- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Justin Bieber?!
Хей! Здравейте... КАкво мислите за Джъстин Бийбър?
Аз мисля,че е наистина уникален! Талантлив и ужасно сладък!![]()
П.с. (Моля ви без обиди !! )
Темата отдавна е изчерпана и.... предвиждам че ще заврши с ключ..
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Момиче, си нормално е да ти харесва, но това е просто една момче-не виждам нищо по-различно от другите няма нужда да се превземате толкова, все едно е най-най
инъче може да пее
http://www.youtube.com/watch?v=28VmUxTDU5Q
като малък си е бил добре, но след това е станал страшно разглезен от парите и славата-но така става, когато си известен и богат![]()
Защо да е за ключ?Немога да разбера.. Ако ВСЕКИ си изказва НОРМАЛНО мнението...не мисля ,че ще има нужд да се заключиПървоначално написано от suNnykaty96
!!!
Бейби бейби ООООООО НОООООООООООООООО !
![]()
Да признавам си момичето може да пее, но само това!![]()
и не, няма нужда да го обиждам, само трябва да кажа Justin Beaber и то се подразбира какво имам предвит!![]()
Една кенза ми се изчайка
на прозорения отворец
и аз я пушнах с гръмаката!
Първоначално написано от sweetyKari
Аз пък мисля, че разни дечица без работа пускат теми за този, за да ги псуват. Или греша?
Знам само, че е някаква холивудска мания сред тийнейджърите. Никога не съм чувала негова песен, нито пък съм гледала клип. Само на снимки съм го виждала и изглежда сладурско хлапе. Ама доста негативи отнася, така че знам ли...може би само изглежда.![]()
То да беше сред тийнейджърите.. неееее то е сред 2-12 годишни момиченца неосъзнати. И заради ейтакива пикли музиката на цяло поколение се прекъсва за да се чуе с какво тоя идиот ще си обърше гъза.Първоначално написано от Goddess
ваУ рокс
Grell
да беше видяла интервюто където каза че всяко изнасилено дете и жена са част от божия планПървоначално написано от Goddess
![]()
sweetyKari имало е доста такива теми и всички са завършвали с ключ. А по темата еми може да пее,само дето от както стана известен почна много да се превзема...
There's no such thing as too much Supernatural!
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!
gandalfepi4; BladeDancer
ЛЕле майко!!! Каква завист,какво чудо:P
П.с. НЕ ГО ХАРЕСВАТ само такива на по 12 годинкиа на по 15-16-17
![]()
МИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА ГОВОРИТЕ!!
radeberger- Грешиш тотално значи!![]()
Завист? Ако исках да съм станал световно излагаш се идиот до сега да бях го направил.. Просто напусни форума. По-добре си е без такива като теб...Първоначално написано от sweetyKari
ваУ рокс
Grell
Не е нужно да завиждаш, ако кажеш че не го харесваш. Все едно като кажа на някой, който си бърка в носа, че не го харесвам ии му завиждам. -,-
Детето е супер безталантно и един комерсиален певец, който печели само и само зареди вкусовете на фенките на Джонас Брадърс. Не искам да обидя никой, но честно казано всички толкова се превземат, че е най-страхотният и прекрасен, талантлив, че няма повече накъде... ;х
It was like a timebomb set in a motion!
аре скрийте се вече с тея изказвания за завиждането - тъпите фенове на литературната диария "здрач" като чуят мнението на 90% от хората за книгата им започват да казват че само завиждат, 12 годнишните фенки на бобърката като чуят какво мислят 90% от хората за нея казват че завиждат, 10 годишните пикли които се хвалят с перфектните си гаджета (които никой, никога не вижда) като им кажат че са куку и те пак казват че завиждат.
ей това сте вие
http://www.youtube.com/watch?v=hQKro...layer_embedded
и така свършвате
http://www.youtube.com/watch?v=q-8yL...layer_embedded
никой не завижда, научете се да приемата чуждото мнение, това, че никой не го харесва не значи, че му завиждат ;д
не ме кефи тоя
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Стига с този бобър беее..хах..халапак кво му харесватее
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
BladeDancer защо момичето да напусне форума и да е по-добре без него [всеки може да каже същото и за теб] заради това,че слуша по-разалична музика от тебе ли? Еми извинявай ама всеки си има право на лично мнение.Като толкова не ти харесва Джъстин Бийбър защо пишеш в тази тема? Да не би Металика да са по-различни от "бобъра" както го наричате.Че те тия въобще не приличат на мъже бе,току що като погледанах тяхна снимка в гугъл и помислих единият за жена.![]()
Браво... Ама едно ще ти кажа. Без такива провокатори във форума ще ни е по-добре. 1000 пъти ги пуснаха тея теми и пак не разбраха, че ще бъдат оплюти. И на всичкото отгоре после ми се чудят сащо ги оплюваме. Ами ебаси малко мозък имате ли 12 годишните? Мисля, че бях малко по-умен на тая възраст от вас (поне достатъчно да разбера че тийн идолите са педерасчета създадени за пари).Първоначално написано от simpleplann
И я не ми отваряйте темата за металика, че да не кажа кво са направили за 30 години. И да много по-различни са от бобъра. Хората правят музика, а не някой друг на тях им го прави. Започнали са през 83 ( първия албум ) и до 91 мтв и никое радио в цял свят не са ги пускали. И въпреки това са пълнили арените през 88-90 със хора. Искам да видя бобъра да го направи това...
И на тях мъже да не им кажеш на кой ще кажеш. Да не разправям какви подвизи имат като млади, че ще се засрямат тука "ебачите".
ваУ рокс
Grell
Стига толкова. Достатъчно ви оставих, че да видя какво ще изпишете![]()
Audio ergo sum