.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Мега фен Аватара на babity
    Да, ама ако ти се пусне веднага след като разбере, че си и навит съществува опасност да я обявиш за лесна или просто да загубиш интерес. Трябва малко по - иначе да се отнасяте в такива ситуации. Забравяте за логика и тем подобни. Ако и признаеш, че я харесваш и тя ти каже, че не е така, но продължава да те търси, то това е най - сигурният признак, че тя не мисли това. Всичко останало е въпрос на време.

Цитирай Първоначално написано от babity
    Да, ама ако ти се пусне веднага след като разбере, че си и навит съществува опасност да я обявиш за лесна или просто да загубиш интерес. Трябва малко по - иначе да се отнасяте в такива ситуации. Забравяте за логика и тем подобни. Ако и признаеш, че я харесваш и тя ти каже, че не е така, но продължава да те търси, то това е най - сигурният признак, че тя не мисли това. Всичко останало е въпрос на време.
    Много ме зарадва! Значи да не се отказвам от нея докато не стигнем до края?

Мега фен Аватара на babity
    То по - горе многократно е казано какво да правиш.

Супер сте !!! Много помагате!

Имам чувството, че аз съм я писал тази тема, защото моята история е абсолютно същата ! Много тъпа ситуация, защото тя винаги, ще те приема като приятел и ако не прекратиш контакта с нея само, ще страдаш.

Град
    Варна, моретоо :)
    Случават се по-хубави неща, за които не сме и мислили, че може да съществуват
    хЪх...

Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Например?
    Досега не са ми се случвали, уви...

Град
    Варна, моретоо :)
    Цитирай Първоначално написано от xvd
    Например?
    Ти искаш дадено нещо... имаш цялостна представа за даденото нещо - то идва неочаквано и е по-хубаво отколкото си си и мислил, че ще е. Идва и е по-хубаво от това, което едно време си си мислил, че е най-хубавото и т.н. Рано или късно ще ти се случи... дотогава мачкай, рамбо...
    хЪх...

Цитирай Първоначално написано от xvd
    Например?
    Ти искаш дадено нещо... имаш цялостна представа за даденото нещо - то идва неочаквано и е по-хубаво отколкото си си и мислил, че ще е. Идва и е по-хубаво от това, което едно време си си мислил, че е най-хубавото и т.н. Рано или късно ще ти се случи... дотогава мачкай, рамбо...
    Оптимизмът е хубаво нещо, но аз искам да живея сега, а не след години, евентуално...

Цитирай Първоначално написано от umri
    "Ти като не ме искаш, поне ме запознай с някоя хубава твоя приятелка" Тва има много жесток ефект винаги, и никога не може да загубиш от него. Или ше я фане ревността и ща изчука, или ще запознае с нейна приятелка.
    Тази реплика говори за абсолютно безсилие - винаги.

Единствената точна част е, че жените трябва да се почувстват заплашени, че те губят. Всяка крайност е губеща - "няма любов" или "ще ти разкажа колко голям мъжага съм" не работят. Единствено делата вършат работа. Доказано от дерматолозите и от мен....

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от bratignat
    "Ти като не ме искаш, поне ме запознай с някоя хубава твоя приятелка" Тва има много жесток ефект винаги, и никога не може да загубиш от него. Или ше я фане ревността и ща изчука, или ще запознае с нейна приятелка.
    Тази реплика говори за абсолютно безсилие - винаги.

Единствената точна част е, че жените трябва да се почувстват заплашени, че те губят. Всяка крайност е губеща - "няма любов" или "ще ти разкажа колко голям мъжага съм" не работят. Единствено делата вършат работа. Доказано от дерматолозите и от мен....
    Тва е манипулация и mindfuck. Нека работи, пък и безсилие да е. Ко си тръгнал да се доказваш...
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Може би тя въобще не е на ясно с твоите дилеми и просто вярва, че сте приятели. Мисля, че трябва да решиш сама дали искаш да се бориш за нея или да бъдеш далеч от нея и да го направиш. Ти се държиш доста неутрално и предполагам, че тя не е искала да те накара да се чувстваш зле, но го е направила неволно. За това - яко искаш да я спечелиш, заяви й по-ясно симпатиите си, заведи я на кино, омай й главата, не се дръж като неин приятел. Ако мислиш, че нямаш шанс с нея, прекъсни всякакъв контакт. Ако прецениш - обясни й защо, но не е задължително.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Тва е манипулация и mindfuck. Нека работи, пък и безсилие да е. Ко си тръгнал да се доказваш...
    Само, че не работи и с този подход ще си останеш форумен плейбой и до тук. Ха-ха да се доказавам за какъв ху....пък и точно на тебе. Кефя се на фантастика, но само на научна.

Може да иска да сте просто приятели,нищо повече Да,за жалост не всичко се случва както ние искаме или както ние сме си го представяли ..
    Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от bratignat
    Само, че не работи и с този подход ще си останеш форумен плейбой и до тук. Ха-ха да се доказавам за какъв ху....пък и точно на тебе. Кефя се на фантастика, но само на научна.
    Не говорех ти на мен да се доказваш, бе. Не си ме разбрал.

Ти откъде знаеш, че не работи? Пробвал ли си? Или предполагаш евентуалния резултат от това, което никога няма да изречеш? Аз пък ти казвам, че доста скоро го казах това на една, запозна ме с нейната приятелка, с която вече излязох веднъж, а пък тая, на която го казах вече всеки ден ме тероризира в скайп и фейсбук. Не, че преди не го правеше. Само че тя вече ми е изпята песен, нито ми е интересна, писнало ми е да я е'ба, да не говорим, че нямаме никакви допирни точки. И не ти го казвам за да се покажа колко голям плейбой съм, щото в тоя форум почти никой не знае кой съм. Ако си мислиш, че избивам някакви комплекси във форум за сметка на реалния живот... мисли си го. През ху'я ми е и без тва.

Косвено си изпроси пример - дадох ти го. Дали ще повярваш, че е истина е твой избор. Но нека приемем, че не е истина и аз те лъжа. КАКЪВ долен комплексар трябва да съм да излъжа за такова нещо... хаха. край.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си