимава - директно става ли?
Когато не ти пука става всякак. Може като се видите, да я целунеш и да я замъкнеш у вас. Може директно по телефона да я викнеш у вас. Колкото по не ти пука какъв ще е крайният изход от ситуацията, толкова по-голям шанс имаш да се случи, и толкова по няма да боли, ако ти откаже.

Най-очевидното е да я викнеш да гледате филм. Банално, но ако иска, ще приеме. Ако ти откаже, от време на време пак я викай, ама не настоявай много. В краен случай, ако въобще не те ще, й кажи: "Ти като не ме искаш, поне ме запознай с някоя хубава твоя приятелка" Тва има много жесток ефект винаги, и никога не може да загубиш от него. Или ше я фане ревността и ща изчука, или ще запознае с нейна приятелка. И в двата случая ти си на далавера.

Приеми го като скала - колкото повече ти пука, толкова по-лошо е абсолютно всичко. Ставаш зависим, става ти зависимо сърцето, мислиш какво да правиш, за да не стане това и това..., а жена усети ли, че се пречупваш, ти се качва на главата, скача отгоре и ти изкормва душата.