- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много сьм срамежлив
Някой може ли дами каже какво мога да направа ,за да не съм срамежлив?
Защото харесвах едно момиче,а неможах да и кажа какво чувстам към нея.И много ме е яд сега.
...
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Направо ме закопа с тоя въпрос!!![]()
Не виждам какво може да се направи, освен да се отпуснеш и да говориш повече![]()
B
Нещо немога да са отпусна особено като е до мен или пред някой друг освен ако не сьм пиян. хаха
Всичко става постепенно, стига да имаш желание.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
If you are shy, just stop being shy and be self-confident instead.
Temet Nosce
벨야카
ми като най те е срам нещо да кажеш, тогава с бясна скорост и кажи какво мислиш и ти като си го казал веднъж няма връшане!само си поисли какво ще казваш да не стане ФЕИЛ
![]()
Една кенза ми се изчайка
на прозорения отворец
и аз я пушнах с гръмаката!
Мерси на всички които ми отговориха.Мисля вече да казвам всичко направо без овьртания.МЕРСИ още ведньж на всички.
Не бъди срамежлив, ама не си мисли че е голямата тактика да изръсиш на някоя, че я харесваш ;]
Изобщо не е готина тая тактика и най-важното - не работи!
Обикновено като признаеш на някого те отрязва.
Не казвай симпатиите си, показвай ги и бери плодовете на смелостта си.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
бъди по уверен в себе си , няма от кво да се спичаш. говори си с момите така както си говориш и с приятелите.
Can It All Be So Simple ?
Дъжд кола не мие и срам п*тка не ебе - сам си направи извода![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Просто се отпусни и давай по-уверено. Не вярвам вечно да си така (:
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Виж сега брат .. аз бях същия кат се напия срам не познавамПървоначално написано от Brigada94
, но ето че свикнах и без алкохол .. просто какво губиш ако отидеш и я заговориш ? НИЩО ? Нищо разбира се , така че недей се срамува стегни се !Преди да отидеш изслушаи едно черно (2pac 50cent) надухай се и отивай! Аиде и мъжката!
Първоначално написано от Brigada94
аз пък лично харесвам срамежливи момчетааууу и когато се изчервят ... идва ми да им ощипя бузките
![]()
![]()
![]()
![]()
а по темата :: няма кво да се прави просто се отпусниКЪСМЕТ
Хаха шматка такаваПървоначално написано от Deni9688
![]()
До автора: Авторе...пробвай да вкараш 2 3 питиета или там на колкото сметнеш, че нито си трезвен, нито пиян..ше се отпуснеш, и тогава ше видиш...ама това само за да и кажеш какво чувстваш де, не да си пиян 24/7![]()
Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..
Ами, направи си нова прическа, набутай си чорап в панталона (ама от предната страна), въобще всичко, което би те накарало да се чувстваш по-готин и давай напред. Всички ги е срам и всички ги е страх от отхвърляне, но някои се престрашават, карат напред, понякога губят, понякога изглеждат тъпо, но поне си дават шанс и понякога печелят това, за което са тръгнали.![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
няма причина да те е срам.
и момичетата сме хора,като вас!![]()
Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка.
http://vbox7.com/play:857e1e09