моят проблем е че най добрата ми приятелка ми се цупи за глупостии Не ми говори защото тръгнах с едно момче което преди време на нея и беше предложило и тя го отряза.. ии тя ме предупреди мн пъти, че това момче в скоро време и на мен ще предложи. Отначалото преди да ми предложи аз не го харсесвах, но след време го харесах и исках да станат нещата. Та преди няколко дни това момче ми предложи и аз приех.. обече не казах на мойта приятелка за това... и в момента тя ми се цупи и неще да разговаря с мен Може би не трябваше да тръгвам с това момче .. защото след като тръгнах с него много хора бяха против това ии най - вече мойта най - добра приятелка .. много съм объркана .. не знам какво да права , а много искам да си я върна и тя да спре да ми се цупи .. ако скъсам с момчето едва лии тя ще ми проговори веднага Знам , че направих огромна грешка като не и казах но просто така се случи че исках да и кажа лично а не по тела или по скайп .. Вече не знам какво да права .. просто не издържам с мисълта че не ми говори и ми се цупии.. Милион пъти и се извиних .. милион пъти и казах че съжалявам .. но без резултат Защо винаги когато имаш нужда от даден човек , него го няма ??? Моля вии дайте ми някакъв съвет защотот не издържам повече с това нейно мълчание